Ritech VR

De beste plastic vr bril die op de markt is. Stevig, comfortabel en goed geprijsd. De Ritech is een feite een upgrade van Google Cardboard en werkt volgens hetzelfde principe. Voordeel van deze bril is dat deze plastic is in plaats van karton en een hoofdband heeft. Hierdoor is hij comfortabeler en heeft de Ritecht een langere levensduur. Bevestig je smartphone en je kunt goedkoop en eenvoudig kennismaken met virtual reality. Momenteel zijn er zo’n dertig games, apps en video’s beschikbaar.

De Ritech VR bril is een plastic vr bril die gebruik maakt van je smartphone om virtuele games en applicaties te tonen. De bril is gemaakt van plastic, bevat hoge kwaliteit lenzen een stevig mechanisme voor je smartphone. Je bevestigt je telefoon met behulp van een strip van plastic zuignappen. Deze bevinden zich aan de binnenzijde van een klep die aan de voorkant van de bril zit.  Je smartphone blijft goed zitten en is perfect te positioneren. Gedurende mijn review hield ik de bril ondersteboven en mijn telefoon verschoof niet.

De klep zit vast met een mechanisme dat naar mijn idee de zwakste plek is van het apparaat. Ga je echter voorzichtig met de bril om dan heb je er lang plezier van. De bril weegt nog geen 150 gram en wordt op je hoofd geplaats met een band die stevig aanvoelt. De Ritech heeft aan de voorzijde een schuimrubberen band waardoor hij een stuk comfortabeler zit dan bijvoorbeeld de ColorCross. De adviesprijs is €29.99 maar je kunt hem in mijn shop kopen voor 27.95 met gratis verzending.

De Ritech is één van de velen plastic vr brillen die momenteel te koop zijn. De kwaliteit en het comfort van deze bril steekt echter boven de anderen uit. Ik ben vooral te spreken over het eenvoudige bevestigingsmechanisme en de schuimrubberen band aan de achterzijde. De prijs is bovendien een stuk lager dan die van de overige brillen. Wil je meer informatie? Lees dan mijn review.

Tegenwoordig wordt de Ritech niet meer gebruikt en is de Pico Neo 3 populairder.

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.