ClickCease

Synchroniseer Gear VR-video met VR Sync

Het beste aspect van Virtual Reality is de mogelijkheid om nieuwe realiteiten, plaatsen en tijdsperiodes te verkennen die onmogelijk in het echte leven te bezoeken zijn. Het nadeel van Virtual Reality dat vaak wordt uitgedrukt door tegenstanders van deze technologie, is de strikt individuele ervaring. Hoewel er sociale VR-services en -applicaties zijn waarmee je content over de hele wereld kunt delen, kun je deze ervaringen niet delen met de persoon die naast je zit. Maar nu kan het! Owl VR heeft software ontwikkeld waarmee je Samsung Gear VR-weergave kunt synchroniseren. U kunt Samsung Gear VR tegelijkertijd verbinden en vanaf een centrale locatie ‘voeden’. Op deze manier kun je VR-video naar Gear VR streamen op meerdere apparaten en elke ervaring delen in 360 video. Nu kun je VR echt samen beleven.

Samsung Gear VR-headset

U kent Samsung waarschijnlijk als fabrikant van huiselektronica inclusief een breed scala aan smartphones. De vlaggenschip smartphones zijn de Galaxy-modellen met alle hardware van de bovenste plank om er een premium product van te maken. Het mooie scherm en de snelle verwerkingsmogelijkheden bieden een breed scala aan toepassingen. Je hebt in feite een pc-systeem in handen. In deze tijd zijn we behoorlijk afgemat over dit soort technologie. Samsung Galaxy of Apple iPhone, wat is het verschil? Welnu, Samsung merkte een opkomende interesse in Virtual Reality op en sloot een overeenkomst met Oculus VR, een toonaangevend merk in hoogwaardige Virtual Reality-oplossingen. De Oculus Rift kopen is een high-end VR-headset die functioneert als accessoire voor een snel pc-systeem.

In nauwe samenwerking met Samsung is de Oculus Home-software opnieuw ontworpen om te werken op een mobiele telefoon. Samsung heeft een speciale smartphone houder gemaakt met de naam Samsung Gear VR. Wanneer je een Galaxy-smartphone in de houder steekt, heb je ineens een mobiel VR kopen-systeem in handen, klaar om je naar een andere realiteit te vervoeren.

Speel 360 video naar Gear VR op meerdere apparaten met VR Sync

VR Owl is een multinational die gespecialiseerd is in Virtual Reality-applicaties voor zakelijk gebruik. Dit bedrijf bewonderde niet alleen de elegante eenvoud van de technologisch geavanceerde Gear VR-oplossing, ze merkten ook het gebrek aan een sociale ervaring op. Wat als je VR-video naar Gear VR op meerdere apparaten tegelijk zou kunnen afspelen? Bijvoorbeeld tijdens een product presentatie op het podium, tijdens gesprekken en interviews met een publiek, voor educatieve doeleinden in de klas of voor VR Bioscopen? Het concept van gelijktijdige video is gemakkelijk te realiseren op een televisiescherm of een digitale projector, maar is dit mogelijk voor Virtual Reality-systemen?

Het antwoord is ja, Owl VR heeft een oplossing ontwikkeld die elegant en eenvoudig is, net als de Samsung Gear VR zelf. Met het systeem kunt u Samsung Gear VR-video synchroniseren met meerdere apparaten. Met een paar simpele stappen kan iedereen dit systeem opzetten en gebruiken voor een paar minuten, een dag of tijdens een volledige cursus. Je hebt zelfs geen snelle internetverbinding nodig om tot 4K video over te zetten naar talloze VR-apparaten. Hoe heeft Owl VR deze ongelooflijke prestatie bereikt?

Gear VR-synchronisatie

Om video op meerdere apparaten te kunnen delen, moet je tegelijkertijd Gear VR-headsets aansluiten. Owl VR heeft speciale afstandsbedieningssoftware ontwikkeld die u op een pc kunt gebruiken. Als alternatief kunt u de webversie gebruiken, in dat geval hoeft u geen specifieke applicatie te installeren. Afhankelijk van de omstandigheden is een speciaal stuk software of de webversie in een oogwenk gemakkelijker in te stellen. Met Wifi kun je alle benodigde Gear VR-systemen in de buurt aansluiten. U kunt de computer of het mobiele apparaat met de software gebruiken om de videopresentatie voor alle apparaten tegelijkertijd te starten. Als wifi niet beschikbaar is op de locatie, kunt u de speciale VRSync-box gebruiken.

Gesynchroniseerde videoweergave op meerdere Samsung Gear VR’s

We hebben al gezegd dat er geen snelle internetverbinding nodig is. Hoe kan ik de video op zoveel apparaten weergeven? Allereerst zouden afzonderlijke videostreams op tientallen apparaten de internetverbinding overbelasten, dus een andere oplossing is vereist. De truc is om de inhoud van tevoren naar de VR-viewer te pushen om ze op het apparaat te laden. De app van de afstandsbediening verzendt geen video en je streamt ook niet echt 360 video naar Samsung Gear VR op meerdere apparaten, de app stuurt alleen een gesynchroniseerd signaal om hetzelfde videobestand te starten dat aanwezig is op de verbonden VR-viewers. 

Gear VR gesynchroniseerde 360 ​​video

Met deze technologie kun je Gear VR 360-video synchroniseren met meerdere apparaten zonder dat je een externe internetverbinding nodig hebt. En het afspelen wordt tegelijkertijd afgespeeld in gecontroleerde video van hoge kwaliteit en in perfecte synchronisatie. Omdat je 360 ​​video naar Samsung Gear VR op meerdere apparaten kunt afspelen. Zal het hele publiek dezelfde indrukwekkende presentatie ervaren. Wat een geweldige sfeer en een echte groepservaring creëert. Met de VRSync-software en optionele VRSync-box kun je Gear VR-weergave synchroniseren met meerdere apparaten, op een elegante en eenvoudige manier met opvallende resultaten. Neem contact op met het Owl VR-team voor meer informatie over deze baanbrekende technologie. 

 

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.