ClickCease
VRdirect - VR Expert

VRdirect – Pico Neo 3 Pro

Klant: VRdirect
Toepassing: Software aanvullen met geschikte hardware
Hardware: Pico Neo 3 Pro
Software: VRdirect
Services: Installatie, configuratie, ondersteuning en pre-sales bijstand

VR Expert Pico Neo 3 headset only

De klant

VRdirect is een softwarebedrijf dat in 2018 in München is opgericht met een focus op virtual reality. 

Met de VRdirect-software kunnen bedrijven hoogwaardige interactieve en meeslepende VR-ervaringen creëren en publiceren in de cloud. De cloud-gebaseerde oplossing kan bedrijfsbreed worden gebruikt en elke gebruiker kan zonder voorkennis de maker worden van zijn eigen VR-toepassingen. 

Dit lukt dankzij het intuïtieve besturingssysteem en het gebruiksvriendelijke ontwerp van de software. Door het brede scala van mogelijke toepassingen wordt VRdirect gebruikt in een groot aantal industrieën, bijvoorbeeld in de automobielindustrie, de verwerkende industrie, de bouw, de energievoorziening of het hotelwezen.

De vraag

Om de op het platform van VRdirect gecreëerde toepassingen te kunnen gebruiken, is altijd de juiste VR-hardware nodig. Daarom was VRdirect op zoek naar een wendbare en betrouwbare hardwarepartner die de klanten van het bedrijf naast de software ook de juiste VR-hardware kon leveren. 

Het bedrijf had een partner nodig die de headsets wereldwijd kon leveren en de software vooraf kon installeren voordat deze de klant bereikte. 

Om de klanten de nodige kennis en ondersteuning te kunnen bieden, werd een partner gezocht die ervaring had in de virtual reality-industrie. Door een partnerschap wil het bedrijf zich volledig kunnen concentreren op zijn software.

De oplossing

Na intensieve besprekingen, overleg en test roll-outs, werd een deal gesloten tussen VR Expert en VRdirect. VR Expert beschikt over de nodige capaciteit om klanten van elke omvang VR-apparatuur te leveren. Naast wereldwijde verzending biedt VR Expert ook pre-configuratie en pre-installatie van VRdirect-software op de hardware. 

De Pico Neo 3 Pro werd gekozen als het ideale VR-apparaat vanwege zijn gebruiksgemak en eenvoud, net als VRdirect. VR Expert behandelt ook de bestellingen voor VRdirect en zorgt voor garantiegevallen en retourzendingen.

Het partnerschap garandeert een gezamenlijke groei op lange termijn in de VR-sector. VR Expert neemt het volledige hardware gedeelte over, zodat VRdirect zich volledig kan concentreren op het leveren van de best mogelijke software oplossing.

Menu sluiten
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.