ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

HTC VIVE XR Elite Business Edition

1.385,-

Op voorraad

1.385,-

Voor 12 besteld, morgen in huis

Productinformatie HTC Vive XR Elite Business Edition

De HTC VIVE XR Elite Business Édition is een lichtgewicht standalone 6DOF business VR-headset met dieptesensatie mixed reality-mogelijkheden en een high-resolution display. De headset is ontworpen voor een verscheidenheid aan gebruikssituaties, variërend van PC-VR en Standalone Gaming tot Productiviteit en ontwikkelaarsfuncties.

HTC Vive XR Elite Consumer Édition heeft de volgende belangrijke voordelen:

High-resolution XR Passthrough inclusief Spatial Awareness

Ten eerste biedt de HTC VIVE XR Elite Business Édition een van de beste mixed-reality-ervaringen die te vinden zijn op een standalone VR-headset. De headset heeft geavanceerde diepteperceptie en fysieke objecttrackingfuncties. In combinatie met zijn full-colour RGB-camera’s en meerdere trackingcamera’s kan de headset een high-resolution mixed-reality-ervaring bieden. Dit maakt de VIVE XR Elite ideaal voor ervaringen die realistische MR Interacties vereisen, zoals voor trainingen, demonstraties of visueel leren.

4K Display

Ten tweede, de Headset wordt geleverd met een 3840 x 1920 Pixel 4K LCD Display met pancake-optica. In combinatie met een verversingsfrequentie van 90Hz biedt de HTC VIVE XR Elite Business Édition een zeer vloeiende visuele ervaring waarmee je inhoud van hoge kwaliteit, met hoge FPS kunt weergeven zonder vertraging waardoor je het meeste uit je kijkervaring haalt. Een groot voordeel van de VIVE XR Elite ten opzichte van zijn concurrenten is zijn 110 graden FOV wat de onderdompeling in je ervaring vergroot.

Lichtgewicht en evenwichtig ontwerp met een omzetbare vormfactor

Ten derde, de HTC VIVE XR Elite Business Édition maakt net als de meeste andere next-generation standalone VR-headsets gebruik van innovatieve pancake-optica. Pancake-optica maakt het mogelijk een veel kleinere headsetvoorkant te creëren, waardoor de headset compacter wordt waardoor gewicht wordt bespaard naast het verbeteren van de gewichtsverdeling en het verhogen van comfort en bruikbaarheid in lange VR-sessies. Een belangrijk onderscheid tussen de XR Elite, de Pico 4 en Meta Quest Pro is dat het de enige headset is met een omzetbare vormfactor. De XR Elite kan zijn batterijhouder losmaken waardoor hij draagbaarder wordt maar het gebruiksgemak van de headset in Developer- of Demonstratie Functies vergroot waar de headset vaak moet worden verwijderd.

Werkt als een PC VR-headset

Ten vierde, de HTC VIVE XR Elite Business Édition kan worden gebruikt als een PC VR-headset. De XR Elite kan met een kabel of draadloos worden verbonden met je PC met behulp van Wi-Fi 6E. Hoewel minder betrouwbaar dan bedrade verbindingen kan de VIVE XR Elite nog steeds een capabele low-latency en high-resolution PC VR-ervaring bieden.

Meer verbeterde trackingervaring

De HTC VIVE XR Elite Business Édition is in staat gebruikers te voorzien van een veelvoud aan manieren om met de headset te interageren. Standaard wordt de VIVE XR Elite geleverd met 2 controllers waarmee je kunt navigeren, interactie kunt hebben en het apparaat tot zijn potentieel kunt gebruiken. De XR Elite heeft echter ingebouwde handtracking voor gebruikers die een meer natuurlijke interactie en ervaring prefereren of willen. Tot slot kan de VIVE XR Elite ook worden gekocht met de VIVE Wrist Tracker, die zorgt voor verbeterde handtracking en waarmee echte wereldobjecten gemakkelijker in de ervaring kunnen worden gebracht. Dit maakt de VIVE XR Elite een van de betere headsets voor makers en ontwikkelaars die applicaties creëren.

VIVE Business+, Garantie & Diensten

Tenslotte komt de HTC VIVE XR Elite Business Edition met VIVE Business+, het zakelijke platform van HTC & 2 jaar aan zakelijke garantie & diensten. VIVE Business+ biedt toegang tot apparaatbeheer, makkelijkere remote monitoring waardoor je je apparaten beter kunt beheren en controleren, gebruikersbeheer, batchconfiguratie voor gestroomlijnde apparaataanpassing en ten slotte toegang tot Kiosk-modus & VO-modus waarmee gebruikers initiële omgevingsinstellingen kunnen overslaan en beperkte toegang hebben tot bepaalde functies en knoppen bij het gebruik van headsets, waardoor het gebruiksgemak toeneemt, vooral in demo’s en soortgelijke scenario’s. Daarnaast biedt VIVE Business+ toegang tot de VIVE Business App Store waardoor toegang mogelijk is tot aangepaste & speciaal ontwikkelde zakelijke applicaties. De 2 jaar aan zakelijke garantie & diensten van HTC biedt een 2-jarige garantie op de VIVE XR Elite waardoor gratis reparatie van defecten aan de headset voor maximaal 2 jaar mogelijk is, inclusief prioritaire toegang tot de reparatie (typisch 1 werkdag) naast toegang tot telefonische ondersteuning die advies & ondersteuning tijdens kantooruren biedt voor je VIVE XR Elite.

