ClickCease

Lef Future Center

Klant: LEF Future Center
Hardware: Graafmachine simulator
Toepassing: Kennis maken met VR & AR
Service: Installatie, Event & Support

Vraag

LEF is gespecialiseerd in het creëren van doorbraken en nieuwe denkpatronen in (voornamelijk) maatschappelijke vraagstukken. Het bedrijf faciliteert vanuit haar unieke future center groepssessies in opdracht van overheden. Tijdens een tweedaags event werden medewerkers van diverse overheden uitgenodigd om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van VR & AR.

Oplossing

Wij presenteerde onze RWS AR applicatie, waarmee bezoeker op visuele en interactieve wijze informatie verkrijgen over o.a. vluchtroutes en leidingen. Onze GIS applicatie werd tevens getoond, waarbij bezoekers real time kunnen plannen en bouwen in virtual reality. Ten slotte was onze graafmachine simulator aanwezig om bezoekers de toekomst van simulatie & educatie te laten ervaren. Ons team stond op het evenement klaar om de bezoekers te begeleiden met de VR-belevingen.

Resultaat

”Ons team stond op het evenement klaar om de bezoekers te begeleiden met de VR-belevingen”

De bezoekers hebben veel nieuwe dingen geleerd op het gebied van VR en AR, dus al met al was het een geslaagde dag.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.