ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

HTC Vive Focus Plus

804,-

Uitverkocht

Dit product wordt vervangen door de nieuwe Pico Neo 3 Pro.
Voor meer informatie, klik op de knop hieronder.

Bekijk de Pico Neo 3 Pro

Levertijd: 3 werkdagen

Services

Installation service Standalone VR Device Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.

Support Service 1 Year VR Device Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

804,-

Levertijd: 3 werkdagen

Productinformatie HTC Vive Focus Plus

De HTC Vive Focus Plus is een 6DoF standalone VR-headset, ideaal voor gebruik in virtual reality-training en samenwerking op afstand. De HTC Vive Focus Plus heeft de volgende belangrijke voordelen:

Ten eerste wordt de HTC Vive Focus Plus standaard geleverd met het Vive Enterprise-platform en 2 jaar zakelijke garantie en services. Het Vive Enterprise-platform is een beheerplatform voor mobiele apparaten dat voor altijd kan worden gebruikt zonder terugkerende betalingen. De 2 jaar zakelijke garantie en services bevatten uitgebreide zakelijke ondersteunende voordelen, zoals een 24/7 hulplijn en snelle product reparatie of -vervanging. Het Vive Enterprise-platform biedt gebruikers de volgende belangrijke voordelen:

Veilig beheer van mobiele apparaten en software distributie

Met het Vive Enterprise-platform kunnen organisaties hun apparaten op één plek beheren, implementeren en configureren.

VPN-ondersteuning

Het Vive Enterprise-platform ondersteunt ook het gebruik van veilige VPN’s voor alle apparaten om de privacy van de organisatie te waarborgen.

Kiosk Mode

Met het Vive Enterprise-platform kunnen organisaties hun apparaten eenvoudig in de kiosk mode zetten. Organisaties kunnen beperkingen stellen aan wat de gebruiker met het apparaat kan doen, zodat uw organisatie de apparaten kan instellen voor specifiek gebruik.

Screencasting en opname

De HTC Vive Focus Plus ondersteunt screencasting naar de meeste Windows 10- en Android-apparaten (pc, tv en tablets) via Miracast. Via het Vive Enterprise-platform is het mogelijk om opnamesessies op het apparaat te screenen.

Ten tweede biedt de HTC Vive Focus Plus gebruikers een van de grootste gezichtsvelden in zijn categorie. Het gezichtsveld van 110 graden is in vergelijking hoger dan de Oculus Quest 2 (100 graden), Quest 1 (100 graden) en Pico Neo 2 (101 graden). Door het grotere gezichtsveld creëert de Vive Focus een realistischer beeld, waardoor de ervaring natuurlijker aanvoelt.

Ook heeft de HTC Vive Focus Plus extra ruimte ingebouwd voor gebruikers met een bril. Als u een bril draagt, kunt u deze probleemloos in de Vive Focus dragen. Verder is het mogelijk om de IPD (oogafstand) van het glas in te stellen via een knop aan de onderkant van de headset.

Ten vierde heeft de headset een driedelig hoofdband systeem om het gewicht meer gelijkmatig over uw hoofd te verdelen. Op deze manier is de headset comfortabeler en is het gemakkelijker om de headset voor een langere tijd te dragen.

Tevens is de Vive Focus Plus gebouwd met het oog op hygiëne. Het merendeel van het apparaat maakt gebruik van synthetische materialen, die gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. De HTC Vive Focus kan zelfs op de lenzen worden schoongemaakt met meer dan 70% alcohol oplossingen.

Ten slotte werkt de Vive Focus Plus met inside out tracking dankzij vier ingebouwde camera’s, wat betekent dat er geen externe accessoires nodig zijn voor room scale VR. Hierdoor is de Vive Focus Plus eenvoudig te vervoeren, in te zetten en te gebruiken.

Aanvullende Informatie

HTC Vive Focus Plus kopen

De prijs van de HTC Vive Focus Plus kan variëren afhankelijk van de accessoires die je erbij koopt. De prijs van de Vive Focus Plus kan variëren op basis van de services en accessoires bij aankoop.

HTC Vive Focus Plus display

De HTC Vive Focus Plus heeft een display met een 3K-resolutie van 2880×1600 pixels. Daarbij is de verversingssnelheid van de Vive Focus Plus 75hz.

HTC Vive Focus Plus prijs

De prijs van de HTC Vive Focus Plus is €804,- en is daarmee lager dan de HTC Vive Focus 3. De prijs van de Vive Focus Plus kan variëren op basis van de services en accessoires bij aankoop.

