ClickCease

Welke functies kunnen gebruikt worden tijdens Remote Eye gesprekken?

Laatst gewijzigd: 31 mei 2022
Afhankelijk van aan welke kant van het gesprek u staat, kunnen in Remote Eye verschillende functies gebruikt worden. 

Kenmerken van de deskundigenoproep

Rood stip

De Expert kan op de video klikken om de rode stip op het scherm van de Operator te laten zien. De rode stip heeft een duur van 3 seconden, het scherm wordt binnen deze 3 seconden bevroren. Door dubbel te klikken op de video, kan de rode stip op elk moment verwijderd worden.

Zaklamp

Door op de flash-knop te klikken boven het videoscherm, kan de Expert de zaklamp van het toestel van de Operator aanzetten.

Scherm delen

Door op de screen share knop te klikken kan de Expert zijn/haar scherm delen met het scherm van de Operator. Dit is een handig hulpmiddel als u bijvoorbeeld documenten aan het toestel wilt laten zien.

Schermopname

Er zijn twee verschillende manieren om het scherm van het toestel of de smart glass van de Operator vast te leggen. Door op de schermopnametoets te klikken Remote Eye maakt onmiddellijk een screenshot van het gesprek. Deze modus is sneller, maar de beeldkwaliteit wordt opgeofferd. Wanneer u op de HD-beeldknop stopt de videotransmissie van de Operator enkele seconden en neemt de camera een echte foto in hoge resolutie en zendt die naar de Expert. In beide gevallen kan de Expert het beeld achteraf bewerken.

Live tekening

Wanneer u op de live tekenknop klikt Remote Eye maakt een schermafbeelding en laat de Expert erop tekenen met verschillende hulpmiddelen tot zijn beschikking. De Expert kan dingen markeren, een tekst invoegen of er in verschillende kleuren op tekenen. 

Webcam

Met het webcam-hulpmiddel kan de Expert de frontcamera of webcam van zijn toestel delen met het toestel of de smart glass van de Operator.

Zoom

Met de zoom scroll bar kan de Expert tot 5 keer inzoomen op de video. 

Video-opname

Door op de opnametoets te drukken kan de Expert het gesprek beginnen op te nemen. Deze functie is alleen beschikbaar als de Expert kiest voor het gerouteerde gesprek. Na het gesprek zal de opgenomen video beschikbaar zijn in de Remote Eye Bibliotheek in de sectie Oproepgeschiedenis. 

Commentaren

De deskundige kan tijdens de oproep opmerkingen toevoegen. Deze opmerkingen worden later getoond in het gespreksgedeelte van de Bibliotheek.

Resolutie

Tijdens het gesprek kan de deskundige de resolutie van de video veranderen. Dit zal onmiddellijk invloed hebben op de videotransmissie. De expert kan kiezen uit 720p, 480p, en 240p. Deze functie is erg handig om een stabiele verbinding te houden als de Wi-Fi-verbinding zwak is.

GPS

Met het GPS-hulpmiddel kan de deskundige nagaan waar het toestel of het slimme glas van de exploitant zich bevindt. Door op de GPS knop te klikken, verschijnt er een pop-up venster dat de locatie van het toestel aangeeft.

Barcode- en elektriciteitsscanner

Met dit hulpmiddel kan de Expert een QR-code, een streepjescode of een meterlezer scannen. Na het scannen verschijnt er een pop-up venster met de waarde die gescand werd. De informatie kan dan worden opgeslagen en na de oproep gemakkelijk worden teruggevonden.

Lage datamodus

Door op de lage-datatoets te drukken Remote Eye vermindert automatisch de framerate van de video om de kwaliteit van de video te garanderen. De resolutie wordt aangepast aan de laagst mogelijke resolutie. 

Oproepfuncties van de operator

Blauw stip

De blue dot tool is alleen beschikbaar op smartphones, tablets en Epson smart glasses. Door op het scherm te klikken, kan de Operator de blauwe stip tonen. De blauwe stip heeft een duur van 3 seconden, het scherm wordt binnen deze 3 seconden bevroren. Door dubbel te klikken op de video, kan de blue dot op elk moment verwijderd worden.

Video-opname uitschakelen

De gebruiker kan de video-opnamefunctie in- of uitschakelen. Na het uitschakelen van de functie, zal het video-opname-icoontje niet meer op het startscherm van de toepassing verschijnen.

Mute

Door op de mute-knop links onderaan te klikken, kan de Operator zichzelf mute of unmute maken. De Operator kan zichzelf ook weer het zwijgen opleggen als hij door de Expert gedempt is. Als de Operator gedempt is, verschijnt er een rood pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm van het toestel.

Functies voor meerdere oproepen

Rode en groene stippen

In het geval van meerdere deskundigen in één oproep, is het mogelijk om twee verschillend gekleurde punten weer te geven. De rode en groene punten helpen om aan te geven waar de Operator zich op moet concentreren. De rode stip kan alleen door de hoofdexpert worden toegevoegd, de groene stip kan door elk van de uitgenodigde Experts worden toegevoegd. De stippen hebben een duur van 3 seconden, het scherm wordt binnen deze 3 seconden bevroren. Door dubbel te klikken op de video, kunnen de stippen op elk moment verwijderd worden.

Schermopname

De uitgenodigde deskundige kan ook tekenen en markeringen toevoegen aan de schermafbeelding van de hoofddeskundige en die dan doorsturen naar de operator.

Mute

Alle Experts kunnen het geluid van het toestel of de smart glass van de Operator dempen of dempen. Het is echter voor geen enkele Deskundige mogelijk om een van de andere Deskundigen te dempen of het dempen op te heffen.
Was dit artikel behulpzaam?
Nee 0 van 0 vond dit artikel nuttig.
Menu sluiten
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.