ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

Meta Quest Pro

1.100,- excl. BTW
Levertijd: 5 werkdagen

Productinformatie Meta Quest Pro

De Meta Quest Pro is een zelfstandige 6DOF VR-headset, ontworpen voor zowel Mixed Reality als Virtual Reality toepassingen. Het is uitermate geschikt voor productiviteit, interactieve trainingen, onboarding en simulaties.

De Meta Quest Pro onderscheidt zich met de volgende voordelen:

Geavanceerde Mixed Reality-mogelijkheden

De Meta Quest Pro is een toonaangevende standalone VR-headset, geoptimaliseerd voor mixed reality. Vijf ingebouwde camera’s aan de voorkant van de headset zorgen voor volledige 3D-kleurenweergave. Deze technologie maakt het mogelijk om 3D-overlays over je fysieke omgeving te plaatsen, wat resulteert in betere mixed reality-interacties en een realistischere ervaring.

Krachtigste standalone VR-headset

De Meta Quest Pro VR-headset is uitgerust met de Snapdragon XR2+ Processor, een geüpgraded model van de veelgebruikte Snapdragon XR2-processor. Deze XR2+ processor is 50% krachtiger, wat zorgt voor aanzienlijk betere prestaties en efficiënter energiebeheer in vergelijking met andere headsets. Met 12 GB RAM is de Meta Quest Pro de krachtigste headset in de standalone VR-categorie.

Comfortabel en lichtgewicht ontwerp

De Meta Quest Pro is speciaal ontworpen voor langdurig comfort. Door het gebruik van innovatieve pancake-lenzen zijn de lenzen van de headset meer dan 50% kleiner dan die van de Meta Quest 2. De Quest Pro heeft bovendien een uitstekende gewichtsverdeling, wat de belasting op het voor- en achterhoofd vermindert. Dit resulteert in een beter uitgebalanceerde en comfortabele VR-headset.

Hoogwaardig display

De Meta Quest Pro beschikt over een 3664 x 1920 pixel display, wat zorgt voor een hoogwaardige visuele ervaring. De verversingssnelheid van 90 Hz garandeert vloeiende weergave van hoogintensieve beelden. Dankzij de nieuwe Pancake Optics biedt de headset 37% meer pixels per inch en aanzienlijk betere contrastverhoudingen dan de vorige fresnel-lenzen van de Quest 2. De nieuwe lenzen maken gebruik van een Mini-LED-display dat levendige, contrastrijke beelden levert. Met een gezichtsveld van 106 graden biedt de Quest Pro een grotere onderdompeling in VR.

Toonaangevende tracking in de industrie

De Quest Pro is uitgerust met 6DoF Inside-Out Tracking, waaronder Eye, Face, Hand en Body Tracking. Vijf interne camera’s zorgen voor een ongeëvenaarde weergave van gezichtsuitdrukkingen in VR-ervaringen, terwijl vijf externe camera’s hand- en lichaamstracking bieden.

Handtracking verbetert de functionaliteit zonder controller, waardoor het gebruik van Mixed Reality wordt verbeterd en de gebruiker meer levensechte simulaties kan ervaren.

De headset bevat diverse unieke Eye Tracking-functies, zoals automatische IPD-aanpassing die de visuele helderheid verbetert voor elke gebruiker (inclusief brildragers) en foveated rendering. Foveated Rendering houdt rekening met welk deel van het scherm je oog kan zien en focust specifiek op dat gebied, terwijl de beeldkwaliteit van andere delen van het scherm die je niet kunt zien, wordt verminderd. Dit vermindert het gebruik van de processor, wat resulteert in betere prestaties van de headset en een langere batterijduur.

Lees meer >

Voor en Nadelen

Geavanceerde Mixed Reality-mogelijkheden

Snapdragon XR2+ Chip

Display van hoge kwaliteit

Tracking van topklasse in de industrie

Zeer comfortabel

Meta-account nodig om te gebruiken

Mindere batterijduur

Product specificaties

Ingebouwd Display Display: Mini-LED CPU: Qualcomm XR2+
Controllers Refesh Rate: 90 Hz Geheugen: 256GB Intern Geheugen / 12GB RAM
Ingebouwde Audio Platform: Meta Quest Gewicht: 722 Gram
Standalone Resolutie: 1800 x 1920 Per Oog Kleur: Zwart
6DoF Input: USB-C Materiaal: Plastic
Field of View: 106 Graden Garantie: 1 Jaar

Standaard Meegeleverd:
1x Meta Quest Pro Bril 2x Meta Touch Pro Controllers 1x Oplaadblokje 1x 45W-Voeding 2x Styluspunten 2x Lichtblokkers (Links en Rechts) 1x Kabelklem 1x Beschermhoes 1x Schoonmaakdoekje 2x Polsbandjes

Product accessoires

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
 • Configureren van uw hardware
 • Installatie van uw content en applicaties
 • Direct aan de slag

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
 • Jarenlange ervaring
 • Whitelabel support desk
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
 • Opbouw en installatie op locatie
 • Persoonlijke event medewerker
 • Ondersteuning van uw evenement

FAQ

Meta Quest Pro

Heeft de Quest Pro camera passthrough?

