ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

HTC Vive PRO 2 Full Kit (business edition)

1.395,-

Levertijd: 5 werkdagen

Services

Installation Service PC VR Device Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.

Support Service 1 Year VR Device Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

1.395,-

Levertijd: 5 werkdagen

Productinformatie HTC Vive Pro 2 Full Kit

De HTC Vive Pro 2 Full Kit (business edition) is de derde generatie van de HTC Vive Pro headset. Het is een 6DoF PC VR met een 5K beeldscherm. De kit is ideaal voor interactieve trainingen, simulaties en ontwerpwerkzaamheden.

Verder heeft het de volgende voordelen:

Ten eerste heeft de Vive Pro 2 Full Kit een 5K-scherm met een gecombineerde resolutie van 4896 x 2448px, waarmee het een van de schermen met de hoogste resolutie in zijn categorie is. De Vive Pro 2 heeft ook een verbeterde verversingssnelheid van 120 Hz in vergelijking met zijn voorganger, die slechts 90 Hz had. De verbeterde verversingsfrequentie met een hoge resolutie display geeft de HTC Vive Pro 2 een zeer soepele en comfortabele kijkervaring.

Ten tweede heeft de Vive Pro 2 Full Kit een gezichtsveld van 120°. Dit grote gezichtsveld biedt gebruikers een meer realistische en meeslepende ervaring. Dit geeft gebruikers ook een betere diepteperceptie, wat essentieel is voor realistische trainingen en simulaties.

Ten derde wordt de HTC Vive Pro 2 standaard geleverd met het Vive Business-platform en twee jaar zakelijke garantie en diensten. Vive Business is een platform voor het beheer van mobiele apparaten dat gratis kan worden gebruikt. Met het platform kun je apparaten, software en content allemaal in één portal beheren. Vive Business maakt het eenvoudig om een VR-netwerk voor bedrijven te creëren en houdt alle apparaten up-to-date. De twee jaar zakelijke garantie en services bevatten uitgebreide zakelijke ondersteuningsvoordelen, zoals een 24/7-ondersteuningslijn en snelle productreparatie of -vervanging.

Ten vierde, HTC Vive Pro 2 Full Kit wordt geleverd met alle benodigde items om de Vive Pro 2 te gebruiken. Inbegrepen in de kit zijn 2 HTC Vive basisstations en 2 HTC Vive controllers. Met de HTC Vive controllers kunnen gebruikers draadloos communiceren met de HTC Vive Pro 2. De basisstations maken VR op kamerschaal mogelijk door de headset en de controllers nauwkeurig te volgen.

Lees meer >

Voor en Nadelen

Inclusief Vive Enterprise Platform

Inclusief 2 basisstations

Inclusief 2 controllers

5K display

120° gezichtsveld

Alleen geschikt met krachtige PC

Product specificaties

Display Besturingssysteem Windows 10 Merk HTC
Controller Resolutie 2448 × 2448 pixels per oog Gewicht 850 gram
Ingebouwde audio Refresh rate 120Hz Kleur Zwart, paars
Stand alone Display Type Dual RGB low persistence LCD Materiaal Plastic
Input Geïntegreerde dubbele microfoons Garantie 2 jaar
Gezichtsveld 120 graden
Systeemeisen Minimaal Aanbevolen
Videokaart NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX 480 gelijkwaardig of beter NVIDIA GeForce RTX 2060, AMD Radeon RX 5700 gelijkwaardig of beter
Processor Intel Core i5-4590, AMD Ryzen 1500 gelijkwaardig of beter Intel Core i5-4590, AMD Ryzen 1500 gelijkwaardig of beter
Werkgeheugen 8GB 8GB of meer
Besturingssysteem Windows 10 Windows 10, Windows 11
Aansluitingen 1x USB 3.0, 1x DisplayPort 1.2 USB 3.0 of nieuwer, 1x DisplayPort 1.4 of hoger (DSC vereist)
Standaard meegeleverd:
/></p><p><img decoding=
1x HTC Vive Pro 2 HMD 2x HTC VIVE Controller 1x Link Box (2.0) voedingsadapter + 1x Vive Headset Cable (2.0) + 1x DisplayPort-kabel + 1x USB 3.0-kabel 1x Vive Link Box (2.0) + Link Box mounting kit + 2x Base station 1x Microfiber doekje VR Expert Handleiding

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
 • Configureren van uw hardware
 • Installatie van uw content en applicaties
 • Direct aan de slag

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
 • Jarenlange ervaring
 • Whitelabel support desk
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
 • Opbouw en installatie op locatie
 • Persoonlijke event medewerker
 • Ondersteuning van uw evenement

FAQ

HTC Vive Pro 2 Full Kit

You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.