ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

HTC VIVE Business + Pro

168,-

Vraag een offerte aan

168,-

HTC VIVE Business +

Deze op ondernemingsniveau gebaseerde webtoepassing stelt u in staat om uw VIVE Focus 3-apparaten te beheren. Het biedt u efficiëntie en gemak, allemaal op één plek. Optimaliseer en schaal uw operatie op met extern beheer van apparaten en inhoud. Benut de mogelijkheden van uw VIVE all-in-one hardware optimaal met onze geavanceerde functies en aanpassingen.

Softwarefuncties

Apparaatbeheer

Snel uw headsets inschrijven, hardware-instellingen/configuraties bijwerken en uw apparaten op afstand beheren.

Snel en eenvoudig inschrijven van apparaten

Headset inschrijven met QR-code scannen

Voer basisinformatie in en stel uw Wi-Fi-opties voor het apparaat in. Genereer vervolgens een QR-code. Gebruik de headset om de code te scannen en het apparaat in te schrijven. Zo eenvoudig is het.

Beheer en bewaak uw apparaten

Groepsbeheer

Maak een groep voor uw apparaten om updates snel en efficiënt uit te rollen. Voeg eenvoudig apparaten toe of verwijder ze uit een groep om instellingen toe te passen. Wijzig groepsinstellingen voor ROM, apps, kaarten en batchconfiguratie en zie directe updates op al uw gegroepeerde apparaten. Allemaal via de lucht.

Beheer op afstand van inhoud

Inhoudsbibliotheek

Toegang krijgen tot en het beheer van inhoud in een organisatie is nooit eenvoudig. VIVE Business+ stelt u in staat om al uw apps en versies op afstand te uploaden en te beheren in de cloud. Upload uw eigen .apk- en .obb-bestanden. Onderhoud en schaal uw implementaties centraal en met vertrouwen.

Implementatie en updates van inhoud

Apps over de lucht distribueren naar een individuele headset of groepen headsets vanuit uw bibliotheek. Houd apparaten soepel draaiende met up-to-date inhoud. Push app-updates en controleer hun installatiestatus.

Geavanceerde functies en aanpassingen

Meer dan uw standaard apparaatbeheersysteem

Haal het meeste uit uw VIVE all-in-one headset. Pas uw apparaatinstellingen aan uw behoeften aan. Wij bieden functies die specifiek zijn geoptimaliseerd voor onze hardware, waaronder VIVE Location-Based Software Suite, Kiosk Mode en meer.

Aangepaste gebruikerservaring

Lever een gebrandmerkte gebruikerservaring. Sla de out-of-box-ervaring (OOBE) over en toon in plaats daarvan uw opstartlogo en animatie. Pas systeemfuncties en gebruikersinterfaces aan om aan uw behoeften te voldoen.

Kiosk Mode

Elimineer afleidingen met Kiosk Mode. Vergrendel gebruikers naar de ervaring die u wilt wanneer ze de headset gebruiken. Kiosk Mode heeft verschillende opties om uw apparaat aan te passen, waaronder tutorials, app-toestemmingen, netwerkbeveiliging en meer, allemaal ontworpen om aan uw verschillende zakelijke behoeften te voldoen.

Visual Odometry (VO) Mode

Schaal de gebruikersrotatie op door omgevingsconfiguratie te omzeilen met VO Mode en duik meteen in virtuele ervaringen. Implementeer snel evenementervaringen, op VR gebaseerde trainingsprogramma’s en meer in verschillende omgevingen.

VIVE Location-Based Software Suite

Krijg toegang tot Location-Based Software Suite-functies die speciaal zijn ontworpen om locatiegebaseerde diensten en trainingscenario’s voor VIVE Focus 3 te verbeteren. Geavanceerde tracking- en kaartdeelfuncties die zijn gemaakt voor multi-gebruiker, free-roamervaringen zijn klaar voor gebruik in één oplossing.

Alles op 1 plek

Hardware, software en service

Waarom bij VR Expert kopen

Geschikte producten

VIVE Business+ Pro en Ultimate stellen je in staat het volledige potentieel van de HTC VIVE Focus 3 te benutten. Het fungeert als krachtige LBE-software, MDM en aanpassingstool. Als je de VIVE Business+ Licentie aanschaft in combinatie met een headset, ontvang je 2,5% korting op je bestelling!

Kies een plan voor uw organisatie

We geven je de mogelijkheid te kiezen wat je nodig hebt

€168
/per 3 jaar

Pro


 • Afstandsbeheer van apparaten
 • Geavanceerde apparaatstatus
 • XR Elite op locatie gebaseerde software suite
 • Kiosk mode
 • Aangepaste gebruikersinterface-instellingen
€552
/per 3 jaar

Ultimate


 • Alle functies in de Pro-versie
 • Externe inhoudsbeheer
 • Aangepaste opstartvolgorde
 • 5 GB cloudopslag

You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.