Ja, de Meta Quest Pro wordt geleverd met kleurpassthrough voor een levensechte ervaring.

Hoe lang gaat de batterij van de Meta Quest Pro mee?

De batterij van de Quest Pro gaat ongeveer 1-2 uur mee, dit is 1 uur minder vergeleken met de Quest 2.

Hoeveel RAM heeft de Meta Quest Pro?

Met 12 GB LPDDR5 RAM kunt u elk programma of spel soepel draaien. Dit is twee keer zoveel RAM in vergelijking met de langzamere RAM van de Quest 2.

Welke chip zit er in de Quest Pro?

Het headset maakt gebruik van de nieuwste Qualcomm Snapdragon XR2+, die ongeveer 50% krachtiger is dan die in de Quest 2.

Welk type opladen gebruikt de Meta Quest Pro?

Het headset wordt geleverd met zijn eigen oplaaddock, maar kan ook worden opgeladen via de USB-C-poort.

Wat is het gezichtsveld van de Quest Pro?

De Meta Quest Pro heeft een gezichtsveld van 106° horizontaal bij 96° verticaal, wat ongeveer 10° meer is dan de Quest 2.

Hoeveel opslag heeft de Meta Quest Pro?

Het headset wordt geleverd met 256 GB aan opslag, wat voldoende is voor alle gebruiksscenario’s.

Kan je video streamen naar de Quest Pro?

Ja, het streamen van video is mogelijk via WiFi 6E, Virtual Desktop en AirLink.

Heeft de Quest Pro ingebouwd audio?

Ja, het wordt geleverd met geïntegreerde stereoluidsprekers die zijn opgewaardeerd van de Quest 2. Een microfoon en dubbele 3,5 mm audio-aansluitingen zijn ook aanwezig op het headset.

Hoe lang gaat de batterij van de controllers van de Meta Quest Pro mee?

De controllers gaan ongeveer 8 uur mee op een volle batterijlading. Dit is behoorlijk lang voor VR-controllers, maar de controllers van de Quest 2 gaan veel langer mee omdat ze worden gevolgd door het headset. De controllers van de Quest Pro volgen hun eigen positie, wat resulteert in een kortere levensduur van de batterij. Toch is 8 uur indrukwekkend.

Heeft de Quest Pro oogtracking?

Ja, het heeft oogtracking ingebouwd samen met gezichts- en handtracking.

Welke tracking gebruikt de Meta Quest Pro?

Het headset gebruikt 6 DoF Inside-out via 5 geïntegreerde camera’s.

Wat is het gewicht van de Meta Quest Pro?

De Quest Pro weegt 722 gram en is daarmee zwaarder dan de Quest 2 met 503 gram. Dit is vrij zwaar, maar het gewicht is verdeeld vanwege de positie van de batterij aan de achterkant.

Ondersteunt de Meta Quest Pro Dynamic Foveated Rendering?

Ja, de Quest Pro ondersteunt DFR. Het is een technologie die het mogelijk maakt voor een virtual reality headset om dynamisch de beeldkwaliteit te verminderen in je perifere zicht. Als je niet rechtstreeks naar het linker deel van het scherm van de headset kijkt, is het logisch om het aantal pixels dat op die plek wordt gerenderd te verminderen.

Wat is de verversingssnelheid van de Meta Quest Pro?

De Quest Pro heeft twee verversingssnelheden om uit te kiezen, 75Hz en 90Hz, wat tegenwoordig vrij normaal is.

Wat is de resolutie van de Quest Pro?

De Meta Quest Pro heeft een resolutie van 1800 x 1920 pixels per oog. Dit is ongeveer hetzelfde als de Quest 2, maar de Quest Pro gebruikt een dubbel display terwijl de Quest 2 slechts één display heeft.

Welk type panelen gebruikt de Meta Quest Pro?

De Quest Pro maakt gebruik van dubbele LCD-panelen met een quantum dot-laag en mini-LED-achtergrondverlichting met lokale dimming die bestaat uit 500 zones. De quantum dots zorgen voor een 30% breder kleurengamma en de Mini-LED’s leveren 75% meer contrast.

Wat is het IPD-bereik van de Meta Quest Pro?

Het headset wordt geleverd met een handmatige IPD-aanpassing van 55 mm tot 75 mm.

Welk type lenzen heeft de Meta Quest Pro?

De Quest Pro maakt gebruik van pannenkoeklenzen, deze zijn dunner en lichter dan de oudere Fresnel-lenzen. Dit zorgt voor meer comfort bij langdurig gebruik van de headset.

Je bent nu op de zakelijke Nederlandse site
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.