ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

Eden Snacker SNK-01

1.299,-

Levertijd: 63 werkdagen

1.299,-

Levertijd: 63 werkdagen

Productinformatie Eden Snacker SNK-01

De Eden Snacker is een aangepaste Skyworth S1 VR-headset met een 4K 72Hz-scherm ontworpen voor het afspelen van 360-graden content. Het heeft draadloos opladen via een draadloos dockingstation, naast het aangepaste Eden XR Platform. De Snacker is een ideale keuze voor elke VR-ervaring of simulatie die meerdere gebruikers of mensen met beperkte digitale geletterdheid betrekt, omdat het hen gemakkelijk laat instappen en van de meeslepende ervaring laat genieten.

De Eden Snacker SNK-01 heeft de volgende voordelen:

Makkelijk te gebruiken

Ten eerste wordt de Eden Snacker bestuurd door het Eden Station, dat een zeer eenvoudige en vertrouwde interface biedt dankzij het tabletontwerp. De Eden Snacker beschikt over Eden’s unieke gepatenteerde grip, waardoor de noodzaak voor een hoofdband die mogelijke verwarring en ongemak kan veroorzaken wordt weggenomen. De grip stelt gebruikers in staat om de headset comfortabel tegen hun gezicht te houden, waardoor content automatisch wordt afgespeeld dankzij een bewegingsgevoelig scherm. Dit elimineert de mogelijke verwarring voor gebruikers die niet bekend zijn met VR, waardoor de Eden Snacker ideaal is voor omgevingen waar gebruikers misschien niet veel ervaring hebben met VR en behoefte hebben aan een snelle, gemakkelijke en vertrouwde introductie. De headset wordt echter nog steeds geleverd met banden die bevestigd kunnen worden, waardoor deze bruikbaar is voor langere content.

Eden 360 Video Launcher

Ten tweede bevat de Eden Snacker Eden’s 360 Video Launcher, een vooraf geïnstalleerd platform dat een uitgebreide bibliotheek van VR-content biedt voor verschillende ervaringen, waaronder educatieve, verkenning en gezondheidszorgtoepassingen.

4K-display

Ten derde beschikt de Eden Snacker over een 4K, 3840 x 2160 Per Eye Pixel Display dat inhoud kan weergeven tot 72FPS. Dit stelt de headset in staat om hoogwaardige vloeiende visuals te tonen, wat zorgt voor een meer meeslepende en plezierige VR-ervaring.

Draadloos oplaadstation

Ten slotte heeft de Eden Snacker draadloos opladen ingebouwd in het meegeleverde dockingstation. Dit maakt eenvoudige weergave en opslag van de Eden Snacker mogelijk, evenals de mogelijkheid om op te laden tussen gebruik. Het dockingstation bevat ook een moederbord dat de verbinding van de headset met het Eden Station controleert om de kwaliteit van draadloze streaming te maximaliseren.

Lees meer >

Voor en Nadelen

Eenvoudige interface

Oogdetectie Inhoudsafspelen

Ontwerp zonder riem

Inclusief Eden Grip

4K 72FPS Display

Draadloos oplaadstation

Vereist Eden Station om te werken

Vereist Eden Experience Build om te werken

Niet geschikt voor gamen

Product specificaties

Ingebouwd Display Display: LCD CPU: Samsung Exynos 8895
Controllers Refesh Rate: 72 Hz Geheugen: 256GB Intern Geheugen / 4GB RAM
Ingebouwde Audio Platform: EdenXR Gewicht: 601 Gram
Standalone Resolutie: 3840 x 2160 Per Oog Kleur: Zwart
6DoF Input: Draadloos QI / USB-C Materiaal: Plastic
Field of View: 105 Graden Garantie: 1 Jaar
Standaard Meegeleverd:
1x Eden Snacker Bril 1x Eden Wireless Docking Station 1x Eden VR EU, VS & UK Stroomstekker 1x 5ft USB-C naar USB-C Voedingskabel 1x 1,6ft USB-C naar USB-C Linkerkabel 1x Eden VR Grip 1x EdenVR Hoofdband

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
 • Configureren van uw hardware
 • Installatie van uw content en applicaties
 • Direct aan de slag

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
 • Jarenlange ervaring
 • Whitelabel support desk
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
 • Opbouw en installatie op locatie
 • Persoonlijke event medewerker
 • Ondersteuning van uw evenement

FAQ

Eden Snacker SNK-01

Hoeveel opslagruimte heeft de Eden Snacker SNK-01?

Het toestel heeft 256GB Intern Geheugen en 4GB RAM.

Kun je de Eden Snacker SNK-01 huren?

Op dit moment is het niet mogelijk om de Eden Snacker SNK-01 te huren bij VR Expert. Het zou kunnen dat we het op een later tijdstip wel gaan aanbieden.

Maakt Eden Snacker SNK-01 gebruik van een hoofdband?

Nee, gebruikers kunnen de headset gemakkelijk tegen hun gezicht houden om content af te spelen dankzij de gepatenteerde grip.

Wat is het gezichtsveld (FOV) van de Eden Snacker SNK-01?

De Eden Snacker SNK-01 heeft een gezichtsveld van 105°.

Hoeveel FPS (frames per seconde) ondersteunt de Eden Snacker SNK-01?

De headset kan content afspelen tot 72 FPS.

Wat is de resolutie van het scherm van de Eden Snacker SNK-01?

De Eden Snacker SNK-01 heeft een 4K-scherm met een resolutie van 3840 x 2160 pixels per oog.

Hoe kan ik de Eden Snacker SNK-01 opladen?

De Eden Snacker kan draadloos worden opgeladen via het meegeleverde docking station.

Op welk besturingssysteem draait de Eden Snacker SNK-01?

De Eden Snacker SNK-01 is ontworpen om exclusief te werken met Eden Station en de daarbij behorende Experience Build software. Er kunnen hier buiten geen andere besturingssystemen en softwares op worden gebruikt.

Kan ik de Eden Snacker SNK-01 gebruiken om mee te gamen?

Nee, de headset is niet geschikt om mee te gamen. De Eden Snacker SNK-01 is gemaakt voor bedrijven die gemakkelijk toegang willen krijgen tot meeslepende technologie.

Hoe gebruik ik de Eden Snacker SNK-01?

Om de Eden Snacker SNK-1 te gebruiken, plaatst de gebruiker de headset voor hun ogen en houdt deze comfortabel vast met behulp van de grip. De VR-content begint automatisch te spelen wanneer de headset wordt geactiveerd. Gebruikers kunnen door content navigeren, selecties maken en interactie hebben met virtuele objecten met behulp van het Eden Station.

You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.