ClickCease
countryLogo Business
  • Deskundig advies
  • Betaal op factuur
  • 9,3/10 beoordeling door klanten
  • Wereldwijde levering
  • Gratis proefservice

VR Expert geautoriseerde partner van RealWear-producten

VR Expert geautoriseerde partner van RealWear-producten

Zakelijke VR / AR-hardware- en serviceprovider VR Expert en RealWear hebben hun samenwerkingsprogramma voor distributie uitgebreid tot een officiële capaciteit om nieuwe en bestaande klanten die op zoek zijn naar het kopen of huren van RealWear-headsets in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland verder te helpen.

Voor organisaties die het potentieel van AR-gebruiksscenario’s zoals expertise op afstand en onderhoud willen benutten, werkt RealWear samen met VR Expert. Naast het kopen van RealWear-producten biedt VR Expert installatie, maatwerk, ondersteuning en service.

Deze samenwerking zal zich richten op het aanbieden van de RealWear HMT-1 en HMT-1Z1 voor zakelijk gebruik binnen deze belangrijke Europese regio’s. Deze headsets bieden visuele assistentie op afstand via handsfree beeld- en video-opname voor de fabrieks-, veldveiligheids- en compliance-sectoren. Het brengt ook expertise op afstand naar werknemers in de frontlinie.

’’ Ons doel is om het gebruik van AR en expertise op afstand door organisaties zo eenvoudig mogelijk te maken. Met VR Expert hebben we een belangrijke partner gevonden die dezelfde visie deelt als wij. ”

    

De RealWear-headsets in combinatie met onze software en service maken het zakelijk gebruik van Augmented Reality en externe expertise een eenvoudiger proces voor klanten. Dit zorgt ervoor dat de focus van hun klant kan blijven liggen op het maximaliseren van het potentieel van de RealWear en AR.

Ga voor meer informatie over RealWear naar: https://www.realwear.com

Ga voor meer informatie over VR Expert naar: https://vr-expert.nl/en/

VR-Expert en VR Owl zijn handelsnamen van Uil VR Solutions B.V.

You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.