ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

Flight Case voor 10 x Pico 4 Enterprise

1.707,-2.046,- excl. BTW excl. BTW

 • Plaats voor maximaal 10 x Pico 4 Enterprise headsets
 • Volledig uitgeruste Flight Case
 • Geïntegreerde oplaadoplossing
 • Levenslange beperkte garantie
 • Gecertificeerd om te vliegen
Op voorraad
Wissen

Productinformatie Flight Case voor 10 x Pico 4 Enterprise

De Flight Case is een complete oplossing voor het vervoeren, opladen en opbergen van je VR-headsets. Het bevat een schuimrubberen inleg die speciaal is uitgesneden om Pico 4 Enterprise headsets in op te bergen, een geïntegreerde oplaadoplossing waarmee je alle apparaten met slechts één stekker kunt opladen, reinigings accessoires, een optionele Galaxy Tab A9 in een beschermende hoes voor het beheer van de headset en een TP-Link MR600 router voor internettoegang, afhankelijk van de gekozen configuratie.

Pros

 • Compact formaat & makkelijk te stapelen
 • Mobiele LTE-internetverbinding
 • Wielen en soft-grip handgrepen voor eenvoudig transport
 • Levenslange beperkte garantie op de Flight Case
 • Air Transport Association Spec 300 conform met automatische drukontlastingsklep
 • IP67-buitenkant
 • Aanpasbare NFC-tag

Cons

 • Weegt meer dan 30 kg als hij vol is
 • Opladen is afhankelijk van een stopcontact
 • Moet open blijven tijdens het opladen

De Flight Case voor 10 x Pico 4 Enterprise heeft de volgende voordelen

Product Specificaties

Gewicht leeg: 15,4 Kg Gewicht vol (zonder headsets): 20,1 Kg
Gewicht vol (met headsets): 30,1 Kg Externe afmetingen: 880 x 660 x 483 mm
Interne afmetingen: 820 x 600 x 450 mm Capaciteit: 221,4 Lt
Certificatie: Air Transport Association Spec 300 Materiaal van de Flight case: Polypropylene Copolymer
Certificatie: IP67 waterdicht Materiaal van de schuiminlay: Polyethylene foam
Garantie (voor de Flight case): Levenslang
Wat is inbegrepen Optioneel: Optioneel:
1x Flight Case 1x Specifiek schuiminlay, gemaakt voor de Pico 4 Enterprise USB oplaad oplossing (vooraf geïnstalleerd) Hygiene Accessories: Spray Twice a Day & microfibre cloth 1x Galaxy Tab A9 Tablet 1x TP-Link MR600 Router
 data-lazy-src= What is included: Charging Cleaning Accessories What is included: Galaxy Tab What is included: TP Modem

Software oplossingen

FAQ

Flight Cases

 • Hoeveel headsets passen er in de Flight Case? arrow-forward

  De Flight Cases hebben een speciaal uitgesneden schuiminleg zodat er een exact aantal en model headsets in elke Flight Case past. Afhankelijk van hoeveel headsets u in een Flight Case wilt opbergen, bieden wij Flight Cases voor 4 tot 10 Pico 4 Enterprise, 10 tot 15 Pico G3 en 4 tot 10 Meta Quest 3.

 • Zijn de headsets inbegrepen in de Flight Case? arrow-forward

  Nee, de Flight Case wordt niet geleverd met de headsets. De headsets kunt u per stuk kopen in onze webshop of via ons verkoopteam.

 • Is het mogelijk om accessoires op te bergen in de Flight Case? arrow-forward

  Ja, er is extra ruimte in de Flight Case voor het opbergen van accessoires zoals de Galaxy Tab A9 64GB tablet, TP-Link MR600 router, kabels en schoonmaakspullen zoals de Spray Twice a Day, maar het is niet mogelijk om extra accessoires of headsets op te bergen in de Flight Case omdat de schuimlaag in de Flight Case speciaal is uitgesneden voor elke headset en de bijbehorende accessoires.

 • Wat is de flash geheugen capaciteit van de Galaxy Tab A9? arrow-forward

  De tablet heeft een geheugencapaciteit van 64 GB. Daarnaast kan de geheugencapaciteit worden uitgebreid met een MicroSD-kaart via het ingebouwde MicroSD-slot.

 • Kan de tablet worden opgeladen in de Flight Case of moet hij in het stopcontact? arrow-forward

  De Flight Case heeft één stekker die in een stopcontact kan worden gestoken. De geïntegreerde oplader in de Flight Case laadt vervolgens automatisch alle headsets en de tablet op. De geïntegreerde oplader kan alleen worden gebruikt als het deksel van de Flight Case open is.

 • Hoe verbind ik mijn headsets met de tablet? arrow-forward

  U kunt de headsets op de tablet aansluiten met behulp van een MDM-systeem. Om aan de slag te gaan met een MDM-systeem moeten de headsets eerst geregistreerd worden via een pc. Zodra een headset is geregistreerd, kunt u deze beheren via de tablet. De headsets worden aan uw account gekoppeld en u kunt ze overal beheren. Als de headsets samen met de Flight Cases worden gekocht, kunnen deze ook vooraf worden geïnstalleerd met de gewenste software.

 • Hoeveel headsets kan de tablet beheren? arrow-forward

  De tablet kan een onbeperkt aantal headsets tegelijkertijd beheren. Of u nu een enkele headset hebt of meerdere cases met meerdere headsets, ze kunnen allemaal eenvoudig worden bediend en beheerd door slechts één tablet.

 • Wordt er een vooraf geïnstalleerde MDM-oplossing geleverd bij de Flight Case? arrow-forward

  Nee, de Flight Case bevat momenteel geen MDM-systeem, maar een MDM-systeem naar keuze, zoals ArborXR of Quest for Business kan apart worden aangeschaft.
  Heeft u advies nodig over welke MDM-oplossing geschikt is voor u? Vraag hier gratis advies aan onze experts.

