ClickCease

Nieuwe Ultraleap handvolgaccessoire voor Pico Neo 3 beschikbaar via VR Expert

ultraleap-skeleton-hand_pico-neo-3

Bevestigbare hand tracking accessoire aangekondigd van natuurlijke VR / AR interactie leider Ultraleap met Pico Neo 3 Pro of Pro Eye als bundels in samenwerking met VR Expert Momenteel is vroege toegang voor geselecteerde ontwikkelaars, met de volledige release verwacht in de zomer van 2022. 

Geen handschoenen of controllers: alleen handen

De nieuwe handtrackinghardware Ultraleap Stereo IR 170 is een handtrackingcamera-opstelling die is opgenomen in de Pico Neo 3 Pro- en Pro Eye-accessoirekit. De nieuwe tracker draait op  de nieuwste software van Ultraleap, de 5e generatie Gemini en wordt vooraf geïnstalleerd op de gekozen headset. Bovendien zijn de twee software-engines, Unity en Unreal, ook inbegrepen bij het early access-aanbod, met meer tooling-keuzes voor de release in de zomer van 2022.

Matt Tullis, VP, XR bij Ultraleap, zei: “VR voor training staat aan de vooravond van mainstream adoptie en we geloven echt dat handtracking een belangrijke rol speelt bij het kantelen over de rand … Deze eerste fase van de Pico-relatie betekent dat ontwikkelaars en organisaties hun applicaties kunnen testen, testen en verfijnen om de ware kracht van VR nu te ontsluiten en binnen een paar maanden op schaal te implementeren.”

Leland Hedges, GM voor Pico Interactive Europe, voegt toe: “We zijn erg verheugd om Ultraleap-handtracking via dit accessoire naar onze nieuwste VR-headsets te brengen. Wanneer toepassingen de best presterende handtracking nodig hebben voor complexe interacties of uitdagende omgevingen,  is ultraleap’s handtracking echt van wereldklasse.”

Handtracking is de toekomst

Het doel van VR/AR is om zo natuurlijk te zijn dat er geen voorafgaande expertise nodig is, en een succesvolle gebruikersinterface van virtual en augmented reality staat hierbij centraal. Ultraleap is cruciaal voor deze ontwikkeling en VR Expert is een kernpartner in het pushen van deze naar de realiteit. De indrukwekkende prestatie van handtracking is geworteld in Skeuomorfisme of natuurlijke interactie. In wezen verlaagt het verwijderen van handschoenen of controllers de toegangsdrempel tot VR / AR en verbetert het de workflows voor R & D-ontwerp, onboarding, training, gedecentraliseerde gezondheidszorg en vele andere use cases. 

Ultraleap Pico Neo 3 Accessory - VR Expert

De specificaties van Ultraleap’s hand tracking accessoire

  • Trackingbereik en gezichtsveld: Diepte tussen 10 cm (4″) tot 75 cm (29,5″) bij voorkeur, maximaal 1 m (39″) ; 170×170° typisch gezichtsveld (minimaal 160×160°). Tracking werkt in een reeks omgevingsomstandigheden
  • Camera’s: Stereo infrarood werkend bij 90 fps
  • Operationele golflengte: 850nm. Biedt zijn illumination via twee infrarood-LED’s aan weerszijden van de camera’s
  • Tracking fidelity: Superieure pose nauwkeurigheid
  • Handdiversiteit: houdt verschillende handmaten bij
  • Compatibiliteit met meerdere bewegingen: interactie met beide handen samen

Ultraleap Pico Neo 3 Accessory - VR Expert

Conclusie

Pico Neo 3 Pro wordt vaak vergeleken met de Quest 2 headset vanwege vergelijkbare specificaties. Een gebied waarop de Quest 2 superieur was, was in handtracking, maar met dit nieuwe accessoire van UltraLeap kan de Neo 3 Pro nu echt concurreren.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.