ClickCease

STADA

Klant: Stada
Hardware: Pico 4K 
Toepassing: Event
Service: Installatie & Event

Vraag

STADA is een koploper in de farmaceutische branche. Ieder jaar organiseren zij een Global Leadership Meeting voor al haar belangrijk personeel. Dit jaar vond het evenement plaats in Belgrado in Servië. Op deze conferentie wilde STADA op een nieuwe verfrissende manier de werknemers een kijkje laten nemen in de toekomst van het bedrijf.

Oplossing

Voor dit evenement hebben wij samengewerkt met A4 VR om de bezoekers van de conferentie een zo spectaculair mogelijke ervaring te geven over de visie van het bedrijf voor de komende jaren.

A4 VR heeft de virtual reality experience gecreëerd en wij hebben tweehonderd PICO 4K’s geleverd om deze ervaring zo goed mogelijk over te kunnen brengen op de bezoekers. De PICO’s waren uitgerust met onze VR Sync software waarbij gemakkelijk 360º content tegelijkertijd kan worden afgespeeld, ideaal voor dit evenement.

Er waren vijf van onze specialisten uit het event team overgevlogen vanuit Nederland om te helpen waar het nodig is, en om te zorgen dat alles soepel verliep.

Resultaat

De conferentie bleek een succes! Alle aanwezigen hebben kunnen genieten van de ervaring en een heldere blik op de toekomst van het bedrijf kunnen werpen. De VR experience is soepel verlopen door het gebruik van de VR Sync software. STADA heeft zich geen zorgen hoeven te maken over de hardware en software, zodat zij zich volledig konden focussen op de conferentie.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.