ClickCease

Reviews

In vergelijking met de eerste Vive Pro heeft de Vive Pro 2 enkele belangrijke upgrades gekregen. Naast de sterk verbeterde resolutie heeft de headset ook een verversingssnelheid van 120 Hz en een gezichtsveld van 120° gekregen.
De HTC Vive Focus 3 heeft een aantal belangrijke upgrades gekregen ten opzichte van zijn voorganger de HTC Vive Focus Plus, zoals meer rekenkracht, een hogere verversingssnelheid en verbeterde tracking-mogelijkheden.
De HP Reverb G2 is de opvolger van de originele HP Reverb. We wilden weten in hoeverre de HP Reverb G2 verbeterd is en hoe hij zich verhoudt tot andere PC VR headsets zoals de HTC Vive Pro 2 of Varjo Aero.
Met de lancering van de Varjo Aero boort Varjo de PC VR-prosumentenmarkt aan. De Aero heeft de potentie om de beste PC VR headset voor professioneel gebruik te worden dankzij zijn specificaties, premium design en comfort.
RealWear heeft zijn nieuwste AR-headset onthuld: De RealWear Navigator 500. Het nieuwe robuuste slimme glas is ingesteld om de vorige HMT-1 te vervangen als het nieuwe beste AR-apparaat voor zwaar industrieel gebruik.
De Google Glass Enterprise Edition 2 is de nieuwste smart glass van het Amerikaanse bedrijf Google. De Enterprise Edition 2 weegt slechts 51 gram inclusief het frame en is de enige smart glass dat Google Meet ondersteunt.
De Vuzix M4000 is een van de lichtste smartglasses op de markt. Het apparaat wordt vooral gebruikt in de productie, buitendienst en magazijnlogistiek.
Met de lancering van de Pico Neo 3 leek het ons het juiste moment om het apparaat te reviewen, om te zien of de Chinese headset-maker de juiste stappen heeft genomen om zich te vestigen als dé VR headset-aanbieder voor zakelijk gebruik.
Waar HTC zich voorheen meer richtte op de consumentenmarkt, met onder andere de de HTC Vive, is de nieuwste headset van HTC voornamelijk gericht op de zakelijke markt.
De Vuzix Blade Upgraded is een AR-headset en het vervolg op de Vuzix blade. Sinds de uitbraak van Covid-19 is er steeds meer vraag naar de producten van Vuzix waardoor in oktober 2020 de Upgraded is uitgebracht.
Met de introductie van de Neo 2 in de zomer van 2020, heeft Pico een grote stap gezet om de standalone roomscale markt open te breken. Waarbij voorheen de Oculus Quest de markt domineerde, heeft Oculus er nu een serieuze concurrent bij.
In februari 2020 lanceerde Vuzix de opvolger van de Vuzix M300XL, de Vuzix M400.

Best
Verkochte
Product

VR Expert Pico Neo 3 voorzijde

Pico Neo 3

VR Expert Pico Neo 3 HMD only

Wij willen van u horen

Als u een product heeft dat u door ons wilt laten beoordelen, neem dan contact met ons op

Menu sluiten
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.