Lenovo en RealWear slaan de handen ineen voor ondersteunde assisted-reality-oplossing

De baanbrekende samenwerking tussen de twee industriële reuzen RealWear en Lenovo zal frontline werkers in de industrie helpen om te gaan met de beperkingen die de Covid-19 pandemie met zich meebrengt.

Een van de meest toonaangevende techbedrijven ter wereld, Lenovo, heeft onlangs een krachtige samenwerking gesmeed met RealWear, dat wordt beschouwd als de beste en meest prominente leverancier van assisted reality-oplossingen ter wereld. 

Het partnerschap richt zich in wezen op het ontwerpen en ontwikkelen van geavanceerde producten voor industriële werknemers in de frontlinie terwijl de Covid-19 pandemie woedt. De bedrijven streven ernaar XR-producten (extended reality) te vervaardigen om klanten in staat te stellen op schaal XR-gebaseerde oplossingen te kiezen en te lanceren voor bedrijven over de hele wereld. 

Een verreikend partnerschap voor wereldwijde XR-markten voor ondernemingen

Lenovo heeft de revolutionaire HMT-1-apparaten van RealWear officieel in gebruik genomen als uitbreiding op zijn ThinkReality-platform (AR/VR) om flexibele toegankelijkheid te bieden aan werknemers in de frontlinie. Met deze technologie zullen werknemers gestroomlijnde toegang hebben tot draagbare 2D-toepassingen.  

VR Expert RealWear HMT-1 Frontline worker

Lenovo en RealWear zullen ook een line-up van de HMT-1 wearable technologie lanceren in hun wereldwijde verkoop distributie. ThinkReality staat bekend om zijn apparaat-agnostische technologieën en clouddiensten op bedrijfsniveau en is een van de meest prominente platforms die XR-netwerken aanbieden waar klanten toegang hebben tot SDK’s (software development kits), ontwikkelaars portalen, microservices, apparaatbeheer, content beheer, enz. 

ThinkReality biedt ook kant-en-klare gecertificeerde oplossingen voor belangrijke extended reality-toepassingen met behulp van systemen op afstand, workflowbegeleidingssystemen en training voor samenwerking bij het ontwerpen en visualiseren van gegevens op afstand. 

VR Expert Lenovo ThinkReality A3

Door gebruik te maken van de ThinkReality-toestellen kunnen klanten direct genieten van ongeëvenaarde toegang tot deze typische gebruikerstoepassingen, zonder dat ze tijd, geld of moeite hoeven te besteden aan het ontwikkelen en creëren van content. 

Met de onboarding en integratie van de HMT-1 door RealWear zal het volgende generatie ThinkReality-platform van Lenovo een groot aantal geavanceerde digitale oplossingen kunnen bieden in het gehele XR-ecosysteem (Extended Reality). 

VR Expert Lenovo ThinkReality

Deze oplossingen zullen in de eerste plaats gericht zijn op realistische rendering met digitale toepassingen die secundair zijn via de HMT-1, en een ongelooflijk meeslepende maar minimaal isolerende ervaring bieden van de A3 en A6 Smart Glasses by Lenovo ThinkReality die worden geleverd met transparante lenzen. De smart glass is ontworpen om een ongelooflijk realistische en meeslepende virtual reality-ervaring weer te geven, aangevuld met Lenovo’s Mirage VRS3 (een one-stop VR-headset).

RealWear HMT-1 is ideaal voor handsfree werken

RealWear heeft onlangs zijn HMT-1 wearable device gelanceerd. Het is speciaal ontworpen voor frontline industrieel werkers en heeft een robuust en duurzaam ontwerp. De HMT-1 is een head-mounted draagbaar apparaat met zeer geavanceerde en intelligente technologie, gericht op het bieden van flexibele en real-time toegang tot kritische expertise en on-site informatie voor industrieel personeel. Het beste deel is dat werknemers hun handen niet hoeven te gebruiken om het apparaat te gebruiken, zodat ze vrij kunnen blijven om te werken. 

Een andere geweldige eigenschap van het HMT-1 apparaat is dat werknemers spraakcommando’s kunnen gebruiken om te communiceren met personeel en experts op afstand. De spraakcommando’s werken zelfs in lawaaiige omgevingen. Dit zal industriële experts en werknemers helpen om geavanceerde workflows door te ploegen met minder dan minimale discrepanties en procedurele problemen. 

VR Expert RealWear XR spectrum

Bovendien is het HMT-1 draagbare apparaat ook compatibel met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), speciaal ontworpen voor fabrieksarbeiders en bedrijfspersoneel. Het apparaat is het eerste in zijn soort dat een verwisselbare batterij ter plaatse introduceert. 

Volgens Jon Pershke, vicepresident bedrijfsstrategie en -ontwikkeling van Lenovo, is het belangrijkste doel hier om het volledige potentieel van de ThinkReality-visie te realiseren. Door het om te zetten in gemakkelijk te bouwen, implementeren en beheren van XR-oplossingen voor ondernemingen op schaal. 

Door het state-of-the-art en bewezen monoculaire apparaat van RealWear op het ThinkReality-platform van Lenovo te brengen, zal de ondersteuning voor een groter aantal zakelijke klanten aanzienlijk toenemen. Waardoor bedrijven deze technologieën kunnen integreren met hun frontline medewerkers, hen geavanceerde XR-innovatie kunnen bieden om de productiviteit van procedures te verbeteren en tegelijkertijd voor een veiligere werkomgeving te zorgen en een ongelooflijk rendement op investering te ervaren. 

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.