Selected:

Oculus Go 32GB

189,-

Oculus Go 32GB

189,-

of huren vanaf €40 per dag

  • Zakelijke offerte aanvragen
  • Installatie en support desk
  • 1 jaar garantie

Productinformatie

De Oculus Go is een all-in-one VR headset die uiterst geschikt is voor presentaties op beurzen en evenementen. De Oculus Go is zeer comfortabel met een relatief lage aanschafprijs waardoor het op dit moment de meest populaire all-in-one VR headset is.

De Oculus Go werkt in combinatie met het Oculus platform, waardoor u meteen toegang heeft tot een grote hoeveelheid content. Een nadeel van de Oculus Go is dat u een smartphone nodig heeft om hem te configureren. Verder dient de Oculus Go altijd in combinatie met de controller gebruikt te worden.

Lees meer >

Voor - en nadelen

Geschikt bij gebruik voor presentaties

Zeer comfortabel

Ruime keus aan content op Oculus VR Store

Kan niet gebruikt worden zonder controller

Smartphone nodig om de bril te configureren

Productspecificaties

Built-in displayResolutie2560 x 1440Input3.5 MM Audio Jack
ControllerRefresh Rate72HZHard Drive32 GB
Built-in audioDisplayFast-Switch WQHD LCDGewicht468 gram
StandaloneFOV100 gradenKleurGrijs
Garantie1 jaarMateriaalPlastic

Product Accesoires

Product services

Event support

Event support

Event support op locatie. Professionele ondersteuning bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.

Meer informatie >
Installatie

Installatie

Wij maken uw VR of AR bril startklaar door vooraf uw bril te configureren en de gewenste applicatie te installeren.

Meer informatie >
Support desk

Support desk

Bij vragen of problemen kunt u contact opnemen met onze support desk zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Meer informatie >

FAQ

Oculus Go

Wat zijn de voordelen van de Oculus Go?

De Oculus GO kan gezien worden als ‘VR Light’ omdat er geen ruimtelijke tracking mogelijk is. De gebruiker kan wel vrij rondkijken, wat dit systeem met name interessant maakt voor 360 video. In een Oculus GO review zal het hoge resolutie beeldscherm zeker genoemd worden. De pixel dichtheid ligt namelijk aanzienlijk hoger dan de originele Oculus Rift, een headset die veel duurder is in aanschaf.

Wat houdt een All in one/ standalone VR headset in?

Een standalone VR bril kan functioneren zonder externe PC of ander apparaat. Alle hardware en software is aanwezig om autonoom te werken. Dit houdt in dat er naast een beeldscherm ook een centrale processor (CPU), een grafische processor (GPU), intern geheugen en accu aanwezig is. Om software te installeren wordt bij standalone doorgaans een draadloze verbinding gebruikt, hoewel de meeste systemen ook te koppelen zijn via een USB connector voor onderhoud. Standalone VR brillen zijn beperkt door de processorkracht in het systeem, tenzij de optie aanwezig is om de VR te koppelen met een PC of laptop. Voorbeelden van standalone VR brillen zijn de GO, Quest, Pico G2 en G2 4K.

Wat kunt u allemaal doen met de Oculus Go?

De Oculus GO is de meest eenvoudige VR headset in de huidige collectie. Het betreft een standalone model, dit betekent dat er geen externe computer nodig is om gebruik te maken van dit apparaat. Het systeem heeft een ingebouwd scherm, een batterij, mobiele processor en een geheugen van 32GB of 64GB. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. Wanneer je de Oculus GO wilt kopen zal er ook een controller worden meegeleverd die rotatie gevoelig is. Er zijn 1000+ Oculus GO apps waarmee dit systeem een enorme collectie aan VR titels biedt. Het is met name de video gerelateerde content die aansluit op het design van de Oculus GO. Er kan namelijk in alle richtingen worden gekeken, maar beweging in de ruimte is niet mogelijk. Dit beperkt de mogelijkheden, het maakt de GO wel laagdrempelig om te gebruiken. Voor zakelijk gebruik is het goed om te weten dat het systeem op basis van Android werkt, het is mogelijk om additionele maatwerk apps te installeren.

Hoe verbind u de Oculus met uw smartphone?

U verbind de Oculus met uw smartphone via de app. Download hier de app voor Android en hier voor iPhone.

Hoe installeert u Kiosk mode?

Sluit uw apparaat aan op de computer met een geschikte USB-kabel en zorg ervoor dat developer mode is ingeschakeld op uw apparaat (en).

Pak het gedownloade bestand uit en dubbelklik op appforcer.bat om het bestand te installeren. Wanneer de geopende venster succes toont, kunt u het venster sluiten.

Sluit Menu
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.