ClickCease

Overzicht van accessoires voor RealWear Navigator 500 en HMT-1

Navigator 500 & HMT-1 accesoires

De indrukwekkende assisted reality headsets van RealWear, Navigator 500 en HMT-1, zijn geliefd bij veel ondernemingen en eerstelijnswerkers. Wat mede aan het succes van RealWear bijdraagt, is zijn uitgebreide portefeuille van nuttige accessoires, waar bedrijven hun use case omheen kunnen aanpassen.

Daarom volgt hieronder een overzicht van de accessoirelijst, met de nadruk op het belang van enkele categorieën en waarom die van vitaal belang zijn.

De personalisatie en de synergie tussen de hoofdtelefoons en de accessoires

Hoewel de nieuwere Navigator 500 meer rekenkracht heeft, een betere camera en batterijduur, komt de eigenlijke use case van de combinatie tussen op het hoofd gemonteerde wearables, veelzijdige software en SDK’s, handsfree gebruikersinterface, centrale integratie met cloud en AI, en het rooster van accessoires dat RealWear aanbiedt.

RealWear is at the forefront of the digitized industry, deftly called “Industry 4.0”. The reason is that assisted reality for frontline workers balance both safety and productivity, allowing crucial information to be conveyed without obscuring or transforming the ‘real’ reality in front of them. In a sense, assisted reality is the notion of “reality first, digital second”, as RealWear puts it. It is through the synergies between the headsets themselves and the accessories that RealWear sets out to “engage, empower and elevate the modern frontline worker.”

As a result, below are some key accessory categories and why they are critical for modern enterprises.

RealWear staat in de voorhoede van de gedigitaliseerde industrie, behendig “Industrie 4.0” genoemd. De reden is dat de geassisteerde werkelijkheid voor de frontlijnwerkers zowel veiligheid als productiviteit in evenwicht brengt, door het mogelijk te maken cruciale informatie over te brengen zonder de “echte” werkelijkheid voor hen te verduisteren of te transformeren. In zekere zin is assisted reality de notie van “reality first, digital second”, zoals RealWear het uitdrukt. Het is door de synergieën tussen de headsets zelf en de accessoires dat RealWear zich ten doel stelt “de moderne frontlijnwerker te engageren, te empoweren en te verheffen”.

Daarom volgen hieronder enkele belangrijke accessoirecategorieën en waarom die van cruciaal belang zijn voor moderne ondernemingen.

Ontdek hier het verschil tussen de Navigator 500 en de HMT-1 van RealWear

Een langere levensduur van de batterij betekent langere uren van gebruik

De AR headset van RealWear hebben altijd een concurrerende levensduur van de batterij geboden, namelijk met de 8 uur bedrijfstijd van de Navigator die een volledige werkdag weerspiegelt. Maar het addertje zit verborgen in de details, want de levensduur van de batterijen is de bekende rem op een efficiënte werkdag: op het werk aankomen met een niet-opgeladen hoofdtelefoon kan u een uur terugbrengen.

Daarom zijn opgeslagen opgeladen batterijen essentieel om een werkdag optimaal te laten functioneren, en daarom biedt RealWear vervolgens de multi-oplader voor 6 batterijen, exclusief voor de HMT-1, en de multi-oplader voor 4 batterijen voor de Navigator 500.

Gevaarlijke industrieën hebben beschermende uitrusting nodig.

Hoewel de COVID-19 pandemie de algemene statistieken in zowel de dodelijke als de niet-dodelijke sectoren heeft doen stijgen, rangschikt het US Bureau of Labor Statistics de verwerkende industrie en het magazijn nog steeds als enkele van de gevaarlijkste gebieden om in te werken. De verwerkende industrie alleen al leed in 2020 een verlies van 40 miljoen dollar door 10.000 veiligheidscitaten, gemeld door het OSHA.

Naast de veiligheidsuitrusting biedt RealWear de werknemer handsfree toegang tot digitale informatie om niet afgeleid te worden door een scherm, want een werknemer die op een tablet of smartphone kijkt, kijkt niet uit voor zichzelf.

Bovendien levert RealWear, met zijn gemonteerde veiligheidsuitrusting, zoals de MSA, IS-goedgekeurde, veiligheidshelm, een veilige werkomgeving ondanks een gevaarlijke omgeving. De compatibiliteit met persoonlijke beschermingsmiddelen, of PPE, is ook een van de sterke punten van RealWear, omdat het compatibel is met uitrusting van hardhoeden tot ademhalingsbescherming tot hazmatpakken.

Volledig accessoireoverzicht

Verschillende montage-opties

 • Workband 2
 • RealWear Ball Cap met bevestigingspunten
 • Bump Cap – Standard
 • Bump Cap – Extra Large
 • Flexband (3-punts siliconen band met kinband voor cleanrooms)
 • Rear Pad (6-Pack)
 • Overhead Strap (6-Pack)
 • Tri-Band Strap (RealWear Navigator 500)
 • Tri-Band Strap IS (HMT-1Z1)
 • MSA Hard Hat met RW Logo
 • Helmklemmen voor MSA voorrand (3 paar per verpakking)
 • Helmklemmen voor MSA Volledige Rand (3 Paar Pak)
 • MSA veiligheidshelm klemmen voor voorrand
 • MSA Helmklemmen voor volle rand
 • MSA bevestigingsklemmen voor voorrand – Linkeroog gebruiker (3 paar)
 • MSA Voorrand Topmontage Clips – Rechteroog gebruiker (3 paar)
 • 3M TA500 veiligheidshelm-klemmen (3 paar)

Stroomvoorziening & batterij

Koptelefoon

Camera

 • Afdekking voor camerapoort
 • Camera Privacy Sticker (6 stuks)

Connectiviteit

Diversen

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.