ClickCease

Geselecteerd:

Vuzix M400C

1.380,-

Vuzix M400C

1.380,- excl. VAT

Voor 12 besteld, morgen in huis

Productinformatie Vuzix M400C

De Vuzix M400C is een variant van Vuzix’ belangrijkste AR brillen, de Vuzix M400. Het belangrijkste verschil tussen de twee brillen is dat de Vuzix M400C niet standalone is en een PC of Smartphone nodig heeft om te werken, waarvan de M400C dan desgewenst gegevens kan weergeven. De Vuzix M400C is bij uitstek geschikt voor gebruik in de productie, buitendienst en magazijnlogistiek.

De Vuzix M400C heeft de volgende belangrijke voordelen:

Ten eerste heeft de M400C, net als de Vuzix M400 en M4000, een van de beste camera’s die er zijn. De camera kan 12,8 MP beelden vastleggen en video’s opnemen en streamen in 1080P bij 60FPS of 4K bij 30FPS. Dit maakt het zeer geschikt voor gebruik bij hulp op afstand vanwege de duidelijke beelden, waardoor het gemakkelijker is om ondersteuning te bieden.

De Vuzix M400C is een van de weinige apparaten die het scherm van uw smartphone of pc kan koppelen aan zijn eigen scherm. Dit is een groot voordeel omdat gebruikers nu toepassingen van hun smartphone kunnen weergeven op hun M400C, dit kan bijvoorbeeld zijn om Whatsapp gesprekken, Facetime en meer te gebruiken die momenteel niet beschikbaar zijn op de native Vuzix Store. Verder kan ook de camera van uw M400C getoond worden op uw smartphone, wat met de M400 niet mogelijk is.

De Vuzix M400C vereist geen externe 4G LTE-modem voor gebruik in het veld, maar kan automatisch verbinding maken met het netwerk van uw smartphone of PC die aan de M400C is gekoppeld. Dit elimineert ook de noodzaak om een hotspot te maken van uw telefoon naar het apparaat, omdat het is vastgemaakt, wat ook interferentie vermindert.

Als vierde, de Vuzix M400C is zeer geschikt voor ruwe omgevingen, met een IP67 rating en in staat om druppels van 2 meter te weerstaan.

De Vuzix M400C is compatibel met alle bestaande M-serie accessoires die werken met de M400 en M4000. Dit omvat de M-serie hoofdband, M-serie veiligheidshelmen, Power Bank 3350 en meer.

De Vuzix M400C een ideaal basismodel bril voor organisaties die voor het eerst een slimme bril gebruiken. De toegevoegde aansluiting van een smartphone maakt het gebruik van het apparaat ook handiger voor nieuwe gebruikers en integreert het in de processen van frontlijnwerkers.

Lees meer >

Voor en Nadelen

4K camera

Kan communiceren met smartphone of PC

Geschikt voor ondersteuning op afstand

Lichtgewicht ontwerp

Goed instapmodel smart glass

Vereist een smartphone of PC om te werken

Product specificaties

Ingebouwde display AR View Monoculair Geheugen NVT
Ingebouwde audio Gezchtsveld 16.8 graden Batterij NVT
Standalone Gewicht 180 gram Batterijduur NVT
Ingebouwde audio Ja Controls Touchpad, hoofdbeweging, stem
Microfoon Ja Besturingssysteem NVT
Connectiviteit Wifi, Bluetooth, USB, GPS Processor NVT
Opladen USB-C Certificeringen PPE, IP67
Camera 12MP en 4K 30FPS video Garantie 1 jaar
Standaard meegeleverd:
/></p><p><img decoding=
1x Vuzix M400C 1X USB-C naar USB-C kabel 1x USB-A naar USB-C kabel 1x M-series frame (montuur) + 1x Zachte koffer voor opslag VR Expert Product Handleiding

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
  • Configureren van uw hardware
  • Installatie van uw content en applicaties
  • Direct aan de slag

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
  • Jarenlange ervaring
  • Whitelabel support desk
  • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
  • Opbouw en installatie op locatie
  • Persoonlijke event medewerker
  • Ondersteuning van uw evenement
Menu sluiten
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.