ClickCease

Oculus Go huren?

Grootste aanbod, de beste prijs & unieke service van Experts

Home » Bril huren » Oculus go-huren

Voordelen

De Oculus Go is een stand-alone alles-in-één VR-bril. Deze VR-bril maakt ook interactie met de virtuele werelden mogelijk.

Oculus Go is alles-in-één
De Oculus GO bevat alle hardware die nodig is voor een VR-ervaring. Het scherm, de sensoren en het geluid zijn geïntegreerd in de VR-bril. Er is geen extra hardware nodig, wat de Oculus GO ideaal maakt voor verhuur.

Scherm, batterijduur en FPS
In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Gear VR is het Oculus GO-scherm ontworpen voor virtual reality. Dit zorgt voor een optimale kijkervaring voor video’s en games. De Oculus Go-batterij gaat 2,5 uur mee tijdens het bekijken van video’s en ongeveer 2 uur tijdens het spelen. De verversingssnelheid is 70, wat een hogere verversingssnelheid gegarandeerd dan b.v. de Gear VR.

Volledig verzorgd met unieke oplossingen​

Opgeleide experts
Onze experts verzorgen jaarlijks honderden evenementen. Onze medewerkers in binnen- en buitenland zorgen voor een vlotte en onvergetelijke ervaring.

Programma op maat
Samen met jou zoeken we naar een passend programma. Stel je een selectie voor van de juiste apps, games en video’s voor je doelgroep en je evenement. We selecteren graag uw VR-evenementtoepassingen voor zakelijke en amusementsdoeleinden.

Evenementen, workshops en beurzen
Of je VR nu met een kleine groep of met honderden mensen tegelijk wilt beleven. VR Expert biedt voor elk evenement en groepsgrootte de juiste oplossing. Wilt u een Oculus GO huren voor een beurs, dan bent u hier aan het juiste adres

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Neem contact op met onze experts

Nadelen

Geen zware applicaties
De Oculus GO is ideaal voor mobiele games & 360 video’s, maar minder geschikt voor zware games en simulaties. Verwacht dus geen werelden van hoge kwaliteit of complexe interacties. De GO is echter perfect als mobiele, laagdrempelige oplossing voor video en eenvoudige games.

Je kijkt gewoon rond en kan niet rond lopen
De Oculus GO biedt zogenaamde 3 vrijheidsgraden. Dit betekent dat je rond kunt kijken, ook op en neer. U kunt echter geen stappen vooruit zetten. De GO is geen zogenaamde kamerbril VR-bril zoals de Vive of Oculus Rift.

Batterij
De GO blijft een mobiel apparaat, je moet een batterijduur van ca. 2,5 uur verwachten. De VR-bril is daardoor minder geschikt voor langdurig gebruik of lange evenementen zonder oplaadoplossing.

Inhoud

De Oculus GO-bibliotheek is vergelijkbaar met die van de Samsung Gear VR en maakt dus een grote selectie aan games, apps en video’s mogelijk. De meeste applicaties die zijn ontwikkeld voor mobiele apparaten zijn daarom ideaal voor gebruik met de GO.

Spellen
Verschillende spellen van simpele spellen voor elke doelgroep tot complexere spellen voor ervaren spelers. Vlieg, schiet of schilder. De Oculus Go heeft voor iedereen wat te bieden. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste inhoud.

360 graden video
Voor elk type evenement, doelgroep of bedrijf hebben we een ruime keuze aan 360 graden video’s. Van rustgevende reisvideo’s tot spectaculaire actie en sport. Voer het gewenste onderwerp in en wij zorgen voor de juiste inhoud voor de Oculus Go.

Voor wie wij werken

FAQ

Verhuur VR brillen Oculus Go

Welke content is er beschikbaar voor de Oculus Go?
De bibliotheek van de Oculus GO is gelijk aan die van de Samsung Gear VR waardoor er dus een breed scala aan games, apps en video’s is. De meeste apps die ontwikkeld zijn voor mobiele apparaten zijn dus uitstekend te gebruiken met de GO.

Games

Diverse games van eenvoudige spellen voor elke doelgroep tot meer complexe games voor ervaren gamers. Vliegen, schieten of schilderen. De Oculus Go voor ieder wat wils. Onze Experts helpen graag bij het uitzoeken van passende content.

360 video

Omdat de Go een all-in-one headset is, is hij ook zeer geschikt voor het spelen van 360 video, zeker op events. Wij hebben een groot aanbod van 360 graden video’s die passen bij elk soort event, doelgroep of bedrijf. Van rustgevende reisvideo’s tot spectaculaire actie en sport. Geef aan welk thema u wenst en wij zorgen voor passende content voor de Oculus Go.
Wat zijn de nadelen van de Oculus Go?

Geen zware applicaties

De Oculus GO is uitermate geschikt voor mobiele games & 360 video’s maar minder geschikt voor zware games en simulaties.  Verwacht dus geen hoogwaardige werelden of complexe interacties.  De GO is echter perfect als mobiele, laagdrempelige oplossing voor video & simpele games.

Alleen rondkijken en niet rondlopen

De Oculus GO biedt een zogenaamde 3 degrees of freedom. Dit bekeken dat je om je heen, naar boven en onder kunt kijken. Je kunt dus geen stap vooruit nemen. De GO is dus niet een zogenaamde roomscale VR bril zoals de Vive of Oculus Rift.

Batterij

De GO blijft een mobiel apparaat waardoor je te maken hebt met een batterijduur van circa 2,5 uur.  De VR bril is dus minder geschikt voor langdurig gebruik of lange events zonder laadoplossing.
Wat zijn de voordelen van de Oculus Go?
De Oculus Go is een stand-alone all-in-one VR bril. Deze VR bril maakt ook interactie met de virtuele werelden mogelijk.

Oculus Go is All-in-one

De Oculus GO bevat alle hardware die nodig is voor een VR ervaring. Scherm, sensoren en geluid zitten allemaal in de vr bril gebouwd. Er is dus geen andere hardware nodig wat de Oculus GO ideaal maakt voor de verhuur.

Scherm, batterijduur en fps

Het scherm van de Oculus GO is in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Gear VR gemaakt voor virtual reality. Dit zorgt voor een optimale kijkervaring bij zowel video’s als games.  De batterij van de Oculus Go gaat bij het kijken van video 2,5 uur mee en bij het spelen van games circa 2.  De refresh rate is 70 wat zorgt van een hogere framerate van dan bijvoorbeeld de Gear VR.
Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.