Selected:

Oculus Rift S

429,-

Oculus Rift S

429,-

of huren vanaf €70

  • Zakelijke offerte aanvragen
  • Installatie en support desk
  • 1 jaar garantie

Levertijd: 31 werkdagen

Productinformatie

Voor de zakelijke klantenmarkt is de Oculus Rift S ideaal voor interactieve onboarding, training, showrooms, belevingen en beurzen.

De Oculus Rift S werkt in combinatie met een pc op het Oculus platform en is voorzien van inside-out tracking. Dit betekent dat er geen externe tracker nodig is voor ruimtelijke VR. Dit geeft u meer bewegingsvrijheid en een nauwkeurigere tracking van uw bewegingen. Passthrough + -technologie zorgt ervoor dat u niets tegenkomt, aangezien de headset u de mogelijkheid biedt om grenzen te stellen. De headset geeft aan wanneer je bijna iets raakt. Het Oculus-platform geeft u toegang tot een verscheidenheid aan bestaande applicaties en inhoud.

Vergeleken met de Oculus Rift S is de kwaliteit van het beeldscherm van de HTC Vive Pro beter. Bovendien is de ruimteafmetingstaaf tracking van de HTC Vive Pro van betere kwaliteit dan die van de Oculus Rift S. Een nadeel is dat de HTC Vive pro externe trackers nodig heeft voor ruimtegerelateerde VR. Vergeleken met de HTC Vive Pro is de aanschafprijs van de Oculus Rift S goedkoper.

Lees meer >

Voor - en nadelen

Roomscale VR

Kan complexe simulaties & training aan

Kan geprojecteerd worden op een beeldscherm

Oculus touch controllers

Resolutie is maar 2560 x 1440

Productspecificaties

DisplayBesturingssysteemWindows 10MerkOculus
ControllerResolutie2560 x 1440Gewicht563 gram
Ingebouwde audioRefresh rate80HzKleurZwart
Stand aloneDisplay typeLCDMateriaalPlastic
Input3.5 mm audio jackGarantie1 jaar
Gezichtsveld115 graden
SysteemeisenMinimaalAanbevolen
VideokaartNvidia GTX 1050ti / AMD Radeon RX470Nvidia GTX 1060 / AMD Radeon RX 480
ProcessorIntel i3-6100 / AMD Ryzen 3 1200Intel i5-4590 / AMD Ryzen 5 1500X
WerkgeheugenMeer dan 8GB RAMMeer dan 8GB RAM
BesturingssysteemWindows 10Windows 10
Aansluitingen1 USB 3.01 USB 3.0

Product Accesoires

Product services

Event support

Event support

Event support op locatie. Professionele ondersteuning bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.

Meer informatie >
Installatie

Installatie

Wij maken uw VR of AR bril startklaar door vooraf uw bril te configureren en de gewenste applicatie te installeren.

Meer informatie >
Support desk

Support desk

Bij vragen of problemen kunt u contact opnemen met onze support desk zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Meer informatie >

FAQ

Oculus Rift S

Wat zijn de voordelen van de Oculus Rift S?

De Oculus Rift S is een PC VR headset met een hoge resolutie beeldscherm, een groot aantal Virtual Reality titels en een hoge kwaliteit ruimtelijke tracking. Het is mogelijk om vrij rond te lopen in de ruimte dankzij de inside-out 6DoF tracking. Dit geldt ook voor de registratie van de VR controllers die eveneens ruimtelijke registratie bieden. De Oculus Rift S software is eenvoudig te installeren mits de computer aan de minimumeisen voldoet. Er zijn diverse verkoopkanalen van VR software waarmee er een groot aantal titels beschikbaar is, zowel spellen als productiviteitssoftware. Daarnaast is het mogelijk om maatwerk apps te ontwikkelen voor zakelijke toepassingen.

Wat zijn de voordelen van de Oculus Rift S tegenover de vorige editie?

Wanneer we de Oculus Rift vs Rift S plaatsen, dan valt direct op dat de externe trackers niet meer nodig zijn. Dit komt omdat het nieuwe systeem gebruikt maakt van vijf camera’s om de omgeving te scannen. Dit bevordert de bewegingsvrijheid ten opzichte van het vorige model. Ook is het eenvoudiger om de Rift S te gebruiken op meerdere locatie, het scannen van de omgeving is een eenmalig proces. Wanneer we de Oculus Rift S vs Rift plaatsen valt ook op dat de beeldresolutie is verbeterd voor een scherper beeld. De nieuwe editie zal ook langer ondersteuning krijgen van Oculus dan het oude model.

Waar kunt u de Oculus Rift S het beste voor gebruiken?

De Oculus Rift S is een PC VR headset, die werkt als een accessoire voor een geschikte PC of laptop. De combinatie van hoogwaardig beeldscherm, comfortabel design en nauwkeurige tracking maakt deze VR headset ideaal voor serieuze gamers die graag high-end PC games spelen. Daarnaast kun je ook voor zakelijke toepassingen de Oculus Rift S kopen, het Windows platform biedt namelijk volop mogelijkheden om productiviteitsapps te gebruiken. Daarnaast kunnen er ook custom apps ontwikkeld worden. De meegeleverde VR controllers lenen zich voor complexe virtuele simulaties, de inside-out tracking biedt veel bewegingsvrijheid. Wanneer optimale beeldkwaliteit en een high-end gebruikerservaring van belang is scoort de Oculus Rift S erg goed.

Hoe verbind u de Oculus met uw smartphone?

U verbind de Oculus met uw smartphone via de app. Download hier de app voor Android en hier voor iPhone.

Hoe installeert u Kiosk mode?

Sluit uw apparaat aan op de computer met een geschikte USB-kabel en zorg ervoor dat developer mode is ingeschakeld op uw apparaat (en).

Pak het gedownloade bestand uit en dubbelklik op appforcer.bat om het bestand te installeren. Wanneer de geopende venster succes toont, kunt u het venster sluiten.

Sluit Menu
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.