ClickCease
countryLogo Business
  • Deskundig advies
  • Betaal op factuur
  • 9,3/10 beoordeling door klanten
  • Wereldwijde levering
  • Gratis proefservice

Vuzix M400 vs M4000 – de belangrijkste verschillen

Vuzix M400 vs M4000 – de belangrijkste verschillen

Naast de Vuzix Blade Upgraded heeft Vuzix nu ook een nieuwe versie van de populaire M400 uitgebracht, genaamd de Vuzix M4000. In dit artikel vergelijken we de Vuzix M400 en Vuzix M4000

Verschil 1) Waveguides

Een van de belangrijkste verschillen in vergelijking met de M400, is dat de Vuzix nu zijn revolutionaire Waveguide-optiek aan de M4000 heeft toegevoegd. 

Wat zijn Waveguides?

Waveguides is een techniek waardoor het mogelijk is om het display doorzichtig te maken, zoals bij glas en plastic. Hierdoor wordt het virtueel beeld geprojecteerd op het doorzichtige display, maar kan de gebruiker eenvoudiger door de glazen heen kijken dan wanneer dit niet het geval is. Hierdoor zit het display niet meer in de weg en heeft de gebruiker een vergroot kijkvenster. Terwijl andere technologieën een ondoorzichtig beeld weergeven, zijn Waveguides transparant. Hierdoor hoeft de Smartglass niet verwijderd te worden om andere taken uit te voeren. 

In vergelijking met de M400, die gebruikt maakt van een OLED scherm, verhoogt de Waveguide-techniek ook de resolutie die wordt waargenomen. De M4000 heeft een resolutie van 854×480 waarbij de resolutie van het M400 OLED scherm 640×360 is. 

lees meer over Vuzix’s Waveguide-optiek.

Verschil 2) Verbeterd ergonomisch ontwerp

Comfort tijdens het dragen van een Smartglass is bij Vuzix altijd een belangrijk aandachtspunt geweest bij de ontwikkeling van de M4000. Doordat het ondoorzichtige display van de M400 is vervangen door het doorzichtige Waveguide display van de M4000. Komt het ergonomisch ontwerp van de M-series nog beter tot zijn recht. 

 

Heeft u vragen over de Vuzix M400 of de M4000?
Neem contact op met een van onze experts. 

You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.