ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

HTC Vive PRO Full Kit

1.125,-

Levertijd: 17 werkdagen

Services

Installation Service PC VR Device Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.

Support Service 1 Year VR Device Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

1.125,-

Levertijd: 17 werkdagen

Productinformatie HTC Vive Pro Full Kit

De HTC Vive Pro Full Kit is de tweede generatie van de Vive VR brillen en is zeer geschikt voor high-end trainingen, onboarding, showrooms en beurzen.

De Vive Pro Full Kit wordt standaard geleverd met 1 Synchronisatiekabel, 1 link box, 2 DisplayPort kabels, 1 Usb-kabel, 1 Aansluitadapter voor VR-headset, 2 HTC Vive Controllers en 2 HTC Vive Pro sensoren.

De Vive Pro werkt in combinatie met een PC op het Steam VR platform. Op Steam VR zijn veel interactieve applicaties beschikbaar die zeer goed te gebruiken zijn voor zakelijke doeleinde. Daarnaast is het draagcomfort verbeterd met een nieuw bevestigingssysteem. De HTC Vive Pro heeft een ingebouwde koptelefoon waardoor een externe koptelefoon niet meer nodig is. Dit zorgt voor minder kabels. De hoge resolutie van 2880 x 1600 zorgt voor de optimale VR experience.

Ten opzichte van de Oculus Rift S is de kwaliteit van de HTC Vive Pro display beter. Daarnaast is de roomscale tracking van de HTC Vive Pro van betere kwaliteit dan die van de Oculus Rift S. Een nadeel is dat de HTC Vive pro externe trackers nodig heeft voor roomscale VR.

Lees meer >

Voor en Nadelen

Geschikt voor complexe simulaties

Hoge resolutie van 2880 x 1600

Licht draagcomfort

Verstelbare lenzen

Roomscale VR

Grootste VR platform

Alleen geschikt met krachtige PC

Product specificaties

Display Display Type AMOLED Merk HTC
Controller Refresh rate 90Hz Gewicht 470 gram
Ingebouwde audio Besturingssysteem Windows 7 of later Kleur Blauw
Stand alone Resolutie 2880 x 1600 Materiaal Plastic
Input Geïntegreerd microfoon Garantie 1 jaar
Gezichtsveld 110 graden
Systeemeisen Minimaal Aanbevolen
Videokaart Nividia Geforce GTX 970 / AMD Radeon R9290 Nvidia Geforce GTX 1070 / Quadro P5000 / AMD Radeon Vega 56
Processor Intel Core i5-4590 / AMD FX8350 Intel Core i5-4590 / AMD FX8350
Werkgeheugen 4GB RAM 4GB RAM
Besturingssysteem Windows 7 of later Windows 7 of later
Aansluitingen 1 USB 3.0 1 USB 3.0

Standaard meegeleverd:
/></p><p><img decoding=
1x HTC Vive Pro HMD 2x HTC VIVE Controller 2x Micro-USB kabel 1x USB 3.0 Kabel + 2x Oplader voor Controllers 1x Link Box + 1x Link Box stroomkabel + Link Box mounting kit 1x DisplayPort kabel 2x Base station + stroomkabels + 1x Synchronisatie kabel 1x Microfiber doekje VR Expert Handleiding

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
 • Configureren van uw hardware
 • Installatie van uw content en applicaties
 • Direct aan de slag

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
 • Jarenlange ervaring
 • Whitelabel support desk
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
 • Opbouw en installatie op locatie
 • Persoonlijke event medewerker
 • Ondersteuning van uw evenement

FAQ

HTC Vive Pro Full Kit

 • Wat is de resolutie van de HTC Vive Pro Full Kit?

  De resolutie van de HTC Vive Pro Full Kit is 2880 x 1600.

 • Wat is de verversingsfrequentie van de HTC Vive Pro Full Kit?

  De verversingsfrequentie van de HTC Vive Pro Full Kit is 90HZ

 • What is the Field of View (FOV) of the HTC Vive Pro Full Kit?

  The FOV of the HTC Vive Pro Full Kit is 110 degrees.

 • Vive Pro Full Kit vs Oculus Rift S?

