ClickCease

Samsung Gear VR tijdelijk gratis

Voor de release van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge is er een actie waarbij pre-order bestellingen beloond worden met een Gear VR headset ter waarde van €99,95. Nadat deze toestellen in de winkel lagen kwamen er diverse kortingen en acties van winkels. Nu geeft Samsung weer de Gear VR helemaal gratis weg van 4 juli t/m 21 augustus 2016. Wanneer je binnen deze periode een Galaxy S7 of S7 Edge aanschaft krijg je via Samsung gratis de populaire VR headset. Is dit de tijd om een nieuwe smartphone aan te schaffen?

Niet alleen voor S7 en S7 Edge

De actie geldt alleen voor twee modellen; de S7 en S7 Edge. De Gear VR werkt ook met de vorige modellen S6 en S6 Edge. Hoewel Samsung het niet vermeldt in de voorwaarden werkt de Gear VR ook met de Note5 van Samsung, een “phablet” met een groter beeldscherm.

Gear VR in gebruik

Vanwege de belasting op de processor bij het spelen van virtual reality titels warmen oude toestellen sneller op. Ook bij de nieuwste types is een melding dat het toestel te warm wordt niet uitzonderlijk.

De S6 en S6 Edge smartphones worden nog steeds verkocht bij diverse winkels. Bij deze modellen kun je niet gebruik maken van de speciale promotie. Als je interesse hebt in de Gear VR is de aanschaf van een nieuw model momenteel een interessante optie.

Gear 360 camera accessoire

Naast de Gear VR bracht Samsung onlangs de Gear 360 uit. Voor €349,- haal je een camera in huis die 360 graden foto en video op kan nemen met resolutie van 25,9 MP voor foto’s en 4K videobeelden. Daarmee is het één van de goedkoopste panorama camera’s die in hoge resolutie kan filmen.

Gear 360

Hoewel de camera zonder additionele hardware gebruikt kan worden is de Gear 360 gemaakt voor Samsung toestellen. De app voor het bedienen van de camera is niet beschikbaar voor Apple toestellen. Daarmee wil Samsung een eigen VR eco systeem bouwen. Er zijn reeds prototypes van controllers zoals die van de HTC Vive en er wordt geëxperimenteerd met een hoofdtelefoon die je een gevoel van beweging kunnen geven.

Als je op zoek bent naar een nieuw Android toestel, en je wilt het beste draadloze virtual reality headset van dit moment zelf eens proberen is dit hét moment om een Samsung Galaxy S7 of S7 Edge te kopen. De app store breidt zich momenteel snel uit met leuke spellen, daarnaast komen er ook steeds meer apps om panorama video te kijken.

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.