ClickCease

Lenovo’s ThinkReality A3 AR-bril toont tot 5 schermen tegelijk

VR Expert - Thinkreality A3 Augmented reality bril

Lenovo presenteert haar ThinkReality A3 AR headset op technologiebeurs CES. Lenovo richt zich met deze AR bril op zakelijk gebruikers door het bieden van een projectie tot vijf schermen wat moet leiden tot een hogere productiviteit. 

VR Expert | Lenovo Thinkreality AR

AR-bril met full HD video

De AR-bril is uitgerust met twee ingebouwde 1080p-schermen en krachtige processor. Daarnaast is de bril voorzien van een 8-megapixel camera met ondersteuning voor full HD video. Deze camera geeft een gebruiker de mogelijkheid om iemand anders op afstand mee te laten kijken. Verder is de ThinkReality A3 uitgerust met eye tracking, dit soort camera’s volgen de ogen van de drager tot op de millimeter nauwkeurig. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een scherm vast te zetten in het zichtveld en deze mee te laten bewegen in in de kijkrichting.

VR Expert | Lenovo Thinkreality AR glasses

Eén groot scherm of 5 kleine

Volgens Lenovo kan de AR-bril verschillende formaten schermen weergeven. Van één groot scherm tot vijf individuele schermen. Hierdoor kan er meer informatie getoond worden wat de productiviteit en efficiëntie verhoogd. Daarnaast kan er bijvoorbeeld een groot scherm getoond worden voor het editten van video’s.

VR Expert | Lenovo Thinkreality AR glasses gebruik

ThinkReality A3 werkt met computer en smartphones

De ThinkReality A3 koppelt via USB-C aan een computer of een Motorola-telefoon, een merk van Lenovo. Volgens Lenovo maakt de bril deel uit van de volgende generatie AR-oplossingen. “licht in gewicht, krachtig en veelzijdig. De ThinkReality A3 verbetert de mogelijkheden van werknemers om meer te doen”. Aldus Jon Pershke, Lenovo Vice President.

De Lenovo A3 bril lijkt heel erg op het referentieontwerp van Qualcomm en is vanaf midden 2021 te koop in een beperkt aantal landen. Of de AR-bril ook in Nederland op de markt komt is nog onbekend, evenals de prijs van de nieuwe ar headset.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.