  Wanneer je Oculus Rift S vs Vive PRO plaatst dan valt als eerste op dat HTC bij deze luxe versie toch gekozen heeft voor losse tracking modules. Dit maakt het Vive systeem wat meer bewerkelijk om te installeren en configureren, het zorgt wel voor een ongeëvenaard nauwkeurige tracking vanuit alle richtingen. Daarnaast is het Lighthouse systeem ook uitbreidbaar, wat niet van toepassing is op de Rift S. Heel eenvoudig gesteld wanneer we de Oculus Rift S vs Vive PRO plaatsen, kunnen we concluderen dat de Rift hoogwaardige Virtual Reality eenvoudig heeft gemaakt, en dat de Vive gaat voor optimale kwaliteit zonder concessies te maken. Daarnaast bedienen deze producten ieder hun eigen doelgroep.

 • Wat moet u doen als een van de basisstations niet detecteert?

  Probeer de volgende methoden om het probleem op te lossen:

  • Schakel de basisstation uit en weer in.
  • Zorg ervoor dat u de basisstations correct hebt geïnstalleerd.
  • Als de basisstations problemen hebben om draadloos met elkaar te synchroniseren, is er mogelijk een obstakel in uw speelgebied.
  • Controleer of het gebruik van de synchronisatiekabel het probleem zou oplossen.
  • Start de SteamVR-app opnieuw op. Als u nog steeds een foutmelding krijgt, start u uw computer en de SteamVR-app opnieuw op.
 • Wat is de aanbevolen ruimte om de headset te gebruiken?

  De minimale ruimte is 1,5 x 2 meter.

 • Welke alternativen zijn er?

  Er zijn twee VR brillen die deels vergelijkbaar zijn; de Oculus Rift S en de Valve Index.

  Oculus Rift S
  Deze VR headset kan niet tippen aan de Pro uitvoeringen, hoewel dit systeem wel zonder externe trackers werkt wat behoorlijk wat voordelen biedt. Een PC of laptop is nodig om gebruikt te maken van deze vernieuwde Rift. Met name de scherpe prijs maakt dit een interessant en betaalbaar alternatief.

  Valve Index
  In veel opzichten is de Index vergelijkbaar met de Pro versie van de Vive, inclusief een prijs die aanzienlijk hoger ligt dan de VR bril van Oculus. Het voornaamste voordeel is het gebruik van superieure Knuckle controllers waarmee er nog meer mogelijkheden zijn voor interactie. Hier zijn alleen nog weinig apps voor beschikbaar, het betreft dan ook een nieuw systeem met een zeer lage marktpenetratie.

  Bij een Vive Pro kopen zijn er volop mogelijkheden, met name voor zakelijk gebruik. Houd er wel rekening mee dat er extra kosten verbonden kunnen zijn aan het Enterprise programma.

 • Welke Vive kopen?

  Dit merk heeft nog geen uitgebreid assortiment VR brillen, je kunt de haedset kopen in een aantal basisconfiguraties die voor een deel uitbreidbaar zijn met accessoires. Daarnaast nemen we ter vergelijking ook de overige modellen op in onderstaand overzicht.

  Vive
  Een gamer thuis kan de standaard Vive kopen met trackers en controllers. Deze configuratie werkt met de meeste PC VR spellen en biedt een ruimtelijke ervaring. Het model is gebaseerd op het oorspronkelijke ontwerp uit 2016.

  Vive Pro
  Dit verbeterde ontwerp is specifiek ontwikkeld voor de professionele markt en biedt een aantal verbeteringen voor zakelijke toepassingen. De headset heeft een betere balancering en is comfortabeler om te dragen voor langere periodes achtereen. Er is standaard 3D ruimtelijke audio ingebouwd met een hoofdtelefoon. Het maximale bereik is 3.5 meter bij 3.5 meter.

  Vive Enterprise
  In veel opzichten is de Enterprise uitvoering gelijk aan de Pro versie, met als voornaamste verschil een groter bereik van 7 meter bij 7 meter dankzij de verbeterde tracking. Bij dit product wordt de prijs ook standaard zonder BTW vermeld om het zakelijke karakter te benadrukken.

  Vive Pro Eye
  De meest luxe uitvoering is voorzien van oogtracking, het systeem kan de beweging van de pupillen volgen. Dit kan gebruikt worden om specifieke interacties mogelijk te maken, het is ook een uitstekende manier om de kijkrichting te analyseren voor zowel wetenschappelijke als voor commerciële toepassingen. In dat geval is het wel vereist om een Enterprise overeenkomst af te sluiten met het Advantage programma.

