ClickCease
countryLogo Business
  • Deskundig advies
  • Betaal op factuur
  • 9,3/10 beoordeling door klanten
  • Wereldwijde levering
  • Gratis proefservice
Bureau Béatrice - VR Expert - Use Case

Bureau Béatrice – Pico G2 4K

Klant: Bureau Béatrice
Applicatie: Software aanvullen met hardware
Hardware: Pico G2 4K
DIensten: Advies, installatie, verzending

VR Expert Pico G2 4K Kopen

De klant

Bureau Béatrice is een creatief technologiebedrijf dat in 2015 werd opgericht in Antwerpen, België. Het bedrijf breidde later uit en opende een tweede kantoor in het hart van Dubai, VAE. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale ervaringen en het helpen van merken bij het “verbinden van de punten tussen mensen, cultuur en emotie”. 

Bureau Béatrice heeft ervaring op een groot aantal gebieden en kan dus alle soorten digitale ervaringen mogelijk maken. Naast virtual reality- en augmented reality-ervaringen biedt het bedrijf ook webervaringen, digitale installaties en nog veel meer.

De challenge

Omdat Bureau Béatrice zich volledig wil richten op het ontwikkelen van de digitale ervaringen en de software die daarbij hoort, was het creatieve technologiebedrijf op zoek naar een betrouwbare VR-hardwarepartner. 

Door met een VR-hardwarefirma samen te werken, wilde Bureau Béatrice er zeker van zijn dat wanneer klanten virtual reality-ervaringen kopen, zij tegelijkertijd ook de passende VR-hardware kunnen krijgen.

De oplossing

Nadat Bureau Béatrice contact had opgenomen met VR Expert, kreeg het bedrijf advies over het gebruik van virtual reality. De beslissing werd genomen om de Pico G2 4K als VR-headset voor de projecten van Bureau Béatrice.

De G2 4K headset van Pico is bij uitstek geschikt voor dit gebruik, omdat het een standalone VR headset is die zonder kabels gebruikt kan worden. Hij is ook ideaal gemaakt voor gebruik in ondernemingen, vanwege zijn zeer open systeem en zijn gebruiksgemak. Bovendien heeft de VR-headset een gezichtsbedekking van PU-leer, waardoor hij zeer gemakkelijk schoon te maken is.

Bureau Béatrice - VR Expert - Use Case

Door de samenwerking met VR Expert kan Bureau Béatrice zich nu volledig toeleggen op de ontwikkeling en productie van immersieve digitale ervaringen. Zo kunnen beide bedrijven hun sterke punten uitspelen en elkaar aanvullen.

VR Expert - Huawei logo
VR Expert - Adidas logo
VR Expert - Rabobank logo
VR Expert - Pearle logo
VR Expert - Landal logo
VR Expert - Tele 2 logo
VR Expert - United nations logo
VR Expert - Premiertech logo
VR Expert - Rijkswaterstaat logo
VR Expert - Rituals logo
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.