ClickCease

Film & Media Festival Alkmaar

Klant: Film & Media Festival Alkmaar
Hardware: AR Graffiti Wall
Toepassing: Experience
Service: Event  & Installatie

Vraag

Het Film & Media Festival (FMF) Alkmaar werd dit jaar op drie locaties gehouden met een programma dat volledig in het teken stond van film- en mediakunst en de nieuwste technologische ontwikkelingen. De organisatie van het festival wilde bezoekers een experience aanbieden die precies bij dit plaatje zou passen. Hiervoor werd de AR Graffiti Wall ingeschakeld.

Oplossing

Met de AR Graffiti Wall is het mogelijk om op elke muur virtuele graffiti te spuiten. Er is geen verf nodig, want je spuit als het ware met licht. Door een fysiek menu kon er eenvoudig tussen kleuren worden gewisseld. Bezoekers van het evenement konden hierdoor hun creativiteit de vrije loop laten gaan. De ruimte waar de installatie was geplaatst, werd gevuld met kleur en bijzondere creaties.

Resultaat

“Voor een filmfestival is het een mooie aankleding, tegelijkertijd is het lekker interactief”

De AR Graffiti Wall was een goede toevoeging voor het festival. Niet alleen omdat het voor een stuk interactie zorgde waarbij bezoekers zelf iets konden creëren. Maar ook omdat de AR Graffiti Wall kunst en technologie combineerde. “Het is als een krijtbord, maar dan anno 2019: met mooie kleuren én natuurlijk de nieuwe technologie” vertelde Nina Bakker van Film & Media Festival Alkmaar.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.