ClickCease

Geselecteerd:

Varjo XR-3

6.990,-9.290,-

Varjo XR-3

6.990,-9.290,- excl. BTW
  • Zakelijke offerte aanvragen
  • Installatie en support desk
  • 1 jaar garantie

Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Productinformatie Varjo XR-3

De XR-3 is de opvolger van de originele Varjo XR-1. De XR-3 is ontwikkeld voor het bouwen van fotorealistische mixed reality-ervaringen met een volledig gezichtsveld in dezelfde resolutie als het menselijk oog. De XR-3 heeft de volgende voordelen:

Ten eerste is de Varjo XR-3 in staat om gemengde realiteit na te bootsen in een resolutie van het menselijk oog. De XR-3 biedt de gebruiker een zicht van dichtbij het menselijk oog, dankzij 4 ingebouwde schermen die tegelijkertijd werken, waardoor gebruikers zelfs de kleinste details kunnen zien. In vergelijking met de XR-1, die al de beste in zijn categorie was, is het scherm aanzienlijk verbeterd in de XR-3. Het XR-3-scherm biedt gebruikers 70 pixels per graden in vergelijking met de XR-1’s die 60 pixels per graden biedt.

Ten tweede heeft de XR-3 twee ingebouwde externe camera’s en een geïntegreerd infrarood sensor systeem. Dit is het belangrijkste verschil tussen de Varjo VR-3 en XR-3. Dit verschil maakt de XR-3 de enige headset die levensechte beelden in mixed reality kan nabootsen. De headset maakt gebruik van video-pass-through-technologie in plaats van optische doorzichtige systemen die te vinden zijn in de Hololens 2. Hierdoor kunnen kleuren perfect worden weergegeven door de headset. De ingebouwde camera’s aan de buitenkant van de headset geven de gebruiker een veel groter gezichtsveld in vergelijking met optische doorzichtige apparaten. De XR-3-headset verzamelt realtime gegevens over de omgeving, waardoor schaduwen en reflecties in realtime aan virtuele objecten kunnen worden toegevoegd.

Ten derde kan de XR-3 oogbewegingen volgen en analyseren in zowel echte- als virtuele omgevingen en dit met de hoogste nauwkeurigheid. Dit kan van grote waarde zijn bij onderzoeken, ontwikkeling van producten, hogedruk trainingen en simulaties om het menselijk gedrag beter te begrijpen.

Ten vierde heeft de XR-3 een gezichtsveld van 115 graden, dit plaatst hem aan de hoge kant vergeleken met de HP Reverb G2 en HoloLens 2. Dit is ook 32 graden meer dan de XR-1. Het grotere gezichtsveld en de resolutie van het menselijk oog biedt de XR-3 de mogelijkheid voor de meest meeslepende en natuurlijke ervaring van elke headset die momenteel beschikbaar is.

Ten vijfde ondersteunt de XR-3 nu inside-out tracking, wat betekent dat de headset niet langer Steam VR-basisstations nodig heeft om te worden gebruikt. De headset kan dit doen met de twee ingebouwde externe camera’s. Hierdoor is de XR-3 eenvoudiger in te zetten dan de originele XR-1.

Ten zesde is de XR-3 een van de weinige headsets op de markt die handen kan volgen. De Varjo XR-3 gebruikt Ultraleap Gemini (v5). Ultraleap-technologie dit betekent dat gebruikers op een natuurlijke manier met de digitale wereld kunnen omgaan. Dit maakt de Varjo een van de weinige headsets in zijn categorie die geen controllers nodig heeft om correct te functioneren. Dit zorgt ervoor dat de Varjo XR-3 in staat is om een ​​van de meest meeslepende en natuurlijke mixed reality-ervaringen mogelijk te maken.

Ten slotte wordt de Varjo XR-3 geleverd met een 1 jaar licentie voor Varjo-abonnement. Het Varjo-abonnement is nodig om de Varjo-headset te activeren en te gebruiken. Het Varjo-abonnement geeft uw organisatie toegang tot Varjos XR / VR-software, het Varjo-accountportaal en hun premium zakelijke ondersteuning. Na 1 jaar moet de licentie worden verlengd om het Varjo-apparaat te kunnen blijven gebruiken. Het is altijd mogelijk bij VR Expert om je licentie te verlengen.

De Varjo XR-3 ondersteunt de volgende ontwikkelings platforms: UNREAL, UNITY, STEAMVR CONTENT, AUTODESK VRED, ZEROLIGHT en PREPAR3D.

Lees meer >

Voordelen en nadelen

Menselijk oog resolutie

Mixed reality-mogelijkheden

Toonaangevende eye-tracking

Geïntegreerde hand-tracking

Inside-out tracking

Inclusief 1 jaar Varjo Subscription

Kan alleen worden gebruikt met een krachtige pc

Kan niet worden gebruikt zonder Varjo Subscription

Productspecificaties

Display Besturingssysteem Windows 10 of later Merk Varjo
Controller Display Type 2x OLEDs + 2x PPD LCD Gewicht 980 gram
Ingebouwde audio Refresh rate 90Hz Kleur Zwart
Stand alone Resolutie 2x OLED 1920 x 1920 + 2x PPD LCD 2880 x 2720 Materiaal Plastic
Input Geïntegreerd microfoon Garantie 1 jaar
Gezichtsveld 115 graden
Systeemeisen Minimaal Aanbevolen
Videokaart NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti
NVIDIA RTX 6000
NVIDIA GeForce RTX 3080
NVIDIA RTX A6000
Processor Intel Core i7-7700k
AMD Ryzen 7 2700X
Intel Core i9-9900K
Intel Xeon W-2245 8-core
AMD Ryzen 7 3700X
Werkgeheugen 32 GB RAM 32 GB RAM
Besturingssysteem Windows 10 or later Windows 10 or later
Aansluitingen 2 x DisplayPort 1.4 + 2 x USB-A 3.0 / 3.1 2 x DisplayPort 1.4 + 2 x USB-A 3.0 / 3.1

Product Accesoires

Product services

Installatie

Installatie

Wij maken uw VR of AR bril startklaar door vooraf uw bril te configureren en de gewenste applicatie te installeren.

Meer informatie >
Support desk

Support desk

Bij vragen of problemen kunt u contact opnemen met onze support desk zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Meer informatie >
Event support

Event support

Event support op locatie. Professionele ondersteuning bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.

Meer informatie >
Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.