ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

Lynx R1 Pro

1.299,-

Levertijd: 62 werkdagen

Services

Installation Service AR device Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of software te installeren.

Support Service 1 Year AR Device Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

1.299,-

Levertijd: 62 werkdagen

Productinformatie Lynx R1 Pro

De Lynx R1 Pro is de eerste multifunctionele standalone VR en AR bril in één apparaat dat echte mixed reality mogelijkheden biedt. De Lynx R1 Pro is uitgerust met alles wat nodig is om zowel een standalone VR en AR bril als beide tegelijk te gebruiken. Hierdoor is het ideaal voor diverse toepassingen zoals hulp op afstand, visuele instructies of teleoperaties.

De Lynx R1 Pro heeft de volgende grote voordelen:

Standalone Mixed Reality

Ten eerste is de Lynx R1 Pro een standalone Mixed Reality bril, wat hem uniek maakt is dat hij ook kan worden gebruikt als een volledig standalone VR en AR bril, waarbij gemakkelijk kan worden geschakeld tussen de verschillende modi of beide tegelijk in dezelfde app. De VR-modus kan worden verbeterd met behulp van een magnetische gezichtsbedekking die licht blokkeert. Dit heeft een groot voordeel, want dit maakt de Lynx R1 Pro zeer veelzijdig, omdat uw organisatie hem voor meerdere doeleinden kan gebruiken vanwege zijn dubbele mogelijkheden. Dit maakt de integratie in uw organisatie en het beheer ervan eenvoudiger, omdat u maar één apparaat hebt. Een extra voordeel van de Lynx R1 Pro is dat het vizier van de Lynx R1 Pro 90 graden omhoog kan worden geklapt, zodat gebruikers de XR-ervaring gemakkelijk kunnen verlaten en betreden.

Gebouwd met het oog op gegevens en privacy

De Lynx R1 Pro is volledig gebouwd met het oog op privacy en gegevensbescherming. In tegenstelling tot sommige andere VR- en AR brillen kunnen gebruikers elke sensor die gevoelige informatie kan verzamelen eenvoudig uitschakelen. Daarnaast kan het apparaat volledig offline worden gebruikt om te voorkomen dat gegevens worden gedeeld. Ten slotte kan het besturingssysteem dat op het apparaat draait, worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de beveiliging en gegevensbescherming worden gewaarborgd..

Innovatieve prisma-optiek

De catadioptrische vrije prisma-optiek van de Lynx R1 Pro is een nieuw ontwerp van Lynx. De prismavorm wordt gebruikt om licht binnen de lens te weerkaatsen, waardoor een kortere afstand tussen uw ogen en het scherm ontstaat en een dunnere vormfactor.

Comfortabel en lichtgewicht

Een lichtgewicht ontwerp met 4-voudige catadioptrische vrije-vorm prisma-optiek maakt ten vierde een lichtgewicht gezicht mogelijk, omdat de kleinere prisma-optiek minder ruimte inneemt dan bijvoorbeeld fresnel- of pancake-lenzen. Een batterij aan de achterkant van de bril zorgt ervoor dat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld, voor een comfortabelere kijkervaring. Hierdoor kan het apparaat comfortabel voor langere tijd worden gebruikt.

Open Besturingssysteem

De Lynx R1 Pro draait op een open Android 10-besturingssysteem. Dit betekent dat u bepaalde instellingen voor zakelijk gebruik kunt wijzigen. Voorbeelden van deze wijzigingen zijn zaken als het deactiveren van knoppen of de kioskmodus. Evenals het sideloaden van APK’s en het gebruik van MDM’s.

Native Hand Tracking en controller integratie

Tot slot kan de Lynx R1 Pro volledig met uw handen worden bestuurd dankzij de eigen hand tracking mogelijkheden. Dit maakt het apparaat bruikbaar als handsfree scherm, waardoor het probleem met veel VR & AR brillen, waarbij u constant controllers moet oppakken en neerleggen, wordt vermeden.

De Lynx heeft gespecialiseerde software die werkt met 2 externe camera’s om alle hand-tracking te beheren. De gespecialiseerde software kan niet alleen de handen van de gebruiker volgen, maar ook elke individuele vinger met een hoge mate van nauwkeurigheid en met een lage latentie. Bovendien zorgt het gebruik van infraroodcamera’s ervoor dat de handtracking ook in donkere omgevingen zeer nauwkeurig blijft werken.

Hoewel de Lynx R1 Pro volledig met uw handen kan worden bestuurd, kan de bril ook worden gebruikt met de speciaal gebouwde Lynx R1 Pro 6DOF-controllers. Dit geeft uw organisatie de flexibiliteit om te beslissen wat het beste bij uw gebruik past.

Lees meer >

Voor en Nadelen

Native hand tracking

Standalone Mixed Reality

Privacy en gegevensbescherming functionaliteit

Open besturingssysteem

Lichtgewicht ontwerp

Bruikbaar als AR bril

Bruikbaar als VR bril

Geen native app store

Product specificaties

Ingebouwd Display Display: LCD CPU: Snapdragon XR2
Controllers Refesh Rate: 90 Hz Geheugen: 128GB Intern Geheugen / 6GB RAM
Ingebouwde Audio Platform: Android 12 Gewicht: 500 Gram
Standalone Resolutie: 1600 x 1600 Per Oog Kleur: Zwart
6DoF Input: USB-C Materiaal: Plastic
Field of View: 90 Graden Garantie: 1 Jaar
Standaard Meegeleverd:
1x Lynx R1 Pro Bril 1x USB-C Kabel 1x Set Met Magnetische Pads 1x Magnetische VR Gezichtsinterface VR Expert Handleiding

Product accessoires

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
 • Configureren van uw hardware
 • Installatie van uw content en applicaties
 • Direct aan de slag

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
 • Jarenlange ervaring
 • Whitelabel support desk
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
 • Opbouw en installatie op locatie
 • Persoonlijke event medewerker
 • Ondersteuning van uw evenement

FAQ

Lynx R1

You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.