Lees meer >

Voor en Nadelen

Inclusief Vive Enterprise Platform

Room scale VR

Groot gezichtsveld

Kiosk Mode

Geschikt voor brillen op sterkte

Niet zo krachtig als PC VR-headsets

Product specificaties

Built-in display Display 3K AMOLED Display CPU Snapdragon 835
Controller Refresh Rate 75HZ Geheugen 64 GB
Built-in audio Platform Vive Enterprise Gewicht 695 grams
Standalone Resolutie 2880 x 1600 Kleur Wit
6DoF Input 3.5 MM Audio Jack Materiaal Plastic
Field of view 110 graden Garantie 2 jaar
Standaard meegeleverd:
/></p><p><img decoding=
1x HTC Vive Focus Plus 2x Touch Controller 1x USB-C 3.0 kabel + Oplaadblokje 1x Gezicht kussen VR Expert Handleiding

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
 • Configureren van uw hardware
 • Installatie van uw content en applicaties
 • Direct aan de slag

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
 • Jarenlange ervaring
 • Whitelabel support desk
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
 • Opbouw en installatie op locatie
 • Persoonlijke event medewerker
 • Ondersteuning van uw evenement

FAQ

HTC Vive Focus Plus

Op welk systeem werkt de Vive Focus Plus?

De Vive Focus Plus werkt op het Vive Enterprise platform.

Biedt VR Expert installatieservice voor deze headset?

Bij aanschaf van de installatieservice maken wij uw VR of AR headset klaar door de headset vooraf te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.

Heeft deze VR-headset een input?

Ja, de headset heeft een 3,5MM audiojack.

Heeft de Vive Focus Plus een garantie?

Ja, de Vive Focus Plus heeft een garantie van 2 jaar.

Wat zijn de belangrijkste specificaties van de HTC Vive Focus Plus?

De Belangrijkste HTC Vive Focus Plus specificaties zijn:

 • 3K Amoled display
 • 2880×1600 pixels per oog resolutie
 • FOV: 110 graden
 • 75Hz verversingssnelheid
 • Qualcomm Snapdragon 835 processor
 • 695 gram
Hoe lang duurt de zakelijke garantieservice?

De zakelijke garantie en service wordt standaard geleverd voor 2 jaar. Na twee jaar hebben gebruikers nog steeds toegang tot het Vive Enterprise-platform, maar het product valt niet langer onder de garantie en gebruikers verliezen de speciale zakelijke services.

Kan de HTC Vive Focus aangeschaft worden zonder zakelijke garantieservice?

Nee, HTC verkoopt alleen de focus met de zakelijke garantie en services.

Wat is inbegrepen in de zakelijke garantieservice?

Door de Focus Plus aan te schaffen bij VR Expert krijg je voor altijd onbeperkte toegang tot het Vive Enterprise platform. Daarnaast ontvangt u een licentie voor commercieel gebruik, 2 jaar garantie en een aantal zakelijke services. In volgend artikel kunt u een gedetailleerde uitleg lezen van wat er is inbegrepen in de Vive Business Garantie en Services.

Kunt u een kioskmodus op de headset activeren?

Ja, het is mogelijk om de VR-headset in de kioskmodus te zetten. U kunt leren hoe je de HTC Vive Focus Plus VR-bril in kiosk mode kan zetten.

Kunt u applicaties op afstand installeren met behulp van het Vive Enterprise-platform?

Ja, het is mogelijk om applicaties op afstand te installeren.

Welk type content is beschikbaar?

De volgende platforms kunnen worden gebruikt met de HTC Vive Focus: Viveport, SteamVR en het Vive Enterprise-platform.

Is het VR-speelgebied aanpasbaar / schaalbaar?

Nee, de HTC Vive Focus Plus ondersteunt geen aanpasbare speelgebieden, die wel te vinden zijn in de Oculus Quest 2. Bij de Focus is het altijd een gebied van 2 bij 2 meter.

Kun je accessoires kopen voor de HTC Vive Focus plus?

Ja, VR Expert levert een selectie aan reinigings- en hygiëneoplossingen, variërend van eenvoudige Hygiënemaskers tot UV-lichtreinigingsoplossingen in de vorm van de Uvisan-reinigingscabines

Is de Vive Focus gemakkelijk schoon te maken tussen gebruik door?

Ja, dit HTC toestel is gemakkelijker schoon te maken dan de meeste headsets. Dit komt omdat het merendeel van het apparaat synthetische materialen gebruikt, wat betekent dat deze gemakkelijk kan worden schoongeveegd. De lenzen zijn ook speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen schade bij reiniging, zelfs met zware reinigingsoplossingen op basis van alcohol.

Wat is de resolutie van de HTC Vive Focus Plus?

De HTC Vive Focus Plus resolutie bedraagt 1440 x 1600 pixels per oog (2880 x 1600 pixels gecombineerd).

×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.