ClickCease

Geselecteerd:

HTC Vive Focus Plus

804,-

HTC Vive Focus Plus

Inclusief 2 jaar VIVE Enterprise Business Warranty & Services

804,- excl. BTW

Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Productinformatie HTC Vive Focus Plus

De HTC Vive Focus Plus is een 6DoF standalone VR-headset, ideaal voor gebruik in virtual reality-training en samenwerking op afstand. De HTC Vive Focus Plus heeft de volgende belangrijke voordelen:

Ten eerste wordt de HTC Vive Focus Plus standaard geleverd met het Vive Enterprise-platform en 2 jaar zakelijke garantie en services. Het Vive Enterprise-platform is een beheerplatform voor mobiele apparaten dat voor altijd kan worden gebruikt zonder terugkerende betalingen. De 2 jaar zakelijke garantie en services bevatten uitgebreide zakelijke ondersteunende voordelen, zoals een 24/7 hulplijn en snelle product reparatie of -vervanging. Het Vive Enterprise-platform biedt gebruikers de volgende belangrijke voordelen:

Veilig beheer van mobiele apparaten en software distributie

Met het Vive Enterprise-platform kunnen organisaties hun apparaten op één plek beheren, implementeren en configureren.

VPN-ondersteuning

Het Vive Enterprise-platform ondersteunt ook het gebruik van veilige VPN’s voor alle apparaten om de privacy van de organisatie te waarborgen.

Kiosk Mode

Met het Vive Enterprise-platform kunnen organisaties hun apparaten eenvoudig in de kiosk mode zetten. Organisaties kunnen beperkingen stellen aan wat de gebruiker met het apparaat kan doen, zodat uw organisatie de apparaten kan instellen voor specifiek gebruik.

Screencasting en opname

De HTC Vive Focus Plus ondersteunt screencasting naar de meeste Windows 10- en Android-apparaten (pc, tv en tablets) via Miracast. Via het Vive Enterprise-platform is het mogelijk om opnamesessies op het apparaat te screenen.

Ten tweede biedt de HTC Vive Focus Plus gebruikers een van de grootste gezichtsvelden in zijn categorie. Het gezichtsveld van 110 graden is in vergelijking hoger dan de Oculus Quest 2 (100 graden), Quest 1 (100 graden) en Pico Neo 2 (101 graden). Door het grotere gezichtsveld creëert de Vive Focus een realistischer beeld, waardoor de ervaring natuurlijker aanvoelt.

Ook heeft de HTC Vive Focus Plus extra ruimte ingebouwd voor gebruikers met een bril. Als u een bril draagt, kunt u deze probleemloos in de Vive Focus dragen. Verder is het mogelijk om de IPD (oogafstand) van het glas in te stellen via een knop aan de onderkant van de headset.

Ten vierde heeft de headset een driedelig hoofdband systeem om het gewicht meer gelijkmatig over uw hoofd te verdelen. Op deze manier is de headset comfortabeler en is het gemakkelijker om de headset voor een langere tijd te dragen.

Tevens is de Vive Focus Plus gebouwd met het oog op hygiëne. Het merendeel van het apparaat maakt gebruik van synthetische materialen, die gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. De HTC Vive Focus kan zelfs op de lenzen worden schoongemaakt met meer dan 70% alcohol oplossingen.

Ten slotte werkt de Vive Focus Plus met inside out tracking dankzij vier ingebouwde camera’s, wat betekent dat er geen externe accessoires nodig zijn voor room scale VR. Hierdoor is de Vive Focus Plus eenvoudig te vervoeren, in te zetten en te gebruiken.

Lees meer >

Voordelen en nadelen

Inclusief Vive Enterprise Platform

Room scale VR

Groot gezichtsveld

Kiosk Mode

Geschikt voor brillen op sterkte

Niet zo krachtig als PC VR-headsets

Productspecificaties

Built-in display Display 3K AMOLED Display CPU Snapdragon 835
Controller Refresh Rate 75HZ Geheugen 64 GB
Built-in audio Platform Vive Enterprise Gewicht 695 grams
Standalone Resolutie 2880 x 1600 Kleur Wit
6DoF Input 3.5 MM Audio Jack Materiaal Plastic
Field of view 110 graden Garantie 2 jaar
Standaard meegeleverd:
1x HTC Vive Focus Plus 2x Touch Controller 1x USB-C 3.0 kabel + Oplaadblokje 1x Gezicht kussen VR Expert Handleiding

Product Accesoires

Product services

Installatie

Installatie

Wij maken uw VR of AR bril startklaar door vooraf uw bril te configureren en de gewenste applicatie te installeren.

Meer informatie >
Support desk

Support desk

Bij vragen of problemen kunt u contact opnemen met onze support desk zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Meer informatie >
Event support

Event support

Event support op locatie. Professionele ondersteuning bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.

Meer informatie >

FAQ

HTC Vive Focus Plus

Hoe lang duurt de zakelijke garantieservice?

De zakelijke garantie en service wordt standaard geleverd voor 2 jaar. Na twee jaar hebben gebruikers nog steeds toegang tot het Vive Enterprise-platform, maar het product valt niet langer onder de garantie en gebruikers verliezen de speciale zakelijke services.

Kan de HTC Vive Focus aangeschaft worden zonder zakelijke garantieservice?

Nee, HTC verkoopt alleen de focus met de zakelijke garantie en services.

Wat is inbegrepen in de zakelijke garantieservice?

Door de Focus Plus aan te schaffen bij VR Expert krijg je voor altijd onbeperkte toegang tot het Vive Enterprise platform. Daarnaast ontvangt u een licentie voor commercieel gebruik, 2 jaar garantie en een aantal zakelijke services. In volgend artikel kunt u een gedetailleerde uitleg lezen van wat er is inbegrepen in de Vive Business Garantie en Services.

Kunt u een kioskmodus op de headset activeren?

Ja, het is mogelijk om de VR-headset in de kioskmodus te zetten. U kunt leren hoe je de HTC Vive Focus Plus VR-bril in kiosk mode kan zetten.

Kunt u applicaties op afstand installeren met behulp van het Vive Enterprise-platform?

Ja, het is mogelijk om applicaties op afstand te installeren.

Welk type content is beschikbaar?

De volgende platforms kunnen worden gebruikt met de HTC Vive Focus: Viveport, SteamVR en het Vive Enterprise-platform.

Is het VR-speelgebied aanpasbaar / schaalbaar?

Nee, de HTC Vive Focus Plus ondersteunt geen aanpasbare speelgebieden, die wel te vinden zijn in de Oculus Quest 2. Bij de Focus is het altijd een gebied van 2 bij 2 meter.

Kun je accessoires kopen voor de HTC Vive Focus plus?

Ja, VR Expert levert een selectie aan reinigings- en hygiëneoplossingen, variërend van eenvoudige Hygiënemaskers tot UV-lichtreinigingsoplossingen in de vorm van de Uvisan-reinigingscabines

Is de Vive Focus gemakkelijk schoon te maken tussen gebruik door?

Ja, dit HTC toestel is gemakkelijker schoon te maken dan de meeste headsets. Dit komt omdat het merendeel van het apparaat synthetische materialen gebruikt, wat betekent dat deze gemakkelijk kan worden schoongeveegd. De lenzen zijn ook speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen schade bij reiniging, zelfs met zware reinigingsoplossingen op basis van alcohol.

Wat is de resolutie van het scherm?

De HTC Vive Focus Plus VR-headset heeft een resolutie van 1440 x 1600 pixels per oog (2880 x 1600 pixels gecombineerd).

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.