Inteqnion

STERA_FINAL_8K.mp4.00_01_33_15.Still001

Inteqnion is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en implementeren van besturings- en automatiseringsoplossingen binnen de procesindustrie. Het grootste deel van de werkzaamheden worden in het buitenland verricht. 

De apparatuur wordt in Nederland gebouwd en moet geïnstalleerd worden op locatie. Hiervoor wordt personeel van Inteqnion naar locatie gestuurd. In sommige gevallen worden er lokale experts ingehuurd. In sommige gevallen blijkt de expertise van de lokale partijen niet voldoende waardoor er problemen of vertraging ontstaat. 

Om het proces te optimaliseren en beter afhandeling en support te bieden heeft Inteqnion bij VR Expert 2 Realwears afgenomen. 

Deze Smartglasses in combinatie met zogenaamde Remote Expertise software biedt de mogelijkheid om op afstand mee te kijken en instructies te geven. Wanneer er apparatuur geïnstalleerd moet worden kan er via de Realwear contact gemaakt worden met Inteqnion. Vanuit Inteqnion zal er een expert meekijken en via spraak en zogenaamde markers instructies geven. 

Door het inzetten van AR remote support hoeft Inteqnion niet in elke situatie personeel naar locatie te sturen. Dit scheelt niet alleen tijd en kosten maar heeft tevens een veel lager impact op het milieu. Ook het diagnosticeren van problemen en oplossen hiervan gaat een stuk sneller. Door de Covid-19 situatie is deze case nog relevanter geworden en kijkt Inteqnion naar een bredere toepassing van remote expertise. 

 
Sluit Menu
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.