ClickCease

Geselecteerd:

Pico Neo 3

Uit voorraad

Pico Neo 3

excl. BTW

Productinformatie Pico Neo 3

De Pico Neo 3 is de volgende iteratie van de succesvolle Pico Neo 2 VR-headset. De Pico Neo 3 is een standalone 6DOF VR-headset met een 4K scherm. Hij is bij uitstek geschikt voor interactieve trainingen, onboarding en simulaties. De Pico Neo 3 Pro heeft de volgende voordelen:

Ten eerste is de Pico Neo 3 in staat om een aantal van de meest meeslepende ervaringen te bieden die in zijn klasse beschikbaar zijn. De Neo 3 is hiertoe in staat dankzij zijn geüpgrade chipset, de Neo 3 wordt aangedreven door het Snapdragon XR2 Platform. Vergeleken met de Snapdragon 845 in de Pico Neo 2, ondersteunt het XR2-platform 2x zoveel prestatievermogen. Ter referentie, dit is dezelfde chipset als in de Oculus Quest 2

Ten tweede heeft de Pico Neo 3 een 4K-scherm (3664×1920), waarmee het een van de hoogste resoluties in zijn categorie heeft. De Neo 3 heeft ook een verbeterde verversingssnelheid van 90Hz. De verbeterde vernieuwingsfrequentie met een hoge resolutie display geeft de Pico Neo 3 een superieure kijkervaring in vergelijking met andere headsets.

Ten derde werkt de Neo 3 VR headset met inside-out tracking dankzij vier ingebouwde camera’s, wat betekent dat er geen externe trackers of sensoren nodig zijn voor room scale VR. Dit vermindert de hoeveelheid hindernissen en kosten bij het opzetten en implementeren van het apparaat.

Ten vierde draait de Pico Neo 3 op een open Android-besturingssysteem. Dit maakt het mogelijk om bepaalde eigenschappen specifiek voor bedrijfsgebruik te wijzigen. Voorbeelden van deze wijzigingen zijn zaken als het deactiveren van knoppen of het beperken van gebruikersrechten (kiosk mode).

Ten vijfde is de Pico Neo 3 ook gebouwd met hygiëne in het achterhoofd, de cover van de headset is gemaakt van PU leer, wat betekent dat het gemakkelijk schoongemaakt kan worden met alcohol doekjes of andere schoonmaak opties zoals de Uvisan schoonmaak kabinetten zonder beschadigd te raken.

Tot slot beschikt de Pico Neo 3 nu over een interpupilaire fysieke afstandsinstelling met drie niveaus. Dit maakt hem meer geschikt voor verschillende soorten mensen om te gebruiken zonder de gebruiker extra te belasten met de ogen.

Lees meer >

Voordelen en nadelen

4K scherm

Snapdragon XR2 platform

IPD-aanpassing

Kioskmodus

Inside out tracking

Batterijduur van 2,5-3 uur

Productspecificaties

Built-in display Display LCD Display CPU Qualcomm XR2
Controllers Refesh Rate 72-90HZ Geheugen 256 GB
Built-in audio Platform Pico Digital Platform Gewicht 350 gram
Standalone Resolutie 3664×1920 (4K) Kleur Wit
6DoF Input 3.5 MM Audio Jack Materiaal Plastic
Field of view 98 graden Garantie 1 jaar

Product Accesoires

Product services

Installatie

Installatie

Wij maken uw VR of AR bril startklaar door vooraf uw bril te configureren en de gewenste applicatie te installeren.

Meer informatie >
Support desk

Support desk

Bij vragen of problemen kunt u contact opnemen met onze support desk zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Meer informatie >
Event support

Event support

Event support op locatie. Professionele ondersteuning bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.

Meer informatie >
Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Krijg belangrijke updates over de Pico Neo 3

Ontvang updates over wanneer het beschikbaar is, de kosten en de beschikbare services.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang essentiële updates over de Pico Neo 3 van de VR Expert.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.