Geselecteerd:

HTC Vive Focus Plus incl 2 year BWS

829,-

HTC Vive Focus Plus incl 2 year BWS

829,- excl. BTW
  • Zakelijke offerte aanvragen
  • Installatie en support desk
  • 2 jaar garantie en service

Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Productinformatie HTC Vive Focus Plus

De HTC Vive Focus Plus is een 6DoF standalone VR-headset, ideaal voor gebruik in virtual reality-training en samenwerking op afstand. De HTC Vive Focus Plus heeft de volgende belangrijke voordelen:

Ten eerste wordt de HTC Vive Focus Plus standaard geleverd met het Vive Enterprise-platform en 2 jaar zakelijke garantie en services. Het Vive Enterprise-platform is een beheerplatform voor mobiele apparaten dat voor altijd kan worden gebruikt zonder terugkerende betalingen. De 2 jaar zakelijke garantie en services bevatten uitgebreide zakelijke ondersteunende voordelen, zoals een 24/7 hulplijn en snelle product reparatie of -vervanging. Het Vive Enterprise-platform biedt gebruikers de volgende belangrijke voordelen:

Veilig beheer van mobiele apparaten en software distributie

Met het Vive Enterprise-platform kunnen organisaties hun apparaten op één plek beheren, implementeren en configureren.

VPN-ondersteuning

Het Vive Enterprise-platform ondersteunt ook het gebruik van veilige VPN’s voor alle apparaten om de privacy van de organisatie te waarborgen.

Kiosk Mode

Met het Vive Enterprise-platform kunnen organisaties hun apparaten eenvoudig in de kiosk mode zetten. Organisaties kunnen beperkingen stellen aan wat de gebruiker met het apparaat kan doen, zodat uw organisatie de apparaten kan instellen voor specifiek gebruik.

Screencasting en opname

De HTC Vive Focus Plus ondersteunt screencasting naar de meeste Windows 10- en Android-apparaten (pc, tv en tablets) via Miracast. Via het Vive Enterprise-platform is het mogelijk om opnamesessies op het apparaat te screenen.

Ten tweede biedt de HTC Vive Focus Plus gebruikers een van de grootste gezichtsvelden in zijn categorie. Het gezichtsveld van 110 graden is in vergelijking hoger dan de Oculus Quest 2 (100 graden), Quest 1 (100 graden) en Pico Neo 2 (101 graden). Door het grotere gezichtsveld creëert de Vive Focus een realistischer beeld, waardoor de ervaring natuurlijker aanvoelt.

Ook heeft de HTC Vive Focus Plus extra ruimte ingebouwd voor gebruikers met een bril. Als u een bril draagt, kunt u deze probleemloos in de Vive Focus dragen. Verder is het mogelijk om de IPD (oogafstand) van het glas in te stellen via een knop aan de onderkant van de headset.

Ten vierde heeft de headset een driedelig hoofdband systeem om het gewicht meer gelijkmatig over uw hoofd te verdelen. Op deze manier is de headset comfortabeler en is het gemakkelijker om de headset voor een langere tijd te dragen.

Tevens is de Vive Focus Plus gebouwd met het oog op hygiëne. Het merendeel van het apparaat maakt gebruik van synthetische materialen, die gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. De HTC Vive Focus kan zelfs op de lenzen worden schoongemaakt met meer dan 70% alcohol oplossingen.

Ten slotte werkt de Vive Focus Plus met inside out tracking dankzij vier ingebouwde camera’s, wat betekent dat er geen externe accessoires nodig zijn voor room scale VR. Hierdoor is de Vive Focus Plus eenvoudig te vervoeren, in te zetten en te gebruiken.

Lees meer >

Voor - en nadelen

Inclusief Vive Enterprise Platform

Room scale VR

Groot gezichtsveld

Kiosk Mode

Geschikt voor brillen op sterkte

Niet zo krachtig als PC VR-headsets

Productspecificaties

Built-in displayDisplay3K AMOLED DisplayCPUSnapdragon 835
ControllerRefresh Rate75HZGeheugen64 GB
Built-in audioPlatformVive EnterpriseGewicht695 grams
StandaloneResolutie2880 x 1600KleurWit
6DoFInput3.5 MM Audio JackMateriaalPlastic
Field of view110 gradenGarantie2 jaar
Standaard meegeleverd:
1x HTC Vive Focus Plus2x Touch Controller1x USB-C 3.0 kabel + Oplaadblokje1x Gezicht kussenVR Expert Handleiding

Product Accesoires

Product services

Installatie

Installatie

Wij maken uw VR of AR bril startklaar door vooraf uw bril te configureren en de gewenste applicatie te installeren.

Meer informatie >
Support desk

Support desk

Bij vragen of problemen kunt u contact opnemen met onze support desk zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Meer informatie >
Event support

Event support

Event support op locatie. Professionele ondersteuning bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.

Meer informatie >

FAQ

HTC Vive Focus Plus

Wat is het grootste voordeel van de HTC Vive Focus Plus ten opzichte van de Oculus Quest en Pico Neo 2?

Een van de grootste voordelen van de Focus Plus ten opzichte van de Quest en Neo VR-headsets, is het grote gezichtsveld van de Vive Focus. De Focus heeft een gezichtsveld van 110 graden, 10 graden hoger dan de Quest en 9 graden meer dan de Neo 2. Door het grotere gezichtsveld biedt de Focus haar gebruikers een meer meeslepende ervaring.

Is het mogelijk om de headset in kioskmodus te zetten?

Ja, het is mogelijk om de headset in de kioskmodus te zetten. Klik hier voor een gedetailleerde uitleg hoe u de Focus Plus in kioskmodus zet.

Wat is inbegrepen in de Vive Business-garantie en -services?

Bij aanschaf van de Focus bij VR Expert ontvang je automatisch de Vive Business Garantie en Services op je toestel. De zakelijke garantie en services bestaan ​​uit 3 zaken: een licentie voor commercieel gebruik, garantie op het product en een supportlijn. Klik hier voor een gedetailleerde uitleg van wat er is inbegrepen in de Vive Business Warranty and Services.

Welk type scherm heeft de Focus Plus?

De HTC VR-headset heeft een Dual AMOLED-display.

Welke vorm van tracking wordt gebruikt in de HTC Vive Focus Plus?

De HTC Vive Focus Plus maakt gebruik van Inside-out tracking dankzij vier ingebouwde externe camera’s.

Wat is de resolutie van de HTC Vive Focus Plus?

De HTC Vive Focus Plus VR-headset heeft een resolutie van 1440 x 1600 pixels per oog (2880 x 1600 pixels gecombineerd)

Sluit Menu
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.