Lees meer >

Voor en Nadelen

Dieptesensing MR

Volledige Kleur RGB Doorgang

Afneembaar Batterijpakket

PC-VR Hybride Headset

Automatische IPD Aanpassing

2 Jaar VIVE Zakelijk Platform, Garantie & Diensten

Geen 3,5mm Audioaansluiting

Product specificaties

Ingebouwd Display Display: LCD Binocular CPU: Snapdragon XR2
Controllers Refesh Rate: 90 Hz Geheugen: 128GB Intern Geheugen / 12GB RAM
Ingebouwde Audio Platform: Viveport Gewicht: 625 Gram
Standalone Resolutie: 1920 x 1920 Per Oog Kleur: Zwart
6DoF Input: USB-C Materiaal: Plastic
Field of View: 110 Graden Garantie: 2 Jaar

Standaard Meegeleverd:
1x HTC VIVE XR Elite Bril 2x HTC VIVE Controllers 1x Batterijhouder 1x Type-C naar Type-C Kabel 2x Type-A naar Type-C Kabel 2x Polsbandjes 1x Bovenste Riem 1x Microvezel Zakje 1x Lensbeschermingskaart 1x Documentatie (QSG / Veiligheidsgids / Garantiekaart)

Product accessoires

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
 • Configureren van uw hardware
 • Installatie van uw content en applicaties
 • Direct aan de slag

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
 • Jarenlange ervaring
 • Whitelabel support desk
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
 • Opbouw en installatie op locatie
 • Persoonlijke event medewerker
 • Ondersteuning van uw evenement

FAQ

HTC Vive XR Elite

Welk type tracking biedt de Vive XR Elite?

De bril ondersteunt Vive Inside-out Tracking. Dit betekent dat u geen externe hardware nodig hebt om de positie van uw bril en controllers te volgen.

Welk type processor heeft de Vive XR Elite ingebouwd?

De processor van de Vive is een Qualcomm Snapdragon XR2-processor, die ook wordt gebruikt in de Oculus Quest 2 en de Pico 4. Dit is nog steeds een van de nieuwste en krachtigste opties op het gebied van VR-processoren.

Welk type lenzen gebruikt de Vive XR Elite?

De XR Elite gebruikt pannenkoeklenzen die slanker en lichter zijn dan de traditionele opties. Deze lenzen zijn helderder dan de traditionele fresnellenzen.

Wat voor display heeft de Vive XR Elite?

HTC gebruikt LCD-panelen met een dichtheid van 1200 pixels per inch. Het voordeel van LCD’s is de helderheid, de snelle reactiesnelheid en het lagere energieverbruik.

Wat is de resolutie van de HTC Vive XR Elite?

De resolutie van de HTC Vive XR Elite is 1920×1920 per oog, 3840×1920 gecombineerd. Dit ligt ruim boven het industriegemiddelde van 1280 x 1440.

Wat is de verversingssnelheid van de Vive XR Elite?

De bril heeft een verversingssnelheid van 90Hz. De meeste VR brillen die in het verleden en heden zijn uitgebracht hebben een beeldverversingsfrequentie van 90Hz. Dit is voldoende voor VR en vermindert bewegingsziekte.

Wat is het IPD-aanpassingsbereik van de Vive XR Elite?

De bril ondersteunt handmatige traploze IPD-verstelling van 54 mm tot 73 mm.

Wat is het gezichtsveld van de Vive XR Elite?

De bril heeft een gezichtsveld tot 110°. De meeste VR brillen van vroeger en nu hebben een gezichtsveld van 110°. Dit maakt de bril tot een geweldige kanshebber op de VR-markt.

Is er een pc nodig om de bril te gebruiken?

Nee, de bril kan worden gebruikt als zelfstandige VR bril. Het is echter ook mogelijk om de VR bril samen met een PC te gebruiken.

Heeft deze bril een garantie?

Ja, de bril heeft 1 jaar garantie.

Ondersteunt de Vive XR Elite MR?

Ja, in combinatie met de dieptesensor geeft de bril een kleurrijke en nauwkeurige weergave van de buitenwereld. Het combineert de fysieke en digitale wereld in één.

Wordt de Vive XR Elite geleverd met controllers?

Ja, in de doos vindt u twee controllers die via USB-C worden opgeladen. Ze gaan tot een ongelooflijke 15 uur mee. De Vive Pro controllers gaan slechts 6 uur mee en die van de Valve Index ongeveer 7 uur.

Moet ik mijn bril dragen in deze bril?

Nee, deze bril heeft ingebouwde diopters om de focus aan te passen aan uw behoefte, zodat u zonder bril kunt spelen. Veel externe bedrijven verkopen lensdia’s die op de originele lenzen kunnen worden bevestigd. Wat de Vive XR Elite te bieden heeft is echt indrukwekkend en past zeker bij uw behoeften.

Heb ik een pc nodig om games te spelen met deze VR bril?

Nee, er is geen pc nodig om op de Vive XR Elite te spelen. De bril ondersteunt standalone VR. Het is echter wel mogelijk om de Vive XR Elite via Wi-Fi of met een kabel op een computer aan te sluiten.

Kan ik games draadloos streamen naar de VR bril?

Met de ingebouwde Wi-Fi chip is het mogelijk om de Vive XR Elite draadloos te verbinden met een PC via Wi-Fi 6 of Wi-Fi 6e.

You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.