 • Wat is het doel van de tablet? arrow-forward

  In combinatie met een MDM-systeem (Mobile Device Management) kan de tablet worden gebruikt om alle VR-headsets te beheren. Sommige VR applicaties hebben ook een bijbehorende app die op de tablet draait, zodat je bijvoorbeeld een les voor de hele klas kunt starten en quiz resultaten kunt bekijken.

  Met Pico headsets is het ook mogelijk om je VR-weergave op de tablet te projecteren, zodat een leerkracht kan zien wat een leerling aan het doen is.

 • Hoeveel apparaten kunnen tegelijkertijd op de TP-Link MR600 router worden aangesloten? arrow-forward

  De TP-Link MR600 router kan tot 64 draadloze apparaten tegelijk ondersteunen. Deze capaciteit stelt gebruikers in staat om meerdere apparaten aan te sluiten op het netwerk zonder prestatieproblemen en zo een betrouwbare internettoegang te garanderen.

 • Wat voor soort data gebruikt de TP-Link MR600 router? arrow-forward

  De TP-Link MR600 maakt gebruik van 4G LTE internet voor mobiele connectiviteit, waardoor het netwerk eenvoudig gedeeld kan worden met verschillende apparaten. Deze routers bieden high-speed mobiel breedband via WiFi, Ethernet of USB. LTE-internet is een draadloze breedbandtechnologie die snelle internettoegang biedt via mobiele netwerken.

 • Heeft de TP-Link MR600 router stroom nodig? arrow-forward

  Ja, de TP-Link MR600 router moet aangesloten worden op een stopcontact. De kabel waarmee de headset wordt opgeladen is ook de kabel waarmee de router van stroom wordt voorzien.

 • Is de SIM-kaart inbegrepen bij de router van de Flight Case-oplossing? arrow-forward

  Nee, de SIM-kaart is niet inbegrepen bij de router in deze oplossing. De SIM-kaart voor de TP-Link router kan apart worden aangeschaft bij de provider van je voorkeur.

 • Kan ik een Flight op maat kopen voor andere apparaten? arrow-forward

  We hebben Flight Cases op maat gemaakt voor de Meta Quest 3, Pico 4 Enterprise en Pico G3 headsets.
  Bekijk alle op maat gemaakte Flightcases hier. 

  Klik hier voor een offerte op maat voor een gecombineerde oplossing.

 • Kan de flightcase worden voorzien van ons bedrijfslogo voor bedrijfsidentiteit? arrow-forward

  Op maat gemaakte merk opties, inclusief het toevoegen van uw bedrijfslogo, zijn beschikbaar op aanvraag voor bulkbestellingen. Neem contact op met ons verkoopteam voor meer informatie over maatwerk en minimale bestelhoeveelheden.

 • Wat is de procedure voor het schoonmaken en onderhouden van de flightcase? arrow-forward

  Gebruik een vochtige doek met milde zeep om de Flight Case schoon te maken. Vermijd agressieve chemicaliën of schurende materialen. Controleer en reinig de schuimrubberen inzetstukken regelmatig om ervoor te zorgen dat ze vrij blijven van stof en vuil.

 • s de Flight Case ontworpen voor vliegreizen, rekening houdend met luchtdrukveranderingen en naleving van luchtvaartnormen? arrow-forward

  Ja, de Flight Case is uitgerust met een drukontlastingsventiel om veranderingen in de luchtdruk tijdens de vlucht op te vangen en de integriteit van de koffer te waarborgen. Bovendien is hij ontworpen om te voldoen aan de normen van luchtvaartmaatschappijen voor ingecheckte bagage, waaronder de duurzaamheidseisen van ATA Spec 300 (Air Transport Association Spec 300). Hoewel hij voldoet aan deze strenge normen, raden we altijd aan om voor vertrek contact op te nemen met je luchtvaartmaatschappij om er zeker van te zijn dat je voldoet aan hun specifieke voorschriften.

 • Geldt de levenslange beperkte garantie alleen voor de Flight Case of ook voor de apparatuur die erin zit? arrow-forward

  De levenslange beperkte garantie geldt alleen voor de Flight Case. De headsets en andere accessoires in de Flight Case hebben hun eigen garantieperiode.

 • Welke certificeringen heeft de Flight Case? arrow-forward

  De Flight Case voldoet aan Air Transport Association Spec 300, wat betekent dat hij gecertificeerd is voor vliegreizen dankzij de klep voor automatische drukontlasting. Hij heeft ook een IP67-classificatie, wat betekent dat hij een stof- en waterdichte buitenkant heeft die volledige bescherming biedt. Daarnaast bieden we levenslange beperkte garantie op de Flight Case.

 • Wat bevat de Flight Case-oplossing? arrow-forward

  De Flight Case bevat de Flight Case zelf, een inleg van polyethyleenschuim, geïntegreerde oplaadoplossing en de spray twice a day met het microvezeldoekje als reinigings accessoires. Optioneel kunt u uw Flight Case ook configureren met een TP-Link MR600 router voor internetconnectiviteit (configuratie 2), of u kunt kiezen voor de Flight Case met de router en een Galaxy Tab A9 64GB voor headsetbeheer (configuratie 3).

Cookie consent

Om de beste ervaring te bieden, gebruiken we technologieën zoals cookies. Door toestemming te geven voor deze cookies kunnen we gegevens verwerken, zoals welke pagina's op deze site worden bezocht. We gebruiken deze gegevens alleen voor onze eigen inzichten en maken geen gebruik van trackers van derden.

×
×

Winkelwagen