ClickCease
countryLogo Business
  • Deskundig advies
  • Betaal op factuur
  • 9,3/10 beoordeling door klanten
  • Wereldwijde levering
  • Gratis proefservice

GripXR – Pico Neo 3 Pro

Klant: GripXR
Hardware: Pico Neo 3 Pro
Software: GripVR
Diensten: Advies, installatie, verzending

De klant

GripXR is een bedrijf gevestigd in Leeuwarden, opgericht in 2021. Ze hebben GripVR ontwikkeld, een virtual reality (VR) spel dat gebruikers helpt hun gewoontes te veranderen door negatieve gewoontes te verminderen en positieve gewoontes te bevorderen. Het spel is gebaseerd op onderzoek op het gebied van verslavingszorg, psychologie en kinesiologie en heeft toepassingen in zorginstellingen waar privacy en gegevensbescherming van het grootste belang zijn.

De uitdaging:

GripXR had een VR-headset nodig die voldeed aan hun specifieke eisen voor hun innovatieve GripVR-spel. Ze hadden een headset nodig die privacy garandeerde en geen persoonlijke gegevens met andere bedrijven deelde, aangezien het spel zou worden gebruikt in zorginstellingen met strenge gegevensbeschermingsvoorschriften. Bovendien moest de VR-headset nauwkeurige controller-tracking bieden voor een natuurlijke, meeslepende ervaring, aangezien gebruikers met het spel zouden omgaan door te boksen tegen hun slechte gewoontes en hun goede gewoontes naar hun hart te trekken.

De oplossing:

GripXR nam contact op met VR Expert nadat ze hen online hadden gevonden en ontdekte dat VR Expert ervaring had met serious games-software. Na advies te hebben ingewonnen over de beste VR-headset voor hun behoeften, koos GripXR voor de Pico Neo 3 Pro VR-headset. Deze headset voldeed aan hun privacyvereisten door gebruikersgegevens niet met andere bedrijven te delen, waardoor deze voldoet aan de regelgeving in de gezondheidszorg.

De Pico Neo 3 Pro VR-headset bood ook de nodige nauwkeurigheid in de controller-tracking voor een natuurlijke en meeslepende game-ervaring, waardoor gebruikers op de bedoelde manier met het spel konden omgaan.

Door GripXR te ondersteunen met advies, installatie en verzending van de Pico Neo 3 Pro VR-headset, kan GripXR zich concentreren op het verbeteren van hun platform en zorgen voor een naadloze integratie met hun GripVR-software, gebouwd op het Unity-platform. Deze samenwerking stelde GripXR in staat om een effectief en boeiend VR-spel te leveren dat gebruikers helpt hun gewoontes op een leuke en innovatieve manier te veranderen, terwijl ook wordt voldaan aan de strenge privacy-normen die vereist zijn in gezondheidstoepassingen.

“Onze samenwerking met VR Expert en de implementatie van de Pico Neo 3 Pro is geweldig voor ons geweest bij GripXR, en biedt onze gebruikers een meeslepende, veilige en boeiende ervaring om gewoonteverandering te revolutioneren.” XY bij GripXR

VR Expert - Huawei logo
VR Expert - Adidas logo
VR Expert - Rabobank logo
VR Expert - Pearle logo
VR Expert - Landal logo
VR Expert - Tele 2 logo
VR Expert - United nations logo
VR Expert - Premiertech logo
VR Expert - Rijkswaterstaat logo
VR Expert - Rituals logo
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.