ClickCease
countryLogo Business
  • Deskundig advies
  • Betaal op factuur
  • 9,3/10 beoordeling door klanten
  • Wereldwijde levering
  • Gratis proefservice
JMC-software-use-case

JMC Software – Google Glass Enterprise Edition 2

De klant

JMC Software is een software engineering en operations bedrijf gevestigd in Zwitserland. JMC is opgericht in 1996 door José Lopez op de jonge leeftijd van 18 jaar, en vandaag de dag is hij voorzitter en CEO. José zag in het midden van de jaren 90 de vooruitzichten van eCommerce en groeide JMC vanuit deze basis.

Deze fundering en vastberadenheid brachten succes, met Lopez die door Bilanz werd benoemd tot een van de Top 100 Digital Shapers en JMC op weg naar het marktleiderschap in Zwitserland op het gebied van de realisatie en exploitatie van digitale platformen.

De uitdaging

Het veranderende landschap van eCommerce, gedreven door veranderend koopgedrag van de Gen Z-generatie, biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven.

Deze veranderingen werden verergerd door de COVID-19 pandemie, wat vernieuwde aandacht en innovatie bracht voor eCommerce. Als gevolg daarvan was een van de oplossingen die naar voren kwam AR virtual commerce.

Bijvoorbeeld, Obsess ontdekte dat 70% van de consumenten die een virtuele winkel bezochten, tot een verkoop leidden, en Gen Z-shoppers verlangen naar metaverse-platforms zoals virtuele winkelcentra.

Dus met een vinger aan de eCommerce-pols ontwikkelde JMC Software een onvergetelijk AR virtueel winkelplatform, maar had hulp nodig bij het vinden van de ideale AR smart glass om het te begeleiden.

De oplossing

JMC wist dat ze op zoek waren naar een AR smart glass dat gemakkelijk te gebruiken was, handsfree bediening bood en open softwarecompatibiliteit had. Ze hadden echter deskundige hulp nodig om de juiste AR smart glass te vinden, dus nam JMC contact op met VR Expert, die wees op de perfecte smart glass om aan al hun behoeften te voldoen: de Google Glass Enterprise Edition 2.

Nu helpen medewerkers op vaste locaties consumenten via videoconsultatie vanaf een tablet, en Google Glass Enterprise Edition 2 slimme brillen, mogelijk gemaakt door het virtuele handelsplatform INSIDE van Powerfront™.

De resultaten zijn indrukwekkend. INSIDE van Powerfront™ heeft gezorgd voor een drievoudige toename van betrokkenheid van kopers, hogere klanttevredenheid en loyaliteit, en een groei van 48% in cross- en upselling.

“VR Expert ondersteunde ons met hun expertise en bood de perfecte slimme bril, de Google Glass Enterprise Edition 2. We zijn zeer tevreden,” zegt José Lopez van JMC Software.

VR Expert - Huawei logo
VR Expert - Adidas logo
VR Expert - Rabobank logo
VR Expert - Pearle logo
VR Expert - Landal logo
VR Expert - Tele 2 logo
VR Expert - United nations logo
VR Expert - Premiertech logo
VR Expert - Rijkswaterstaat logo
VR Expert - Rituals logo
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.