ClickCease

Geselecteerd:

Pico Neo 3 Pro

599,-

Pico Neo 3 Pro

599,- excl. BTW

Levertijd: 9 werkdagen

Productinformatie Pico Neo 3

De Pico Neo 3 is de opvolger van de succesvolle Pico Neo 2 VR-headset. De Pico Neo 3 is een standalone 6DOF VR-headset met een 4K scherm en is gemaakt voor zakelijk gebruik. Hij is bij uitstek geschikt voor interactieve trainingen, onboarding en simulaties. De Pico Neo 3 heeft de volgende voordelen:

Ten eerste is de Pico Neo 3 in staat om een aantal van de meest meeslepende ervaringen te bieden die in zijn klasse beschikbaar zijn. De Neo 3 is hiertoe in staat dankzij zijn geüpgrade chipset, de Neo 3 wordt aangedreven door het Snapdragon XR2 Platform. Vergeleken met de Snapdragon 845 in de Pico Neo 2, ondersteunt het XR2-platform 2x zoveel prestatievermogen. Ter referentie, dit is dezelfde chipset als in de Oculus Quest 2.

Ten tweede heeft de Pico Neo 3 een 4K-scherm (3664×1920), waarmee het een van de hoogste resoluties in zijn categorie heeft. De Neo 3 heeft ook een verbeterde verversingssnelheid van 90Hz. De verbeterde vernieuwingsfrequentie met een hoge resolutie display geeft de Neo 3 een superieure kijkervaring in vergelijking met andere headsets.

Ten derde werkt de Neo 3 VR headset met inside-out tracking dankzij vier ingebouwde camera’s, wat betekent dat er geen externe trackers of sensoren nodig zijn voor room scale VR. Dit vermindert de hoeveelheid hindernissen en kosten bij het opzetten en implementeren van het apparaat.

Ten vierde draait de Neo 3 VR bril op een open Android-besturingssysteem. Dit maakt het mogelijk om bepaalde eigenschappen specifiek voor bedrijfsgebruik te wijzigen. Voorbeelden van deze wijzigingen zijn zaken als het deactiveren van knoppen of het beperken van gebruikersrechten (kiosk mode).

Ten vijfde is de Neo 3 ook gebouwd met hygiëne in het achterhoofd, de cover van de headset is gemaakt van PU leer, wat betekent dat het gemakkelijk schoongemaakt kan worden met alcoholdoekjes of andere schoonmaak opties zoals de Uvisan schoonmaak kabinetten zonder beschadigd te raken.

Tot slot beschikt de Neo 3 nu over een interpupilaire fysieke afstandsinstelling met drie niveaus. Dit maakt hem meer geschikt voor verschillende soorten mensen.

Lees meer >

Voordelen en nadelen

4K scherm

Snapdragon XR2 chipset

Kioskmodus

Inside out tracking

Geen account nodig

Zakelijk alternatief voor de Oculus Quest 2

Batterijduur van 2,5-3 uur

Productspecificaties

Built-in display Display LCD Display CPU Qualcomm XR2
Controllers Refesh Rate 72-90HZ Geheugen 256 GB
Built-in audio Platform Pico Digital Platform Gewicht 350 gram
Standalone Resolutie 3664×1920 (4K) Kleur Wit
6DoF Input 3.5 MM Audio Jack Materiaal Plastic
Field of view 98 graden Garantie 1 jaar
Standaard meegeleverd:
1x Pico Neo 3 2x Motion Controller 1x USB-C 3.0 kabel + Oplaadblokje 2x USB-C 3.0 kabel 2x Lanyard + 1x Microfiber doekje VR Expert Handleiding

Product Accesoires

Product services

Installatie

Installatie

Wij maken uw VR of AR bril startklaar door vooraf uw bril te configureren en de gewenste applicatie te installeren.

Meer informatie >
Support desk

Support desk

Bij vragen of problemen kunt u contact opnemen met onze support desk zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Meer informatie >
Event support

Event support

Event support op locatie. Professionele ondersteuning bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.

Meer informatie >

FAQ

Pico Neo 3

Wek type CPU heeft de Pico Neo 3?

De Pico Neo 3 heeft een Qualcomm Snapdragon XR2 processor, die ook in de Oculus Quest 2 en de HTC Vive Focus 3 wordt gebruikt. Dit is een verbetering van zijn voorganger, die een Qualcomm Snapdragon 845 gebruikte. Een goede processor zorgt ervoor dat de headset en applicatie soepel verlopen zonder lange laadtijden (de CPU is niet de enige factor die de laadtijden bepaalt).

Welke talen ondersteunt de Pico Neo 3?

De Pico Neo 3 ondersteunt 10 verschillende bedieningstalen. De ondersteunde talen zijn:

  • Engels 
  • Japans
  • Vereenvoudigd Chinees
  • Traditioneel Chinees
  • Duits
  • Europees Spaans
  • Portugees 
  • Koreaans
  • Italiaans 
  • Frans
Wat is de FOV (Field Of View) van de Pico Neo 3?

De FOV van de Pico Neo 3 is 98°. De Oculus Quest 2 heeft een FOV van ongeveer 89°.

Het algemene belang van de FOV is net zo belangrijk als de refresh rate van een VR headset. Hoe groter de FOV, hoe meeslepender de ervaring zal zijn.

Welk type display heeft de Pico Neo 3?

De Pico Neo 3 heeft een 4K-scherm met 3664 bij 1920 px. De headset heeft een LCD-scherm met een PPI (pixel per inch) van 818 px. De refresh rate van de Pico Neo 3 is 90Hz. Zijn voorganger had een verversingssnelheid van 72 Hz, wat betekent dat de Pico Neo 3 een meer meeslepende ervaring heeft dan de Neo 2.

Wat is de refresh rate van de Pico Neo 3?

De Pico Neo 3 heeft een 90Hz refresh rate, wat hetzelfde is als de refresh rate van de Oculus Quest 2, terwijl de Pico Neo 2 een refresh rate van 72 heeft. Een hogere refresh rate staat gelijk aan een vloeiender beeld en minder motion blur, waardoor de ervaring meeslepender wordt.

Wat is de resolutie van het Pico Neo 3 beeldscherm?

De Pico Neo 3 heeft een resolutie van 3664 x 1920 pixels. Dit betekent dat de VR-headset zorgt voor een 4K-kijkervaring. Ter vergelijking: de Oculus Quest 2 heeft ook een resolutie van 1832 x 1920 per oog, waardoor de brillen dezelfde resolutie hebben.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.