ClickCease

Nreal Light nu beschikbaar in Spanje

Nreal Light

Vodafone kondigde aan dat de Nreal Light vanaf 1 juni beschikbaar zijn in Spanje.  De bril maakt gebruik van de power van de smartphone en kan alleen gebruikt worden in combinatie met een Next-Gen Android smartphone. Ze zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en connecten met een smartphone via een USB-C kabel.

Nreal Light wearing

Voordelen van de Nreal Light

De Nreal biedt een toegankelijk en kwalitatieve AR ervaring. De headset is gemakkelijk in gebruik, doordat het volledig te besturen is vanaf een smartphone en de prijs van de bril slechts 300 euro is, dit is een lagere instapprijs dan de Vuzix Blade Upgraded. Ook is het één van de weinige AR brillen met 5G mogelijkheden. 

De bril komt in combinatie met twee camera’s, microfoons en geïntegreerde speakers, ook heeft het een transparant display waar data op geprojecteerd kan worden. Deze functies zorgen ervoor dat gebruikers video’s kunnen kijken en op het internet surfen. Het is hierdoor mogelijk om veel te projecteren op het transparante scherm van de Nreal

VR Expert | Nreal Ligt

 

De nieuwe Vodafone AR App

Vodafone voegde toe dat het, in samenwerking met Virtual Voyagers en Optiva Media, Vodafone 5G Reality AR app ontwikkelde. Dit is een app voor gebruikers om hun telefoon vanaf hun Nreal light bril te besturen. Gebruikers kunnen hier hun eigen dashboard maken en zo gemakkelijk applicaties opstarten vanaf hun smartglass. 

VR Expert | Vodafone AR

De bril was al uit in Japan en Zuid-Korea en in Zuid-Korea was goed ontvangen, met een gemiddelde gebruiksduur van 49 minuten per dag per verkochte unit. Hoewel het mainstream gebruik van de brillen uitbleef. In Europa kondigde Nreal een enterprise aan voor de zakelijke markt. Zou de Nreal in Spanje net zo’n groot succes worden als in Zuid-Korea?

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.