ClickCease
countryLogo Business
  • Deskundig advies
  • Betaal op factuur
  • 9,3/10 beoordeling door klanten
  • Wereldwijde levering
  • Gratis proefservice

HP Reverb G2 per direct leverbaar

HP Reverb G2 per direct leverbaar

De HP Reverb G2 is per direct leverbaar in Nederland. De VR-headset was al enige tijd te bestellen op de site van VR-Expert voor de prijs van 578 euro, maar vandaag is er ook groen licht gegeven voor verzending. De HP Reverb G2 werkt alleen met een VR Ready PC en is een goed alternatief voor de Oculus Rift S. 

De HP Reverb G2 heeft speciaal ontwikkelde lenzen die ontworpen zijn voor een verbeterde helderheid. Elke lens biedt een resolutie van 2K en in totaal is het gezichtsveld 114 graden. Ook kan de pupilafstand aangepast worden en is er bijna anderhalf keer meer bewegingsopname dan bij het originele model, de HP Reverb G1, door twee nieuwe camera’s aan de zijkant van de VR-bril. Daarnaast is het gezichtsmasker kussen dubbel zo groot als die van het originele model, wat het comfort vergroot.  Bij de headset wordt een kabel van zes meter lang meegeleverd, zodat er ruim bewogen kan worden bij gebruik van de bril.  

Deze VR-headset is gemaakt voor zowel consumenten als bedrijven. Wil je de HP Reverb G2 kopen of heb je vragen over dit product?

 

Wij helpen je graag verder!

You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.