ClickCease
countryLogo Business
  • Deskundig advies
  • Betaal op factuur
  • 9,3/10 beoordeling door klanten
  • Wereldwijde levering
  • Gratis proefservice
VR Expert - VRelax Hero Image

VRelax – Pico G2 4K Enterprise

Klant: VRelax
Toepassing: Relaxation, well-being
Hardware: Pico G2 4K Enterprise
Software: VRelax
Services: Advies, installatie, bezorging

Pico G2 4K Enterprise Kopen

De klant

VRelax is een virtual reality-applicatie, die gericht is op mensen in de geestelijke gezondheidszorg, ziekenhuizen en zakelijke klanten. De app is beschikbaar voor gebruikers als een ontspanningsmiddel, dat helpt om stress, angst en depressie tegen te gaan. Verder wordt het ook gebruikt als afleiding methode, bijvoorbeeld bij lichamelijke ongemakken of medische ingrepen zoals vaccinaties. 

Het grote voordeel is de eenvoud van de software. Dat betekent dat met behulp van een VR-headset op elk moment en op elke plaats met één druk op de knop een ontspannende pauze kan worden ingelast. VRelax is ontwikkeld in samenwerking met patiënten en professionals en de doeltreffendheid ervan is verder gevalideerd door talrijke wetenschappelijke studies.

De vraag

Het bedrijf moest zijn klanten een compleet pakket bieden, zowel software als hardware. Dit is belangrijk zodat VRelax zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken zodat de gebruiker op elk moment zonder problemen kan beginnen met ontspannen. 

Voor de ontwikkeling van het pakket bestaande uit software en hardware was VRelax op zoek naar een hardware partner om het bedrijf te ondersteunen bij het uitrol proces. Deze partner zou er bovendien voor moeten zorgen dat de app voorgeïnstalleerd wordt op de headsets. Daarnaast was het ook nodig support te leveren voor de logistiek waaronder verzending, garantie en retouren op schaal.

VR Expert - VRelax relaxation
VR Expert - VRelax Case

De oplossing

VRelax besloot samen te werken met VR Expert om het VRelax pakket van software en hardware te distribueren. Voor de VR-headset hebben zij gekozen voor de Pico G2 4K Enterprise na uitgebreid overleg en testen van de software op de headset met VR Expert. 

Deze headset heeft als voordeel dat het een hygiënische cover heeft van PU leer. Het voordeel van PU leer is dat het makkelijk schoon te maken is en beter geschikt is voor gebruik door meerdere personen. De Pico G2 4K Enterprise beschikt over een 4K beeldscherm. Deze hoge resolutie zorgt voor een meeslepende ervaring waardoor de gebruiker zich volledig kan inleven in de ontspannende omgevingen.

VR Expert verzorgt de pre-installatie van de VR-headsets, de opslag van de kits inclusief accessoires en verzorgt de verzending van de hardware naar VRelax-klanten. Hierdoor kunnen hun klanten de kits de volgende werkdag al ontvangen.

De hardware wordt verzonden in VRelax branding. Door de headsets vooraf te configureren en de VRelax-software te installeren, kunnen klanten direct na ontvangst van de producten aan de slag en is er geen ingewikkelde eerste installatie nodig

Door het proces op deze manier eenvoudig te houden, zorgen we ervoor dat klanten van begin tot eind tevreden zijn over hun ervaring met VRelax. Bovendien kunnen ze zich zo concentreren op de ontspannende effecten van de toepassing.

Als gevolg van de samenwerking kan VRelax zich volledig concentreren op de optimalisatie en het onderhoud van de software.

VR Expert - Huawei logo
VR Expert - Adidas logo
VR Expert - Rabobank logo
VR Expert - Pearle logo
VR Expert - Landal logo
VR Expert - Tele 2 logo
VR Expert - United nations logo
VR Expert - Premiertech logo
VR Expert - Rijkswaterstaat logo
VR Expert - Rituals logo
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.