Ohana One redt levens met Vuzix Smart Glasses

Ohana One

Vuzix Smartglasses zijn al in meer dan 35 landen operatief wereldwijd. Ohana One maakt gebruikt van de Surgical sight programma. Het surgical sight programma is het toepassen van de Vuzix M400 en professionele hulp van Helplightning om chirurgen te koppelen.

Hoe Ohana One augmented reality inzet in de zorg

Ohana One gebruikt de Vuzix M400 Smart Glasses om te verbinden met chirurgen over de hele wereld. De hardware wordt ook gecombineerd met de service die helplightning levert. Helplightning zet experts in via een live video om Ohana One probleemloos door de gegeven chirurgische trainingen te lopen. Daarnaast gebruikt Vuzix ook BlueJeans om mensen overal en altijd te verbinden.

Vuzix Smart glass

Hoe Vuzix Smartglasses Ohana One hulp biedt

Ohana One is in staat om vrijwillige dokters te introduceren om deel te nemen aan verschillende virtuele missies voor de chirurgische opleiding. Dit is belangrijk tijdens de COVID-19-epidemie, die de behoefte aan technologieën op afstand zoals de Vuzix M400 heeft aangetoond. Bekijk hier onze Vuzix M400 review.

NGO’s zullen de opleiding en instructie van het Surgical Sight programma kunnen gebruiken om leerlingen te bereiken in afgelegen landen die hulp nodig hebben om hun training en opleiding af te ronden.

Vuzix smart glass AR

Resultaten en projectie samenwerking

De Vuzix M400 Smartglass werd in juni 2021 gebruikt om al meer dan 100 chirurgen in vijf specialismen met elkaar in contact te brengen, wat resulteerde in 835 oproepen. De bedoeling is om uit te groeien tot 1.000 teams die de smartglass gaan gebruiken. Het doel is de verbetering van chirurgische ingrepen en het voortzetten van chirurgen op te leiden in afgelegen gebieden, wat duizenden levens zal beïnvloeden.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.