ClickCease

V360

VSN Mobil is een vrij onbekend elektronicabedrijf dat voornamelijk mobiele telefoons ontwikkeld. Op dit moment is hun pronkstuk een 360 graden camera met het innerlijk van een smartphone.

Mogelijkheden

De promotiefilm besteed veel aandacht aan de App, je ziet vaker het scherm van een telefoon dan de camera. De App ziet er dan ook gelikt uit, gebruiksvriendelijk en uitnodigend. Ook de specificaties van deze camera laten zien dat VSN uit de smartphone wereld komt; een Snapdragon Quad Core processor en een Android 4.4 besturingssysteem. Met de optiek zit het wel goed met een resolutie van 6480×1080. Foto’s worden geschoten met 8MP. De 360 videocamera is volledig waterdicht tot één meter diepte en met een SD kaart slot tot 128GB kun je meer dan voldoende opnames maken, zelfs op de hoogste resolutie. De accu kan het tot maximaal twee uur volhouden, zeker geen slechte prestatie. Je kunt de camera vastmaken met een standaard statiefaansluiting maar de v360 is ook te gebruiken met GoPro mounts, daarmee wil VSN blijkbaar de actioncamera specialist naar de troon stoten.

Conclusie

De v360 lijkt haast een omgebouwde smartphone. Een Android systeem en de uitgebreide App geeft prijs dat deze fabrikant verstand heeft van mobiele apparaten. En met de indrukwekkende resolutie kun je mooie beelden schieten. Het is daarom jammer dat de camera geen beeldstabilisatie heeft, zeker omdat de camera met GoPro mounts overweg kan en daarmee een interessante sportcamera is. Een maximale diepte van één meter onderwater is een beetje karig, het is wel mogelijk 30 minuten continu onder water te filmen.

Specificaties v360

  • Qualcomm® Snapdragon™ 800 processor 2.3 GHz Quad-core
  • Android 4.4 besturingssysteem
  • resolutie video 6480 x 1080 HD, 30fps
  • resolutie foto 8MP, 6480 x 1080
  • GPS, barometer, altimeter, accelerometer
  • Wifi en Bluetooth verbinding

 

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.