ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

Varjo Aero

1.049,-

Levertijd: 15 werkdagen

Services

Varjo Installation Service on location Wanneer je de Varjo installatie service op locatie aanschaft, dan komen we persoonlijk de Varjo headset installeren en configureren op locatie

Varjo Installation Service Remote Wanneer je de Varjo installation service remote aanschaft, dan helpen wij u de headset te installeren via een online sessie zodra de headset arriveert.

1.049,-

Levertijd: 15 werkdagen

Productinformatie

De Varjo Aero is een high-end PC-VR headset met een uitstekende schermresolutie van 2880 x 2720 pixels per oog, 90 Hz refresh rate en eye tracking met foveated rendering. De headset heeft vergelijkbare specificaties als de Varjo VR-3, maar is lichter en aanzienlijk goedkoper dan de andere headsets van Varjo. De Aero is ideaal voor vlieg- en racesimulaties, training, 3D-ontwerp en elke andere toepassing waarbij detail en precisie essentieel zijn.

Verder heeft de Varjo Aero de volgende voordelen:

Ten eerste heeft de Varjo Aero geen Varjo Subscription nodig, om Varjo Base te gebruiken. Hiermee krijgt u toegang tot de nieuwste updates van de Varjo Base-software en de Varjo Workspace. Daarnaast geeft het u toegang tot nieuwe functies van de headset, verbeterde software compatibiliteit en zakelijke ondersteuning. Het abonnement voor dit product kan niet worden gebruikt met de Varjo VR-3 en XR-3, die producten werken alleen met een jaarabonnement op de software.

Het display van de headset

Ten tweede heeft de Varjo Aero een van de scherpste beeldschermen op de markt met een resolutie van 2880 x 2720 pixels per oog. Door deze zeer hoge resolutie ziet de content er superscherp en dus nog realistischer uit.

Ten derde biedt de Aero een hoge refresh rate van 90 Hz. Een hoge refresh rate betekent dat inhoud vloeiend en zonder vertragingen kan worden weergegeven. Hierdoor ziet content er echter uit en wordt de VR-ervaring aangenamer, omdat bewegingsziekte wordt voorkomen.

Tracking mogelijkheden van de Varjo Aero

Ten vierde werkt de Aero met een zelfontwikkeld eye-tracking systeem dat foveated rendering mogelijk maakt. Foveated rendering betekent dat alleen het focusgebied scherp wordt weergegeven. Dankzij deze technologie kan de GPU zich altijd volledig concentreren op het weergeven van het gefocuste beeldgebied in de beste kwaliteit.

Ten vijfde is de Aero een Steam VR tracking-apparaat. Dit betekent dat de headset alleen werkt met externe trackingstations: Lighthouses. Hoewel dit de headset minder mobiel maakt, biedt het een nauwkeurigere tracking.

De prijs van de Varjo Aero

Tot slot is de Varjo Aero, in vergelijking met de Varjo VR-3, aanzienlijk lichter en lager geprijsd. De Aero is meer dan 200 gram lichter dan de Varjo VR-3 en weegt slechts 717 gram inclusief de hoofdband. Vergeleken met de Varjo VR-3 ook een stuk goedkoper. De prijs van de Varjo Aero is slechts €1990,- terwijl de VR-3 minimaal €3595,- kost.

Lees meer >

Voor en Nadelen

Inclusief Varjo-abonnement

Ultra-scherpe resolutie van 2880 x 2720 pixels per oog

90Hz refresh rate

Eye-tracking technologie met foveated rendering

Weegt minder dan Varjo VR-3

Aanzienlijk goedkoper dan de Varjo VR-3 & XR-3

Kan alleen worden gebruikt met een krachtige pc of laptop

Base Stations zijn nodig voor tracking

Product specificaties

Display Besturingssysteem Windows 10 (64bit) Merk Varjo
Controller Display Type Dual Mini LED LCD Gewicht 487 gram zonder hoofdband, 717 gram met hoofdband
Ingebouwde audio Refresh rate 90Hz Kleur Zwart
Stand alone Resolutie 2880 x 2720 pixels er oog Materiaal Plastic
Input Geïntegreerde microfoon Garantie 1 jaar
Gezichtsveld Horizontaal 115°
Systeemeisen Minimaal Aanbevolen
Videokaart NVIDIA GeForce RTX 3050
NVIDIA GeForce RTX 2060
NVIDIA RTX A2000
NVIDIA Quadro RTX 4000
NVIDIA GeForce RTX 3070
NVIDIA GeForce RTX 2080
NVIDIA A4000
NVIDIA Quadro RTX 5000
Processor 4-core CPU 4-core CPU of beter
Werkgeheugen 8GB 8GB of beter
Besturingssysteem Windows 10 (64bit) Windows 10 (64bit)
Aansluitingen 1x USB-A 3.0 / 3.1, 1x DisplayPort 1.4 1x USB-A 3.0 / 3.1, 1x DisplayPort 1.4

Standaard meegeleverd:
/></p><p><img decoding=
1x Varjo Aero 1x Headset Adapter 1x Voedingseenheid + 6x Stroom Kabel (EU, UK, US, AUS, KOR, CHN) 1x Headset Adapter naar USB-C Kabel + 1x Headset Adapter naar Display Port Kabel + 1x Headset Adapter naar USB-A 3.0 1x Microfiber doekje + 1x in-oor koptelefoon met microfoon 1x VR Expert handleiding

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
 • Jarenlange ervaring
 • Whitelabel support desk
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
 • Configureren van uw hardware
 • Installatie van uw content en applicaties
 • Direct aan de slag

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
 • Opbouw en installatie op locatie
 • Persoonlijke event medewerker
 • Ondersteuning van uw evenement

FAQ

Varjo Aero

You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.