ClickCease

Reviews

Met de lancering van de Pico Neo 3 leek het ons het juiste moment om het apparaat te reviewen, om te zien of de Chinese headset-maker de juiste stappen heeft genomen om zich te vestigen als dé VR headset-aanbieder voor zakelijk gebruik.
Waar HTC zich voorheen meer richtte op de consumentenmarkt, met onder andere de de HTC Vive, is de nieuwste headset van HTC voornamelijk gericht op de zakelijke markt.
De Vuzix Blade Upgraded is een AR-headset en het vervolg op de Vuzix blade. Sinds de uitbraak van Covid-19 is er steeds meer vraag naar de producten van Vuzix waardoor in oktober 2020 de Upgraded is uitgebracht.
Met de introductie van de Neo 2 in de zomer van 2020, heeft Pico een grote stap gezet om de standalone roomscale markt open te breken. Waarbij voorheen de Oculus Quest de markt domineerde, heeft Oculus er nu een serieuze concurrent bij.
In februari 2020 lanceerde Vuzix de opvolger van de Vuzix M300XL, de Vuzix M400.
In 2017 lanceerde RealWear de RealWear HMT-1, een smartglass die specifiek ontwikkelt is voor remote service.
Op de CES 2019 lanceerde Pico Interactive de allereerste all-in-one vr headsets met een 4K display, de Pico G2 4K.  Bij het ontwerpen van de opvolger van de Pico G2 heeft Pico extra rekening gehouden met het zakelijk gebruik ervan.

Best
Verkochte
Product

VR Expert Pico Neo 3 voorzijde

Pico Neo 3

VR Expert Pico Neo 3 HMD only

Wij willen van u horen

Als u een product heeft dat u door ons wilt laten beoordelen, neem dan contact met ons op

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.