ClickCease

Inteqnion

Bedrijf: Inteqnion
Hardware: RealWear HMT-1
Toepassing: Remote Support
Software: Argus

Introductie

Inteqnion is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en implementeren van besturings- en automatiseringsoplossingen binnen de procesindustrie. Het meeste werk wordt in het buitenland uitgevoerd.

Vraag

De apparatuur is in Nederland gebouwd en dient ter plaatse te worden geïnstalleerd. Hiervoor wordt personeel van Inteqnion naar locatie gestuurd. In sommige gevallen worden lokale experts ingehuurd. In sommige gevallen is de expertise van de lokale partijen niet voldoende, waardoor problemen of vertragingen ontstaan.

Om het proces te optimaliseren en een betere afhandeling en ondersteuning te bieden, heeft Inteqnion 2 RealWears van VR Expert aangeschaft.

Oplossing

Deze Smartglasses in combinatie met zogenaamde Remote Expertise software biedt de mogelijkheid om op afstand in te zien en instructies te geven. Als er apparatuur moet worden geïnstalleerd, kunt u contact opnemen met Inteqnion via Realwear. Een deskundige kijkt vanuit Inteqnion en geeft instructies via spraak en zogenaamde markers.

Resultaat

Door AR remote support in te zetten, hoeft Inteqnion niet in elke situatie personeel naar locatie te sturen. Dit bespaart niet alleen tijd en kosten, maar heeft ook een veel lagere impact op het milieu. Het diagnosticeren en oplossen van problemen gaat ook een stuk sneller. De Covid-19-situatie heeft deze zaak nog relevanter gemaakt en Inteqnion kijkt naar een bredere toepassing van expertise op afstand

Menu sluiten
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.