Pico lanceert Pico Neo 3 voor consumenten in Azië

Pico Interactive kondigt de Pico Neo 3 aan voor consumenten in Azië. De 6DoF headset krijgt de nieuwste hardware, waardoor de bril klaar is voor zwaardere games die uitkomen, daarnaast krijgt de headset nieuwe optische controllers. De bril komt in Europa pas ergens in Q3 van 2021 uit.VR Expert | Pico Neo 3 announcement  

De Pico Neo 3 is net als haar voorganger 6DoF, waardoor het mogelijk is om met de headset vrij te bewegen in de echte wereld. De grootste verschillen tussen de headsets is dat de Neo 3 het Snapdragon Platform en nieuwe optische controllers heeft.

De Neo 3 heeft door het Qualcomm Snapdragon platform een nauwkeurigere locatie tracking. Dit komt doordat de locatie van de controllers gevolgd wordt en door de nieuwe SLAM techniek. Meer informatie over de Neo 3 komt snel.

VR Expert | Pico Neo-lijn

Deze productontwikkeling volgen de investeringsrondens van eerder dit jaar, waar ze al meer over de Neo 3 bekend maakte. Van de nieuwe controller tracking oplossing tot complexe omgeving positionering. ‘’De Neo 3 biedt de nieuwste technologie om een geweldige ervaring te bieden.’’ Zei Henry Zhou, de CEO van Pico Interactive.

Pico Neo 2 Kopen

 

Naast het feit dat de bril een betere gebruikerservaring biedt, is de bril ook makkelijker schoon te maken dan haar voorganger, dit doet Pico naar aanleiding van de COVID-19 pandemie. De Neo 3 krijgt net als de G2 4K PU leather, deze PU leather kan bij de G2 4K vervangen worden.

De exacte release date van de Pico Neo 3 in Europa is nog niet bevestigd, maar de headset komt begin mei uit in Azië

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.