Meta Quest-update: Meta’s logo vervangt Oculus-symbool

VR Expert - Meta Logo

Meta rolt een nieuwe software-update uit voor zijn Quest-headsets en vervangt het Oculus-symbool op het opstartscherm voor zijn headsets door het Meta blue infinity-logo. De wijziging wordt ingebed en uitgerold in update 38 en geleidelijk vrijgegeven aan Quest owners. 

Meta verandert zijn openingslogo

Sinds we meta’s rebranding begin december 2021 voor het eerst meldden, is Meta geleidelijk begonnen met het herzien van zijn Oculus-iconography naar Meta in branding, positionering, langetermijnstrategie en logo. Aanvankelijk begon de herpositionering in reclamemateriaal op de SuperBowl van 2021  en betekende de officiële verandering.

In feite verdubbelt Meta zijn verandering in branding en de logo-verandering in Quest-headsets is de volgende in de reeks geïntroduceerde veranderingen. De vorige was de naamsverandering van Oculus Quest naar Meta Quest.

Onnodig te zeggen dat Facebook nu een productcategorie van Meta Platforms is en Oculus zal worden geherpositioneerd naar Meta. In feite laat het het begin over aan de sectie ‘Over ons’ op de Meta-website of geschiedenisartikelen van virtual reality.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.