ClickCease
countryLogo Business
  • Deskundig advies
  • Betaal op factuur
  • 9,3/10 beoordeling door klanten
  • Wereldwijde levering
  • Gratis proefservice
VR Expert - Becker Avionics Use Case

Becker Avionics – Vuzix M400

Klant: Becker Avionics
Toepassing: Remote Support
Hardware: Vuzix M400
Service: Levering en ondersteuning

VR Expert Vuzix m400

De klant

Becker Avionics is gespecialiseerd in het leveren van communicatie-, navigatie-, monitoring-,  zoek- en reddingsapparatuur voor lucht- en grondoperaties. Becker Avionics  staat al  65 jaar voor eersteklas kwaliteit en betrouwbaarheid en levert klantgerichte oplossingen die  zijn  ontwikkeld voor de zwaarste bedrijfsomstandigheden en veiligheidseisen.

Becker Avionics heeft de kracht klein genoeg om flexibel en klantgericht te werken, en is tegelijkertijd groot genoeg om snelle levertijden en wereldwijde klantenservice te garanderen  om dat te kunnen. De wereldwijde aanwezigheid in combinatie met het brede productportfolio maakt Becker Avionics een unieke leverancier in zijn branche.

De uitdaging

Al tientallen jaren gebruiken klanten becker avionics producten voor zoek- en reddingsmissies wereldwijd. De reddingsmissies vinden slechts in zeldzame gevallen plaats onder ideale omstandigheden, terwijl tegelijkertijd elke minuut telt. Daarom speelt met name “Situationeel Bewustzijn” een zeer beslissende rol bij reddingstaken. 

Omdat Becker Avionics altijd probeert een technologieleider in zijn branche te zijn, was het bedrijf op zoek naar een productinnovatie die de reddingsteams zou ondersteunen bij hun missies en hen nog succesvoller zou maken.

VR Expert - Becker Avionics Vuzix
VR Expert - Becker Avionics Fire Fighters

In de loop hiervan kwam het bedrijf augmented reality-technologie tegen. Het doel was om de teamleden van informatie te voorzien zonder hun geoefende workflows te verstoren. Becker Avionics nam vervolgens contact op met VR Expert en vroeg advies over het gebruik van de juiste AR-hardware.

De oplossing

Na grondig overleg en levering van diverse testapparaten door VR Expert, besloot Becker Avionics de Vuzix M400 aan te bieden als assisted reality hardware.

De keuze viel op de Vuzix M400, omdat deze in de praktijktests heel goed te combineren was met de helmen van de reddingsteams, en tegelijkertijd robuust en ongevoelig voor Omgevingsinvloeden, zoals water, temperaturen en mechanische spanningen, ist.

We kozen voor het M400-model van Vuzix omdat de bril een robuuste indruk maakt en gebruiksvriendelijk is. De persoonlijke uitwisseling en het advies van VR Expert vonden we erg leuk. Al onze vragen werden beantwoord en het contact was zeer professioneel.”  
– Amanda Schulz, Marketing & Public Affairs Manager bij Becker Avionics

Het display van de M400 bevindt zich onder het gezichtsveld van het oog en de databril kan handsfree worden bediend. Hierdoor blijven het zicht en de handen van de bemanning vrij, zodat ze ondanks de extra visuele informatie niet gestoord worden in de eigenlijke taken.

Vuzix_Missionsscreen_Demo

Aan de ene kant kan de Vuzix M400 worden gebruikt door de bemanningen van zoek- en reddingsvliegtuigen en helikopters, aan de andere kant is er ook de mogelijkheid om de technologie op de grond te gebruiken, bijvoorbeeld in om de zoekopdracht in ruw terrein te   gebruiken. Of het nu in de lucht of op de grond is, de Vuzix M400 wordt gekenmerkt door een laag gewicht en intuïtieve bediening.

Als ontvanger van de noodsignalen hebben de reddingsteams altijd een Becker bakendecoder bij zich. Hiermee kunnen maximaal zes Vuzix M400-gegevensbrillen verbinding maken en tegelijkertijd toegang krijgen tot de informatie die nodig is om naar de gewonden te zoeken is. De apparaten geven vervolgens exacte aanwijzingen weer over de locatie van de vermiste persoon, zoals een richtingaanwijzer, de afstand en tijd tot  aankomst, evenals een kaart van het gebied.

Met de ontwikkeling van het productportfolio met de Vuzix M400 blijft Becker Avionics trouw aan zijn traditie als technologieleider.

De zoek- en reddingsteams profiteren van efficiëntere missieprocessen door het gebruik van een databril en van de snellere detectie van de gewonden van een groter aantal geredden. Leven, terwijl tegelijkertijd het risico voor de eigen bemanning wordt verminderd.

VR Expert - Huawei logo
VR Expert - Adidas logo
VR Expert - Rabobank logo
VR Expert - Pearle logo
VR Expert - Landal logo
VR Expert - Tele 2 logo
VR Expert - United nations logo
VR Expert - Premiertech logo
VR Expert - Rijkswaterstaat logo
VR Expert - Rituals logo
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.