ClickCease

OpenXR volledig ondersteund op de Varjo

Varjo kondigde aan dat haar headsets nu volledig compatibel zijn met de OpenXR 1.0 standard. OpenXR maakt het voor VR/AR-ontwikkelaars mogelijk om minder programma’s te gebruiken, het doel hiervan is om efficiënter te werken.  

VR Expert | Varjo OpenXR ondersteuning

Wat is OpenXR

OpenXR is een open standaard gemaakt voor het ontwikkelen van zware VR applicaties op meerdere platforms. Het doel van OpenXR is om het maken van VR applicaties te versimpelen doordat dezelfde coding te gebruiken is op meerdere platforms.

De toevoeging van OpenXR

De toevoeging van OpenXR zorgt ervoor dat de Varjo toegankelijker blijft, doordat ontwikkelaars geen specifieke code hoeven te schrijven voor de Varjo. Ontwikkelaars kunnen nu makkelijker gebruik maken van Varjo XR-3‘s geavanceerde human eye resolution, eye tracking, foveated rendering en depth understanding. 

VR Expert | OpenXR

OpenXR uitgebreidt sinds 2019 

OpenXR was al verkrijgbaar op de Varjo sinds 2019, maar de applicatie is nu toegevoegd aan de app store van Varjo. Hierdoor is OpenXR makkelijker verkrijgbaar en heeft het meer functionaliteiten. De applicatie was eerst alleen via omwegen te downloaden op de Varjo. Varjo is trots om de OpenXR standaard uit te breiden voor professionele doeleinden, zoals: training, simulatie, medisch en academisch gebruik.

Naast OpenXR ondersteunt de Varjo; Unity, Unreal Engine en honderden andere industriële 3D software tools. Hier vindt u een hele lijst met ondersteunend software.

 

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.