ClickCease
countryLogo Business
  • Deskundig advies
  • Betaal op factuur
  • 9,3/10 beoordeling door klanten
  • Wereldwijde levering
  • Gratis proefservice

3 handige tips voor het configureren en installeren van grote aantallen Oculus Go’s

3 handige tips voor het configureren en installeren van grote aantallen Oculus Go’s

Het configureren en installeren van meerdere Oculus Go’s kan een tijdrovende taak zijn.  Het Oculus systeem is ingesteld op individueel consumenten gebruik waardoor grote aantallen Oculus Go’s klaarmaken lastig kan zijn. Afgelopen jaar hebben wij hier veel ervaring mee opgedaan en daarom hebben wij onze 3 beste tips hier voor je op een rijtje gezet.

Zorg dat je meerdere smartphones bij de hand hebt

Bij het voor het eerst opstarten van de Oculus Go moet deze gekoppeld worden aan een smartphone. Per Oculus Go neemt het configureren met de smartphone ongeveer 10 – 15 minuten in beslag.  Het Oculus platform ondervind problemen als er teveel Oculus Go’s verbonden zijn met één smartphone. Daarnaast versnel je het configuratieproces door meerdere smartphones te gebruiken.

Maak van te voren meerdere Oculus accounts aan

Elke Oculus Go moet gekoppeld worden aan een Oculus account. Je kan op één Oculus account meerdere Oculus Go’s aanmelden met een maximum van ongeveer 10 Oculus Go’s per account. Meer Oculus Go’s op één account kan op lange termijn problemen geven. Zo is er de befaamde infinitive loading bug . Sla de gegevens van  je accounts goed op, want bij installeren van nieuwe applicaties heb je deze nodig! 

Voordat je begint, Lanyards!

Elke Oculus Go heeft een controller.  Elke keer dat je de Oculus Go aanzet moet je deze controller gebruiken om door het kalibratiescherm heen te komen.  Zonder de controller kan je dus helemaal niks doen. Echter, met grote aantallen Oculus Go’s raken de controllers gauw door de war en is het nog een hele klus om de juiste terug te vinden. Verbind daarom voordat je begint alle controllers met de juiste Oculus Go door middel van een lanyard. Zo raken ze nooit meer in de war!

You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.