ClickCease

Lenovo kondigt nieuwe virtual reality bril aan: ThinkReality VRX

Tijdens Immerse Global Summit (IGS) 2022 Europe heeft Lenovo een nieuwe mixed en reality bril aangekondigd: de ThinkReality VRX. De ThinkReality VRX is een 6DoF standalone virtual reality bril met full-color video pass-through. De ThinkReality VRX zal begin 2023 beschikbaar zijn zonder aangekondigde prijs.

Lanceringsdatum van de ThinkReality VRX

We hebben geen specifieke verzenddatum voor ThinkReality VRX. Bepaalde Lenovo-partners kunnen de mixed reality bril echter verwachten in Q4-2022, met een bredere wereldwijde release in Q1-2023.

Wissel tussen 3DoF en 6DoF

Omdat de ThinkReality VRX gericht is op kantoor, vereist het meeste bureauwerk geen 6 vrijheidsgraden. Dus om de batterij te sparen en toepassingen met veel processing mogelijk te maken, zal de nieuwe MR bril van Lenovo kunnen schakelen tussen 3DoF en 6DoF.

Jason McGuigan, Head of Commercial for VR bij Lenovo, zei in een interview: “We strijden echt, vooral met dit apparaat, met de hybride arbeidskrachten.”

Full-color video pass-through

Om mixed reality-functies mogelijk te maken en de bril geschikt te maken voor productiviteit en kantoorgebruik, beschikt de ThinkReality VRX over stereoscopische camera’s die full-color RGB-video doorgeven. Dit is een cruciale functie voor kantoorgebruikers, aangezien de bril bruikbaar moet zijn in samenwerkingsomgevingen.

Pancake lens voor een slanke vormfactor

Het vervangen van de traditionele bureauopstelling vereist verschillende kenmerken, waaronder superieur comfort na urenlang gebruik. Net als de meeste nieuwe VR brillen die eind 2022 en 2023 verschijnen, zal ThinkReality VRX de innovatieve pancake lens hebben die een kleinere, lichtere en slankere vormfactor mogelijk maakt, waardoor het comfort toeneemt.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.