ClickCease

Uvisan desinfecteert effectiever met UVC straling

UVC-straling is een effectieve manier om spullen te desinfecteren en om de spreiding van het coronavirus onder controle te houden. Hiervoor kunnen de Ontsmettingsoplossingen van Uvisan gebruikt worden.

VR Expert | Uvisan

 

Uvisan gebruiken na versoepelingen

Nu de wereld langzaam open lijkt te gaan, is het voor bedrijven belangrijk om hun evenementen covid-safe te maken. Het desinfecteren en in quarantaine zetten van producten, zoals VR-brillen leidt bij veel bedrijven tot hogere kosten. 

Nadeel van het gebruik van desinfectie doekjes

Het desinfecteren van producten tussen twee activiteiten zorgt ervoor dat producten en ruimtes minder vaak gebruikt kunnen worden. Een efficiënte, betrouwbare en kostenbesparende manier zoeken om virusspreiding bij producten, zoals bij VR-brillen te voorkomen, is van belang om een VR-event soepel te laten verlopen. 

schoonmaken

Gebruik van UVC-straling met de Uvisan

UVC-straling is, een voor het mens onzichtbaar, licht. De straling is de meest dodelijke UV-straling die bacteriën en virussen gemakkelijk vermoord. Veel bedrijven gebruiken momenteel alcoholdoekjes en desinfectiemiddelen om producten schoon te maken, terwijl andere bedrijven UVC-straling gebruiken om op een effectievere en tijd-efficiëntere manier COVID-19 uitbraken te voorkomen.Eén van deze bedrijven is Aardmans Animations die Uvisan gebruikt om hun filmmateriaal te desinfecteren.

Interne testen van Uvisan tonen aan dat UVC 55 procent meer bacteriën verwijderd dan het gebruik van ontsmettingsdoekjes. Uvisan producten, zoals de Uvisan VR12, zorgen ook voor minder afval, in tegenstelling tot het gebruik van natte doekjes.

 

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.