ClickCease

Telindus

Klant: Telindus
Toepassing: App Ontwikkeling
Service: Advies & App ontwikkeling

Vraag

Telindus is de grootste leverancier van ICT infrastructuur in Nederland, ze leveren ondermeer aan vervoerbedrijven en overheden. Het betreft een organisatie die altijd zoekt naar nieuwe manieren om hun klanten informatie te verschaffen, en ze te betrekken bij innovaties. Daarom werd er door Telindus een Experience Center geopend waarbij klanten werden uitgenodigd om kennis te nemen van technologisch vooruitstrevende innovaties waaronder Big Data, Robotics en uiteraard ook Virtual Reality en Augmented Reality.

Oplossing

Niet alleen adviseerden we over het gebruik van technologie, we ontwikkelden ook een Google Tango app die fungeerde als virtuele tour gids. Via deze applicatie kunnen de aanwezigen een persoonlijke rondleiding ervaren door het Experience Center. Je kunt als gebruiker een onderwerp kiezen en de drone door de locatie volgen naar het gekozen onderwerp. Vervolgens krijg je diverse pop-ups te zien met aanvullende informatie.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.