RealWear Navigator 500 uitgerust met het nieuwe Golden Pearl display van Kopin

VR Expert - RealWear X Kopin

RealWear is een samenwerking aangegaan met displayfabrikant Kopin voor de levering van zijn geavanceerde Golden Pearl-display, dat minder dan 1 procent lichtvervorming en een laag stroomverbruik heeft, waardoor de RealWear Navigator 500™ onovertroffen is voor lange diensten en felle licht van buitenomstandigheden.

RealWear werkt samen met Kopin voor nieuwe weergavetechnologie voor RealWear Navigator 500

Begin december 2021 meldden wij dat RealWear, een van de toonaangevende producenten van assisted reality voor eerstelijns werknemers in ondernemingen, zijn nieuwe smart glasses aankondigde, genaamd RealWear Navigator 500. Nu met de lancering van hun nieuwe assisted reality apparaat, kondigde RealWear aan dat zij gaan samenwerken met Kopin om zijn Golden Pearl display te leveren voor de RealWear Navigator 500.

VR Expert Navigator 500 without workband

“Met de lancering van de HMT-1 werd RealWear al snel de gouden standaard voor geavanceerde assisted reality head-mounted display systemen voor industrieel gebruik,” verklaarde Dr. John C.C. Fan, CEO van Kopin Corporation, “RealWear Navigator 500 legt de lat nog hoger en maakt handenvrij werken met geavanceerde visuele ondersteuning mogelijk. Het is een zeer complete oplossing om de productiviteit van de werknemer te verhogen. De energie-efficiënte displaymodule met hoge helderheid van Kopin is ontworpen om gebruik in volledige ploegendienst te ondersteunen door heldere, duidelijke beelden en informatie te geven in elke lichtomstandigheid, ook in vol zonlicht, en kan gedurende lange perioden worden gebruikt zonder vermoeide of vermoeide ogen.”

Waarom de Golden Pearl display?

Het nieuwe Golden Pearl display van Kopin zal een minimale lichtvervorming leveren, waardoor het display ideaal is voor gebruik in openluchtomstandigheden, in die zin dat lichtvervuiling tot een minimum beperkt wordt, zodat de digitale informatie en overlay niet belemmerd worden voor de frontlijnwerker.

Het display heeft een resolutie van 854×480 pixels, waarbij het hoge-resolutie microdisplay op de giek van de Navigator 500 is aangebracht, zodat de gebruiker het gevoel heeft naar een 7-inch display te kijken. 

Wat opvalt is het lage stroomverbruik van het display, wat zich vertaalt in zijn batterijgebruik van maximaal 8 uur, met een hot-swappable accu.

Lees meer over de verschillen tussen de RealWear Navigator 500 en de HMT-1.

“Wij hebben al sinds onze oprichting een strategische relatie met Kopin,” zegt Andrew Chrostowski, voorzitter en CEO van RealWear, en vervolgt: “Toen wij de RealWear Navigator 500 met zijn revolutionaire modulaire ontwerp lanceerden, was het volkomen logisch om het aanbod van Kopin van de volgende generatie te gebruiken. Kopins diepgaande expertise in microdisplays en optica, met inbegrip van mogelijkheden over meerdere microdisplaytechnologieën, heeft ons team in staat gesteld onze mensgerichte producten te ontwerpen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, nu en in de toekomst.”

VR Expert - RealWear Kopin display

Kopin Golden Pearl specificaties

  • Beeldscherm: 854 x 480, contrast verhouding 100:1.
  • FOV : 20 graden diagonaal, 32 inch.
  • Optiek : Lichtvervorming lager dan 1%.
  • Helderheid : Max 350 nits bij 20 mA, en max 500 nits bij 30 mA.
  • Afmetingen : 33,4 x 19,6 x 9,0 mm.
  • Verwerking : A914 of A913 ASIC.
  • Energieverbruik : Minder dan 200 mW bij 350 nits en minder dan 240 mW bij 500 nits.

Conclusie

Om in buitenomstandigheden met hoge lichtintensiteit uit te blinken, wordt van de eerstelijnswerker die de RealWear Navigator 500 draagt, een impuls op de visuele helderheid gevraagd. Daarom is RealWear met Kopin in zee gegaan om hun nieuwste Golden Pearl display te leveren met minder dan 1 procent lichtvervorming en een laag batterijverbruik voor comfortabele, lichte, lange diensten. Al met al helpen ondernemingen hun werk te overtreffen met digitale hulp en informatie.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.