  Vive Focus
  Dit is een draagbare uitvoering met inside-out tracking, in plaats van externe trackers te gebruiken. Ook is er geen koppeling met een PC nodig omdat alle benodigde hardware reeds ingebouwd is. Dit betekent wel een wat lagere kwaliteit in graphics en technische mogelijkheden. Met name de eenvoudige controller zonder ruimtelijke tracking beperkt dit apparaat voor geavanceerde VR toepassingen. Content voor dit platform wordt exclusief via VivePort aangeboden.

  Vive Cosmos
  Op dit moment is de Cosmos slechts aangekondigd en niet uitgebracht. Er zijn ook weinig technische specificaties bekend. De beeldresolutie zou superieur zijn aan andere modellen, er wordt ook weer gebruik gemaakt van inside-out tracking, maar ditmaal met VR controllers voor een verbeterde interactie.

  Welke HTC Vive kopen? Dat is sterk afhankelijk van het gebruik. Voor thuis is de standaard editie al voldoende, serieuze hobbyisten en professionals zullen voor de Pro versie kiezen. Voor veelvuldig zakelijk gebruik ligt de Enterprise editie voor de hand. De Pro Eye uitvoering is een niche product die wel interessante mogelijkheden biedt mits hier maatwerk applicaties voor ontwikkeld worden.

 • Voordelen van een Vive Pro

  Pionier in roomscale virtual reality met betrouwbare kwaliteit tracking dankzij het Lighthouse systeem.
  VR controllers met ruimtelijke waarneming voor een optimale interactie.
  Hoge resolutie display voor scherpe beelden zonder screendoor effect.
  Werkt met veel standaard VR apps en heeft daarnaast nog een eigen VivePort App Store.
  Leverbaar in verschillende configuraties en uitbreidbaar met optionele upgrades.

 • Waarom een Vive Pro kopen?

  HTC was niet het eerste bedrijf dat een VR bril op de markt bracht, de Oculus Rift kwam iets eerder uit. De Vive was wel de eerste virtual reality headset met room-scale tracking dankzij het Lighthouse systeem én twee VR controllers die ruimtelijke beweging mogelijk maken. Met diverse verbeteringen en nieuwe modellen lijkt een Vive Pro kopen interessanter dan ooit. Of zijn er alternatieven die meer functionaliteit bieden voor minder geld?

  In het kort
  De Vive Pro is een virtual reality headset met volledige ruimtelijke tracking op basis van externe trackers, bediening gaat op basis van twee VR controllers. Het betreft een accessoire voor PC of laptop, het is daarmee geen standalone apparaat. Standaard moet deze VR bril aangesloten worden via een kabel, er is wel een optie voor een module die draadloze overdracht mogelijk maakt. Naast de standaard uitvoering is er een Pro versie leverbaar in twee edities en nog een Pro Eye versie. HTC produceert ook andere soorten VR brillen zoals de Focus, en de Cosmos die binnenkort zal verschijnen. De hardware werkt op basis van Windows, naast de standaard SteamVR App Store bieden ze ook een eigen abonnementsmodel aan genaamd VivePort. Custom applicaties laten ontwikkelen behoort ook tot de mogelijkheden.

 • Hoe lang gaat de batterij mee?

  De batterij van de bril gaat ruim 2,5 uur mee. Vergeet niet dat dit alleen mogelijk is in combinatie met de Vive Wireless Adapter.

 • Kunt u een PC met de Vive Pro gebruiken?

  Ja, dit is mogelijk.

 • Hoe kunt u controleren of uw PC de minimum vereisten heeft voor de headset?

  Download en voer de Vive Quick Compatibility Check uit om te zien of uw computer klaar is voor VR.

 • Wat zijn de systeemvereisten?

  De systeemvereisten zijn:

  Minimaal:
  Nividia Geforce GTX 970 / AMD Radeon R9290
  Intel Core i5-4590 / AMD FX8350
  4GB RAM
  Windows 7 of later
  1 USB 3.0

  Aanbevolen:
  Nvidia Geforce GTX 1070 / Quadro P5000 / AMD Radeon Vega 56
  Intel Core i5-4590 / AMD FX8350
  4GB RAM
  Windows 7 of later
  1 USB 3.0

×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.